اگه اینطور باشه که خیلی عالیه. الان نگاه کردم زمان پایان سرویس رو مثل شما زده نامشخص!
چون الان برای من بیشتر از اینکه سرعت شبانه مهم باشه حجم ترافیک روزانه مهمه و هر ماه حداقل 10 گیگ ترافیک روزانه دارم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه اینطور باشه که خیلی عالیه. الان نگاه کردم زمان پایان سرویس رو مثل شما زده نامشخص!
چون الان برای من بیشتر از اینکه سرعت شبانه مهم باشه حجم ترافیک روزانه مهمه و هر ماه حداقل 10 گیگ ترافیک روزانه دارم.
کمپین رو نمیدونم
ماله من از همین طرحای عادی بود
ماله اون زمانی که مخابرات تازه ای دی اس ال میداد
قطعش نکردم تاحالا ادامه داشته
هزینش چقدر پرداخت میکنید ؟
هزینه ماهانه که تغییر نکرده درسته ؟
میتونید تعرفه و هزینه ای که پرداخت میکنید بگید ؟
اون زمان یادمه خیلی ارزونتر از الان بود!!
512 با حجم 12 گیگ یه زمانی 20 تومن میدادن!
ماهی 12500
خیلی خوبه 8 گیگ 12500 ، حتما نگهش دارید .
من به پنل مدیرت دسترسی دارم ولی میترسم ازش استفاده کنم چی کارکنم بیخیال بشم یا ازش استفاده کنم؟
شما یه اسکرین شات از تمام بخش های این پنل بزار تا بهت بگم اینی که بهش دسترسی داری اصلآ واسه چه کاری هست! تو این پنل امکان تغییر تعرفه وجود داره یا نه؟
اینم یه اسکرین شات از پنل جامع تلفن ثابت که توش هرکاری میشه انجام داد!
مثلآ بدون پرداخت فیش آبونمان، خط قطع شده رو مجددآ وصل کرد!!!!
خواهشآ کسی برای وصل خطوط قطع شده درخواست نکنه چون این کارو حتی برای خودمم انجام ندادم.
پست دو بار ارسال شد. لطفآ حذف شود.
Last edited by bahareh_bus; 04-04-2014 at 23:27.
دوستان من هم از مخابرات سرویس داشتم تقریبا از سال 89 تا 91
الان یه شش ماهی هست از شرکت های وب سرویس 256 با ترافیک 3 گیگ و بازه رایگان از ساعت 2 تا 5 میگیرم و سرعتم هم همیشه 256 حتی در بازه رایگان و شبی راحت 2300 میگ دانلود میکنم و وقتی نظرات دوستان رو خوندم و یه مقایسه کردم الان 256 این شرکت برابری میکنه با 2 میگ مخابرات ولی چون ساعت بازه رایگان مخابرات دو برابر شرکت های وب هست طبیعتا حجم دانلود فایل هم بیشتر خواهد بود.
این هم سایت شرکت:
hiweb.ir
و این هم تعرفه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by wiy2011; 07-04-2014 at 20:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)