اگر گوشیت گارانتیش پارس مایکروتل اصلی هست که بده خودشون مجانی آپدیت میکنن.
فعلا گوشی شما نیاز به آپدیت نداره.بزار 1 یا 2 ماه دیگه
ممکنه ویزگی اضافه بشه و یا ممکنه اشکالات و ایرادات رفع بشه کلا باعٍث بهبود کارکرد گوشی میشه
اگر گوشیت گارانتیش پارس مایکروتل اصلی هست که بده خودشون مجانی آپدیت میکنن.
فعلا گوشی شما نیاز به آپدیت نداره.بزار 1 یا 2 ماه دیگه
ممکنه ویزگی اضافه بشه و یا ممکنه اشکالات و ایرادات رفع بشه کلا باعٍث بهبود کارکرد گوشی میشه
تاچ گوشیتون داره میگه که میخواد با شما خداحافظی کنهو باید عوضش کنی
اگر گارانتی گوشیت پارس مایکروتل هست ببر مجانی برات عوض میکنه![]()
PDF فارسی رو درست نشون میده
TV دارش بهتره(خودم دارم)
بستگی به کانالی که قرار داری تصویر میگیره ولی کلا خوبه و اکثر اوقات مثل آینه میگیره
از من به تو نصیحت با گارانتی پارس مایکروتل اصلی بگیر
اگر هم خواستی هر گوشی با هر مارکی بخری بگو آدرس بدم با پایین ترین قیمت و گارانتی اصلی و جنس مطمئن بری بگیری.
یارو آشنام نیست ولی خودم همیشه مشتریشم.خودشون پخش کننده بیشتر گوشی های علاالدین هستن![]()
Last edited by d.b23; 21-07-2010 at 00:35.
[IMG]file:///C:/Users/user/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]پیشنهاد می کنم بچه ها نرم افزارهایی رو که روی سری 5230 یا 5233 جواب می ده رو اینجا ادرس بدند تا راحت تر بتونند دیگران هم ازش استفاده کنند. من خودم چند تا نرم افزار جاوا دانلود کردم ولی خیلیش اجرا نمی شه یا مشکل داره!
مثلا iran road map اجرا نشد. و برنامه های فارسی هم که مشکل دارند کلا!
سلام
می خواستم راهنماییم کنید که کدام گوشی مناسبتره ؟
s5230 star
s5230 tv
s5230 star wifi
قیمت های روزش هم می خواستم بدونم؟
و کلا 5230 بهتره یا 5233 ؟
در بین این سه گوشی مدل tv به دلیل داشتن این امکان اضافی خوب هست. البته اگر از wifi استفاده دارید اون رو بگیرید. در ضمن روی خود گوشی کیف چرمی ارجینال خود گوشی و قلم باید داشته باشه. اگر نداشت مغازه دارهای گرامی اون رو برداشتن
من خودم روزهای اولی که این گوشی اومد اون رو خریدم و فول پک بود. الان هم منتظرم گلکسی بیاد تا عوضش کنم. با هیچ گوشی دیگه ای عوضش نمی کنم![]()
مرسي دوست من
آپديت كردم حالشم بردم
يه ديكشنري بهش اضافه شده
چنتا ويدجت
يكي دو برنامه ديگه هم تو قسمت بازيها و بيشتر اضافه شده كه نفهميدم به چه دردي ميخورن
ممنون ميشم در موردشون توضيح بدين
و البته قبلا موقع تماس يه تيكه سفيد رنگ كه قفل هنگام تماس بود خيلي پهن بود و روي شماره موبايل طرف رو ميگرفت
اما حالا اين نوار سفيد رنگ باريكتر شده و ميشه به راحتي شماره رو ديد
سلام.
به نظره من که استار خیلی خیلی بهتر از کوکی هست![]()
سلام
می خواستم بدونم اصلا s5230 w - wifi تو بازار هست
چون من 2 3 تا نمایندگی سامسونگ پرسیدم گفتند نیامده یا گفتند همچین گوشیی نیست
اگر هست حدود قیمت هم لطف کنید
منو فارسی داره ؟مرسي دوست من
آپديت كردم حالشم بردم
يه ديكشنري بهش اضافه شده
چنتا ويدجت
يكي دو برنامه ديگه هم تو قسمت بازيها و بيشتر اضافه شده كه نفهميدم به چه دردي ميخورن
ممنون ميشم در موردشون توضيح بدين
و البته قبلا موقع تماس يه تيكه سفيد رنگ كه قفل هنگام تماس بود خيلي پهن بود و روي شماره موبايل طرف رو ميگرفت
اما حالا اين نوار سفيد رنگ باريكتر شده و ميشه به راحتي شماره رو ديد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)