تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 323 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فکر کنم منظور اینه که حرارتیه.من دارم،خیلی جالبه با ناخون کار نمیکنه ولی با هر قسمت بدن مثل هرجای پوست بدن،حتی پوست لب کار میکنه.فکر کنم این واسه اینه که وقتی تو جیب یا جایی شلوغ بذارید اشیایی که روی صفحه برخورد میکنن باعث مشکل نشن.
    دوربینش با اینکه 5 هست ولی واقعا حرف نداره.عکسشو با دوربین 12 xperia مقایسه کنید میفهمید چی میگم.xperia وقتی زوم میکنید تصویر کیفیتش یجورایی دون دون میشه ولی این کیفیتش افت کمی داره
    فقط یه مشکل بزرگ داره اونم اینه اکسپرس موزیک نیستو رو صداش زیاد کار نشده.وقتی گوشی آکو از جعبه در میارید یه آهنگ بزارید صداشو زیاد کنید اسپیکر پایینش خش خش میکنه که میشه بالانسشو 25 درصد به راست برد و این مشکل تا حدودی حل میشه.اینو تو 7تا x6 دیدم که 8 گیگو 16 گیگو 32 گیگ بودن.مال من 8گیگه و بسیار ازش راضیم.فکر کنم بعد زنون دومین گوشی باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

درود
    من x6 دارم،روی صدای بلند اسپیکرش خش خش میکنه،از لحاظ صدا مناسب نیست،صفحش فکر نکنم حرارتی باشه آخه من یبار بطور شانسی با کناره ی یک خودکار که لعاب استیل مانندی داشت صفحشو لمس کردم و کار کرد!نمیدونم جنسش چی بود
    از لحاظ دوربین متوسط رو به خوب است.ولی سرعتش نسبت به گوشی های جدید پایینه(مثلا ان8)اما در مقابل گوشی های همسطحش بدک نیست

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

سلام.دوستان1- برای دیدن فایلهای دریافتی حتما باید از مسیر مدیریت فایل بریم پوشه ی رسیو فایل 2-و دوم اینکه من در 5700 خودم فایلهایی که نمیخاستم توی گالری باشه توی پوشه نامی به کانتکس میریختم میخاستم ببینک این ترفند توی این گوش جواب میده؟
    و 3-آیا فلشش را میشه به عنوان چراغ فوه (روشن نگه داشتن) استفاده کرداگه فوری جواب بدید ممنون میشم
    Last edited by meshkiposh2200; 13-07-2011 at 15:43.

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

دوستان یکی از اقوام روی هیکل ما حساب کرده و اینا را از ما پرسیده اگه جواب بدید ممنون میشم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

فکر کنم منظور اینه که حرارتیه.من دارم،خیلی جالبه با ناخون کار نمیکنه ولی با هر قسمت بدن مثل هرجای پوست بدن،حتی پوست لب کار میکنه.فکر کنم این واسه اینه که وقتی تو جیب یا
    صفحش فکر نکنم حرارتی باشه آخه من یبار بطور شانسی با کناره ی یک خودکار که لعاب استیل مانندی داشت صفحشو لمس کردم و کار کرد!نمیدونم جنسش چی بود
    از لحاظ دوربین متوسط رو به خوب است.ولی سرعتش نسبت به گوشی های جدید پایینه(مثلا ان8)اما در مقابل گوشی های همسطحش بدک نیست
    1:عزیزان حرارتی کدومه؟ اینا خازنی هستند! یعنی با الکترون های بدن انساس کار میکنند، به همین دلیل وقتی ناخون رو بزنی به صفحه هیچ اتفاقی رخ نمیده!
    البته میتونید از چیزی که رسانا باشه و اونو مستقیما در دست بگیرید تا الکترون های بدن شما امکان رسیدن به صفحه رو داشته باشن، کار میکنه! مثلا همین خودکار با روکش فلزی که دوستمون گفت!

2:دوربین X6 در بین 5MPx ها هم حرفی برای گفتن نداره! خیلی خیلی آشکارا از دوربین های 5 مگاپیکسلی گوشی های مثل N97 و N95 و ... شکست میخوره!

3: سرعت این گوشی دربرابر گوشی های روز خیلی خیلی کم هست! یعنی یه گوشی 250 260 تومنی ار برند های دیگه سرعت بیشتری نسبت به این پلتفرم دارم (منظورم پردازنده ARM11 434MHz و 128MB رم هست!)

6. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sportalireza93's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    شهر زیبایی ها

پيش فرض

دوستان من می خوام x6 بگیرم ولی نمی دونم چند گیگش رو بخرم بعضی ها میگن 16GB زود خراب میشه بعضی ها می گن 8GB یک روز نشده خراب میشه لطفا کمکم کنید کدومشون رو بخرم.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    شهر زیبایی ها

پيش فرض

كسي جواب منو نميده
    نوكياx6 هشت گيگش بهتره يا 16 گيگش من خيلي از حافظه استفاده كنم 3 گيگش استفاده مي كنم
    رفتم x6 بخرم گفت 16GB اصل مجارستان با گارانتي 12 ماهه 300 تومن بگيرم يا نه

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

من الان بیش از یک ساله 16 گیگ دارم
    اصلا هم خراب نشده
    تو کل این مدت دوبار ریست شده (هنگ کرده یعنی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

دوستان من می خوام x6 بگیرم ولی نمی دونم چند گیگش رو بخرم بعضی ها میگن 16GB زود خراب میشه بعضی ها می گن 8GB یک روز نشده خراب میشه لطفا کمکم کنید کدومشون رو بخرم.
    16گیگ بگیر؛من خیلی وقته دارم و مشکلی نداشتم
    دوستمون راست میگه؛من تحت تاثیر حرف دوستمون بودم که گفت حرارتی ولی منظورم همون خازنی و تفاوتش با مقاومتی ها بود.معذرت

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    شهر زیبایی ها

پيش فرض

دو تا سوال در مورد X6 داشتم:
    1-رفتم X6 بخرم گفت 16GB اصل مجارستان با گارانتی 12 ماهه (مشکی-قرمز) که خیلی قشنگ بود 300 تومن به نظر شما قیمتش خوبه یا نه x6 ساخت مجارستان هستا نه کره
    2-بعضی ها از سرعت این گوشی ناراضی بودن آیا برای شما هم چنین مشکلی پیش اومده.
    3-مشکلات اصلیش چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •