یعنی محدودیت دانلود.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
یعنی محدودیت دانلود.
خب اگه بيشتر بشه چي ميشه؟
ميشه بعد از يه مدت كار كردن با شركت مورد نظر اگر محصولاتش بد بود ديگه بهش پول نديم؟
سلام
من وقتي تلفنو بر ميدارم dc ميشم!!
نبايد اينجوري بشه؟؟
چي كار كنم
مودم رو هم البته مستقيم به خط تلفن وصل كردم.
شما باید اسپلیتر بخرید و مودم و تلفن را از طریق اون به خط تلفن وصل کنید..هزینه ای هم نداره 2500 تا 4000 تومان بسته به مارکش و جنسش می تونین پیدا کنید
بدون اسپلیتر دقیقا همین مشکل پیش میاد.
دوستان سلام .من از آسياتك سرويس گرفتم مودم هم از خودشون گرفتم مدله corecess 3112 الان شركت ميگه خطتون رانژه شده و username password هم بهم داده ولي وقتي مودمو نصب كردم ديدم چراغ adsl اصلا روشن نميشه (چراغ usb روشنه) از شركتم كه ميپرسي هركي يه چيزي ميگه آخرم يكي گفت اشكال از مخابرات منطقتونه تا چند روز ديگه برطرف ميشه!! حالا به نظرتون چيكار كنم
بیشتر نمیشه چون وقتی صفر بشه قطع میشه. البته مال صبا مال پارس آنلاین اون موقع ها که من استفاده میکردم اگه میرسید می شد 1/4.
بله میتونی پول ندی. اون هم رانژه خطط رو جمع میکنه میتونی از شرکت دیگه ای بگیری
هیچی صبر یعنی خطط ایراد دارده احتمالا رانژه نشده
دوست عزيز بيشتر نمي شه چون وقتي مثلا شما دو گيگ باند داشته باشيد بعد از دانلود دو گيگ اينترنت شما قطع مي شه (مثل اينترنت ساعتي ديال آپ !) و بايد بريد شارژ كنيد ! شركتم هميشه پولشو پيش پيش مي گيره نمي اد اول به شما خدمات بده بعد پولشو بگيره و شما هر زمان كه بخوايد مي تونيد شركت خدمات دهندتون رو عوض كنيد !خب اگه بيشتر بشه چي ميشه؟
ميشه بعد از يه مدت كار كردن با شركت مورد نظر اگر محصولاتش بد بود ديگه بهش پول نديم؟
ببين اون سوكتي كه باهاش مودم رو به برق تلفن وصل مي كني نبايد ضد برق باشه بايد سوكت معمولي باشه ! چيز ديگه اي به ذهنم نمي رسه ...دوستان سلام .من از آسياتك سرويس گرفتم مودم هم از خودشون گرفتم مدله corecess 3112 الان شركت ميگه خطتون رانژه شده و username password هم بهم داده ولي وقتي مودمو نصب كردم ديدم چراغ adsl اصلا روشن نميشه (چراغ usb روشنه) از شركتم كه ميپرسي هركي يه چيزي ميگه آخرم يكي گفت اشكال از مخابرات منطقتونه تا چند روز ديگه برطرف ميشه!! حالا به نظرتون چيكار كنم
من شنیدم مخابرات 3000t هر دوماه روی قبظ تلفن برای ای دی اس ال میگیره درسته؟
پس اون آبونمانی که شرکت خدمات دهنده برای مخابرات از ما میگیره چیه؟(در حدود 4200t )
اگه شركتي آبمون مانشو نگيره رو قبض مي آد در غير صورت هيچي رو قبض نمي آدمن شنیدم مخابرات 3000t هر دوماه روی قبظ تلفن برای ای دی اس ال میگیره درسته؟
پس اون آبونمانی که شرکت خدمات دهنده برای مخابرات از ما میگیره چیه؟(در حدود 4200t )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)