تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 1049 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من زیاد اطلاع ندارم...میشه یکی بگه کارتهای گرافیکی هم آپ اسکیلینگ دارند یا نه؟ چه مدلی و چه قیمتی؟
    بله دارند از Geforce سری 8000 به بعد و همچنین کلیه مدل های Radeon HD از سری 3000 به بعد همچین امکانی هست فقط این قابلیت یه مقدار به نرم افزار ها هم بستگی داره که بتونند از این قابلیت استفاده کنند.

2. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اگر می خواید از محصولات سونی سینما تهیه کنید به نظرم FZ900 از بقیه مدل ها صدای بهتری داره.بهرحال قبل از خرید از مدل های مورد نظرتون حتما تست ثدا بگرید.
    با سلام
    ممنون از پاسختون
    اما این پاسخ یه شبهه کوچولو داره !
    ایا محصولات سونی کیفیت صداشون خوب نیست؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امکانش که هست . سینماهایی هست که پلیر نداره . اما آمپ داره که نسبت به سینماهای پلیر دار امکانات و ورودی و خروجی های بیشتری داره . پایونیر ، دنون و انکیو این مدل سینماها رو دارند . شما اگه بودجتو مشخص کنی دوستان بهتر میتونند شما رو راهنمایی کنند.
    سقف 400 تومان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    ممنون از پاسختون
    اما این پاسخ یه شبهه کوچولو داره !
    ایا محصولات سونی کیفیت صداشون خوب نیست؟؟؟؟
    دوستانی که اینجا بحث میکنند یه سیسنم رفرنس حیلی قوی به نام RS30 پایونیر دارند و همه چیز را با آن قیاس میکنند. (که البته خود پایونیر این سیستم را به عنوان سینمای خانگی معرفی نکرده)
    من هم صداشو شنیدم، حق هم دارند ولی به نظرم میاد زیادی بقیه برندها کنار گذاشته شده، پس بقیه دنیا مردم چیکار میکنند؟ اگه واقع بینانه ببینیم هر برندی یه محصول خیلی خوب داره که ارزش خزید پیدا میکنه، از ال جی 965 (که در ایران نیست) رویوهای خوبی داشته، از سونی e370 خیلی خوب جواب داده، از سامسونگ c5500 که در ایران c5550 موحوده وضعش خوبه و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام .من ميخوام سينماي خانگي بخرم تا 500 يا 600 هزار تومان.ال سي دي فيليپس دارم.ميخواستم سينماي خانگي فيليپس هم بگيرم اما شنيدم فارسي ساپورت نميکنه اما نميدونم منظور چيه؟يعني زير نويس فارسي رو يا منوشو ميگن؟
    به هر حال بالاترين و بهترين مدلي که ميشه با اين مبلغ گرفت رو بهم معرفي کنيد از هر لحاظ خوب باشه .فيليپس پايونر سامسونگ ال جي؟

یه کم مهلت بدید دوست عزیز تازه وارد!!
    معمولا 24 ساعت طول می کشه تا دوستان پست شما رو ببینن و جواب بدن... چت روم که نیست، فرومه!!!
    عرض به حضور شما با این بودجه و یه کم بیشتر، بهترین مدل هایی که می شه به شما پیشنهاد کرد، اینا هست:

Pioneer RS33- 680 ,000
    Pioneer HTZ787 - 510,000
    Pioneer HTZ282 - 420,000
    Philips 3373 - 393,000
    Philips 3578 - 550,000

در مورد سامسونگ و ال جی اطلاعی ندارم، چون نمی پسندمشون.... دوستان دیگه احتمالا می تونن کمک کنن.

با توجه به این که حدس می زنم شما خانم هستید، RS33 پایونیر رو گمون نکنم بپسندید، چون یه کم هیکل منده، وگرنه از بقیه سرتره.... این مدلا رو خودتون هم ببینید و تست کنید... هیچ کس بهتر از خود شما برای قضاوت نیست....

7. 2 کاربر از Schahab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستانی که اینجا بحث میکنند یه سیسنم رفرنس حیلی قوی به نام RS30 پایونیر دارند و همه چیز را با آن قیاس میکنند. (که البته خود پایونیر این سیستم را به عنوان سینمای خانگی معرفی نکرده)
    من هم صداشو شنیدم، حق هم دارند ولی به نظرم میاد زیادی بقیه برندها کنار گذاشته شده، پس بقیه دنیا مردم چیکار میکنند؟ اگه واقع بینانه ببینیم هر برندی یه محصول خیلی خوب داره که ارزش خزید پیدا میکنه، از ال جی 965 (که در ایران نیست) رویوهای خوبی داشته، از سونی e370 خیلی خوب جواب داده، از سامسونگ c5500 که در ایران c5550 موحوده وضعش خوبه و ...
    سلام دوست عزیز .
    معمولا افرادی که برای خرید هر سیستمی (کلا هر چیزی) اهل بررسی و تحقیق و جستجو و مقایسه ، سپس انتخاب بهترین گزینه هستند رو نباید با افرادی که کلشونو میندازن پایین و یک راست میرن تو مغازه و به صرف 4 تا تبلیغ تو روزنامه و مجله یک خریدی انجام میدن مقایسه کرد .
    تمام افرادی هم که میان تو این فروم معمولا اهل تحقیق و بررسی هستند.
    خوب وقتی مثلا پایونیر در اون رنج قیمت برتری محسوسی نسبت به رقبای خودش داره چرا نباید به بقیه پیشنهاد بشه ؟؟؟ به جر پایونیر من دیدم که دوستان مدلهایی از دنون و انکیو رو هم پیشنهاد کردند که انصافا از خیلی از سینماهای تجاری هم قیمت خودشون سر هستند.
    مثلا من وقتی با 700 تومن میتونم یک ست پایونیر بخرم با یک آمپ خوب و کلی ورودی و خروجی مختلف و اسپیکر های خوب و با کیفیت به نظر شما منطقی هستش بیام بیشتر از این پول رو بدم و سیستمی بگیرم که حتی یک دونه ورودی HDMI نداره ؟ و کیفیت صداش اندازه سیستم 200 هزار تومنی هم نیست ؟ اونوقت من که حداقل 3 تا دستگاه جانبی دارم اینارو به چی وصل کنم ؟!؟!
    ما داریم تو ایران زندگی میکنیم و انتخاب هامون محدود هستش . وگرنه اگه دسترسی به تمام محصولات کمپانی های مختلف داشتیم شاید دیگه کسی سراغ RS-30 نمیرفت .
    اینکه بقیه برند ها کنار گذاشته شده چند دلیل میتونه داشته باشه
    یکیش اینه که بقیه برندها یا خیلی زیادی اکتفا کردن به محصولا ت تجاری یا اینکه اگر هم محصول حرفه ای دارند در بازار ایران موجود نیست. یک دلیل دیگشم که باز یجورایی مربوط میشه به دلیل بالایی ، نیاز بازار هستش .
    شما افرادی رو که میان این فروم نگاه نکن . به نظر من امثال ما که برای هر خریدی کلی تحقیق و جستجو میکنیم و یک ماه اینترنت و مغازه ها و محصولات رو زیر و رو میکنیم اقلیت هستیم .
    اکثر افراد جامعه تحت تاثیر تبلیغات هستند و چشم بسته و با اتکا به حرف فروشنده خرید میکنند. پس یجورایی میشه گفت که نیاز بازار اینجور محصولات تجاری رو میپسنده .
    شما هم نگران فروش محصولات برند های دیگه نباش . مطمئن باش ال جی و سامسونگ از دنون و انکیو و پایونیر خیلی خیلی خیلی بیشتر فروش و سود میکنند.
    رفته بودم جمهوری با رفیقم تلویزیون بخره . یک خانواده ای اومده بودند تو مغازه ! در مورد فرق دو مدل تلویزیون سوال میکردند ! فروشنده کلی توضیح داد که این مدل فلش میخوره و میتونه از روی فلش فیلم نشون بده اما این مدل این قابلیت رو نداره ! طرف برگشت خیلی با تعجب گفت یعنی با این مدل نمیشه فیلم دید ؟! اگه فیلم نشون نمیده پس چی نشون میده این تلویزیون ؟! اینکه فایده نداره نشه با تلویزیون فیلم دید !!! طرف اصلا نمیدونست فلش مموری چیه و فروشنده داره در مورد چی حرف میزنه !! فکر میکرد این مدل کلا فیلم نشون نمیده !!! مثلا کانال 2 فیلم پخش کنه این تلویزیونش فیلم رو نشون نمیده !! من که اونجا داشتم خل میشدم دیگه !! نمیدونی قیافه من و دوستم چجوری شده بود !!!خوب از این افراد چه انتظاری میشه داشت ؟! همینا هستن میرن محصولات در پیت ال جی و سامسونگ رو میخرن دیگه !! بعدشم کلی کیف میکنند از خریدشون ! متاسفانه اینجور افراد هم در مملکت ما فراوونه ! پس تا وقتی به این راحتی آشغال ترین جنس هاشونو به بالاترین قیمت میفروشند نباید انتظار داشت که مثلا سامسونگ بیاد مدلهای حرفه ایشو وارد بازار ایران کنه .
    Last edited by dara_az; 24-01-2011 at 12:17.

9. 6 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دو مدل انکیو و دنون بود که به نظر من سیستمهای خوبی بود . من به یکی از دوستای خودمم پیشنهاد دادم .
    اما متاسفانه من حافظم تعطیله و نیمکره چپ مغزم به نیم کره راست مغزم پنالتی میزنه ! برای همین مدلهاشو یادم نیست . اما دوستان حتما میدونند و یادآوری میکنند . البته یکمی فکر کنم بیشتر از 400 تومن بود که به نظر من ارزششو داره که یکمی بیشتر پول بدید اما یک سیستم خوب داشته باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    معمولا افرادی که برای خرید هر سیستمی (کلا هر چیزی) اهل بررسی و تحقیق و جستجو و مقایسه ، سپس انتخاب بهترین گزینه هستند رو نباید با افرادی که کلشونو میندازن پایین و یک راست میرن تو مغازه و به صرف 4 تا تبلیغ تو روزنامه و مجله یک خریدی انجام میدن مقایسه کرد ........
    واقعا همین طور هست که این دوستمون می گه... تا موقعی که برندهایی مثل سامسونگ و از اون بدتر ال جی هست مگه میگذارن کمپانی های درست و حسابی نفس بکشن!؟؟
    من یادمه وقتی بچه کم سن و سالی بودم وقتی کسی می خواست پول بده مثلا یه یخچال خوب بخره بهش می گفتن جنرال الکتریک بگیر یا حداقل یه چیزی هم سطح این برند...اما حالا موندم این سامسونگ چه حیله ای به کار برده که مردم ما عاشقش شدن از اون عجیب تر، داشتن محصولاتی از این کارخونه را یه جور کلاس و برتری می دونن!!!
    ای کاش جنس های مطرح دنیا تو کشور ما به یه قیمت منطقی و مقعول یافت می شد و مردم می تونستن برن و دمو دستگاه ها رو ببینن... اون وقت باید می دیدیم که بازم پول مصرف کننده صرف جنس های بی کیفیت و با تکنولوژی دست چندم می شه یا نه.

12. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا همین طور هست که این دوستمون می گه... تا موقعی که برندهایی مثل سامسونگ و از اون بدتر ال جی هست مگه میگذارن کمپانی های درست و حسابی نفس بکشن!؟؟
    من یادمه وقتی بچه کم سن و سالی بودم وقتی کسی می خواست پول بده مثلا یه یخچال خوب بخره بهش می گفتن جنرال الکتریک بگیر یا حداقل یه چیزی هم سطح این برند...اما حالا موندم این سامسونگ چه حیله ای به کار برده که مردم ما عاشقش شدن از اون عجیب تر، داشتن محصولاتی از این کارخونه را یه جور کلاس و برتری می دونن!!!
    ای کاش جنس های مطرح دنیا تو کشور ما به یه قیمت منطقی و مقعول یافت می شد و مردم می تونستن برن و دمو دستگاه ها رو ببینن... اون وقت باید می دیدیم که بازم پول مصرف کننده صرف جنس های بی کیفیت و با تکنولوژی دست چندم می شه یا نه.
    آقا دست رو دلم نذار که خونه ! آخه وقتی یک جنس خوب هم پیدا میکنی باید دو برابر قیمتش تو بازار جهانی پول بدی !!نمونش همین ست های پایونیر . من همین آمپ 819 رو که 390 خریدم تو اینترنت که سرچ میکردم قیمت 250 دلار هم دیدم ازش .
    ما هنوز یخچال جنرال الکتریکمون رو داریم که 1 سال از من بزرگتره (33 سالشه الان) هنوز یک بارم خراب نشده ! سیستم صوتی سونی پدرم هنوز داره کار میکنه .اسپیکر هاشو من الان با آمپ 819 ست کردم صداش با روز اولش فرق نداره . البته روز اولشو من یادم نیستا ! هنوز به دنیا نیومده بودم ! اما گاهی موزیک میزارم صداشو یکم بلند میکنم بابام میاد از خریدی که 33 سال پیش کرده و هنوزم مثل روز اولش داره کار میکنه کیف میکنه. الان شما کدوم جنسو پیدا میکنی که 30 سال که سهله ، 3 سال برات درست و حسابی کار کنه خراب نشه ؟؟؟
    چی بگم والا ! در تمام زمینه ها همین مشکل رو داریم . نمونه دیگش صنعت خودروسازی ! یه زمانی که کره و چین فرقون هم نمیساختن ما آخرین ماشین های روز آمریکا رو مونتاژ میکردیم (مثل کادیلاک سویل) الان باید برای یک لگن کره ای و چینی 2 برابر قیمت بازار جهانیش پول بدیم یا لگن های سایپا و ایران خودرو رو سوار بشیم !
    Last edited by dara_az; 24-01-2011 at 16:43.

14. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alikbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

سلام به اساتید محترم من یه سینمای خانگی میخام که بیسش خیلی خوب باشه رنج قیمت حدود 500تا 600 ممنون میشم منو راهنمائی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •