عزیزم ثبت نام مال ترم بالایی هاست . مال همه نیست
عزیزم ثبت نام مال ترم بالایی هاست . مال همه نیست
نمیدونستم ببخشید اشتباه شد![]()
"رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پی اظهار معاون وزیر آموزش و پرورش مبنی بر قصور سازمان سنجش در عدملحاظ سوابق تحصیلی در پذیرش داوطلبان کنکور 89، گفته بود: بهرغم پروسه یک ماهه که به داوطلبان و سازمان آموزش و پرورش داده شده بود و قرار بود که وزارت آموزش و پرورش تا پایان خرداد ماه فایل نهایی آنها را به ما ارائه دهد ولی وقتی فایل به سازمان ارسال شد اطلاعات بیش از 120هزار داوطلب اعلام نشده بود و اطلاعات برخی دیگر نیز کامل نبود؛"
پس دانشگاه آزاد اینا چجوری میخوان تاثیر بدن؟؟
خوب اینی که این گفته یعنی تاثیر نمی دن دیگه
ولی انگار زیر لفظی می خوان تا بگن "تاثیر نمی دیم"![]()
دوستان من انتخاب دومم راهنمایی و مشاوره زدم که تراز پارسالش تبریز 3700 بود.چقدر احتمال داره مشاوره قبول بشم؟تو انتخاب اول پر نمیشه مشاوره؟ چه فرقی با روانشناسی داره؟ و کسی برنامه هشت ترمه روانشناسی یا مشاوره دانشگاه آزاد رو داره؟میخوام بدونم درس کمک های اولیه و دارو شناسی دارن این رشته هایی که زدم؟
والله ما که نفهمیدیم آخر چی شد
سلام اگه ممکنه یکی مراحل ثبت نام در دانشگاه ازاد را بگه و همچنین مدارک مورد نیاز را
و اگه ترم بهمن قبول شیم کی باید بریم برای ثبت نام؟؟
تاثیر نمیدن![]()
آزاد رو میگی؟
از کجا فهمیدی؟
سراسری 15 درصد معدل چی؟ اونو تاثیر میدن؟
Last edited by siafu; 29-08-2010 at 12:39.
دوستان یه سوال :
من خدمتم ماه پیش تموم شد ام کارتم رو گفتن تا 1 / 7 / 89 میاد ، حالا با این اوصاف به نظر شما در صورت قبولی ، برای ثبت نام
چه کنم ؟؟؟ از نظام وظیفه نامه بگیرم یا با نشون دادن برگه ی تصفیه مثلآ بگم 2 / 3 هفته دیگه میارم یا ... ؟؟؟
حقیقتش نمی خوام تا حد امکان ریخت این نظام وظیفه رو ببینم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)