نه هنوز خبری نیست. یه نگاه بنداز خودت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه هنوز خبری نیست. یه نگاه بنداز خودت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میدونه چرا نمیتونم با امنیا II به شبکه وای فای PASSWORD PROTECTED وصل بشم
ENCRYPTATION شبکه WEP هست (از مسئول شبکه هم سوال کردم) و KEY رو هم درست وارد میکنم
حتی زیر ACCESSPOINT هم که بایستم هرچی تلاش میکنه وصل نمیشه
حالا رفیقم که HTC داره راحت وصل میشه!
اگر اساتید لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم
شما وای فای رو که روشن کنید خودش شروع میکنه به سرچ کردن وقتی که پیداش کرد رمزش رو وارد کنید وبه راحتی برین تونت
اگه یکبار هم پاکش کنید ودوباره سرچش کنید 100 درصد درست میشه چون واسه منم بعضی مواقع این اتفاق میفته....
سلام بچه ها
من میخوام E72 رو بفروشم یه اومنیا دست دوم بخرم
تو جعبش چیا داره ؟ خداییش 306 صفحه رو گشتن سخته !
کیبورد numeric مثل گوشیهای نوکیا داره که بشه راحت با یه دست Sms داد ؟
من قبلا X1 داشتم که اونم رمش 256 بود و سرعتش واقعا برام غیر فابل تحمل بود ، سرعت این گوشی چطوره ؟
ممنونم
چیز خاصی نداره ... چیزای معمولی + کیف
کیبرد اینجوری داره که با یه دست خیلی راحت میشه sms داد
سرعت تو گوشی به رم بستگی نداره به خاطر اینکه مثله pc چیزی به اسم paging file یا virtual memory نداره و سی پی یو فقط روی سرعت تاثیر داره که سی پی یو i8000 خیلی قویتر از x1 هست ... اگه رام لایت بریزی خیلی سریعه و هیچ جاش لگ نداره
این کیبورده خیلی ریز نیست ؟؟!!
مثلا پشت فرمون میشه باهاش sms داد ؟؟
ریز نیست اگه گوشی رو بچرخونید بزرگ میشه. درضمن پشت فرمون اس ام اس دادن خیلی خطرناکه.نکن این کارو
دوست من پست فرمون با گوشی دکمه دارش سخته sms بفرستی چه برسه به لمسی ولی در کل خیلی سریع و رونه
وای چه قدر این تاپیک خوب و فعاله همه زودی جواب میدن !!
بهتره زود برم گوشی رو بگیرم و بیام تو جمعتون
راستی من میخوام دسته دوم بگیرم موقع تست چیا رو تست کنم ؟ تو جعبه قلم هم هست ؟؟!!
سلام به همه.
من امروز امنیا 2 گرفتم، یعنی برام گرفتن بعد اومدم تو انجمن که کاراش رو یاد بگیرم همین اول چندتا مشکل برام پیش اومد.اول بگم که من از ویندوز موبایل چیزی سر در نمیارم البته به زودی با کمک شما عزیزان یاد می گیرم.
اما اول اینکه رام یا رام لایت چی هستن و کلا کدومش خوبه و چه جوریاس؟(خیلی شرمندم که اینجوری می پرسم ولی خداییش خوندن 7700 تا پست کار سختیه.خوبه مدیران لطف کنن پستهای اضافی رو حذف کنن)
بعد هم اینکه این مشکل حافظه قضیه اش چیه و چیکار کنم که باهاش روبرو نشم.
خیلی ممنون از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)