با ویندوزه دیگه ام امتحان کن اگه نشد یه سری گارانتی بزن
با ویندوزه دیگه ام امتحان کن اگه نشد یه سری گارانتی بزن
باید صدای هاردت باشه
زیر لپ تاپ هم باید یه برچسب اسوس باشه که مال سریال و مدل لپ تاپ و برای بعضیا هم سریال ویندوزه
سلام دوستان
از بین 2 مدل n55sf و g53sw 3D تا چند روز دیگه میخوام یکیشونو بخرم ...
g53sw 3D نیستش تو بازار ؟؟؟ زنگ زدیم نمایندگیش گفت بار جدید تو راهه ... گفت بیاد 2.400.000 - 2.500.000 میشه ...
n55sf هم 1.750.000 هستش الان ...
کسی این دو مدل رو داشته ؟؟؟ اگه میشه یه راهنمایی کنید که ارزششو داره بخوام g53sw 3D بگیرم یا نه ؟؟؟؟!!!!!
کسی میدونه قیمت ها چه جوری میشه ؟؟؟ پایین میاد یا نه ؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید ...
اون صدا طبیعیه .... صدای پد هارد هستش که وقتی از لپ تاپتون استفاده نمیکنید کنار میره تا احتمال خراش برداشتن دیسک اطلاعات هاردتون رو به حداقل برسونه ... البته یکمی اعصاب خرد کن هست ولی یه مزیت هستش دیگه .... البته فکر میکنم بشه با برنامه زمان کنار رفتن پد رو افزایش داد ... ولی من اطلاع دقیقی از نحوه استفاده از برنامش یا اینکه با کدوم برنامه میشه این کارو کرد رو ندارم ... ولی میدونم که میشه ....دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه .
سلام دوستان...یه سوال دارم...این مدل Asus N53SV از نظر کارایی و ... ارزش خرید داره؟
الان قیمتش تو بازار چنده؟؟(تو اینترنت که قیمتای متفاوتی داره..ِD)
در ضمن تا 1/300 (50 تومن بالا پایین مشکلی نداره)که core i 7 هم داشته باشه..کدوم مدل خوبه...مرسی...
من خودم این مدلو دارم: i7 - 540 1g-500 7200 -blu - ray-4g
مرداد امسال گرفتم 1.150.000 با گارانتی ویستا
تا الان واقعا خوب بوده و ازش راضی بودم (روزی 16 ساعت مداوم روشنه - ) تو نرم افزارهایی که من کار کردم(فتو شاپ - 3dmax - پریمایر - اتوکد - convertor مختلف فیلم - مایا - )خوب بوده و مشکلی نداشته - تو بازی هم تا اینجا بازی ها رو خوب اجرا کرده (با جزئیات بالا: فیفا 2012 - cod mw3- gta iv -کرایسیس 2 - ویتچر 2 - اساسین 2و3 - و...)
کلا از همه لحاظ لپتاپ خوبیه و من ازش راضیم (کیبورد منعطفی داره : نکته منفی) صدای واقعا توپی داره و با ویدئو مجیک کیفیت فیلم ها واقعا تغییر میکنه
الان اگه تو بازار باشه با این قیمت خیلی خوبه اما اگه n53sn پیدا کردی اونم خوبه .![]()
داداش من دارم G 53 sw 3d رو و ازش کاملا راضیم خواستی بگو تا راهنماییت کنم
به نظر من میرزه
من یه 40 روزی میشه که گرفتمش 2.300 و کاملا هم راضیم
الان گرون شده به خاطر د ل ا ر و شایدم گرونتر هم بشه
از کجا گرفتی ؟؟ آدرس بهم میدی ؟؟؟
با کوله و موس گرفتی دیگه ؟؟؟؟
3D بازی میکنی مشکلی تو فریم ها ایجاد میکنه ؟؟؟ یعنی بازی کند میشه یا نه ؟؟؟؟؟
داداش اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه
سه بعدی که هست و بازی هم کردمو کلی هم حال میده
فیلم هم دیدم باهاش هر دو رئ خوب جواب میده
این که میگن فریم فریم حرفه مفته و قدیمی شده ، هرکی هرچیزی میشنفه میاد میگه شایعه میشه
بنده که مشکلی ندیدم
بازم کمک خواستی چاکرت در خدمت گزاری حاضره
از شــیــــــــــــــــــــر از گرفتم طراحان:
آره کوله و موس دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
x44 چطور در اومده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)