ممنون عزیز
دستت درد نکنه![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
ممنون عزیز
دستت درد نکنه![]()
سلام عزیزان.من دیروز این گوشی رو از شیراز خریدم 480 تومن بدون گارانتی.
از اونجا که من در امر موبایلیجات بوق هستم کلی سوال داشتم.
-چه طوری میشه جی پی اس رو راه اندازی کرد؟
-خواستم از وایرلس خونمون استفاده کنم، اما نفهمیدم چه طوری میشه فعالش کرد.پسورد رو باید کجا وارد کنم؟
-ظاهرا این گوشی گزینه mark several نداره نه؟ این خیلی وحشتناکه...
-یه سری فایل موسیقی ریختم رو گوشی،که خیلی مرتب بودند و درست فلدر بندی شده بودند. اما توی گوشی تنها جایی که این فلدر بندی رعایت شده تو قسمت فایل منیجرش هست.میخوام بدونم اگه بخوام تو قسمت مدیا playlist درست کنم، آیا میشه یه جوری به این فلدر بندی ها دسترسی داشت؟
-چرا عکسای دور بینش و عکسهایی که از کامپیوتر ریختم روش تو قسمت گالری همه میرن یه جا؟
-از سایت جی اس ام چند تا تم دانلود مردم و ریختم رو گوشی، الان توی قسمت فایل منیجر پیداشون کردم، اما نصبشون نمیکنه، میگه file not supported
-چرا صفحه اصلیش ساعت نداره؟(به غیر از اون نوار بغلی)
واسه من که تا حالا از گوشی w580 sony ericcson استفاده کردم که گوشی خیلی ساده و راحتی بود، یه مقدار سخته که زود به این گوشی عادت کنم...
با سلام و خسته نباشید . اقا چند تا سوال داشتم .
1- چطوری میشه گوشی رو از طریق اینترنت اپدیت کرد . مثل نوکیا نرم افزار نوکیا ابدیتر دار؟
2- وقتی میخوام گوشی رو با اینترنت خود گوشی آپدیت کنم (( *#0000# بعدم گزینه آپدیت رو انتخاب میکنم )) ازم تنظیمات سرور میخواد که نمیدونم چی هست . میشه یکی کمک کنه .
3- دوستم چند روز پیش این گوشی رو خرید ورژنش i8910jvjb1 بود . که حتما رسمی بوده. خوب منم میخوام باید چیکار کنممممممممممم.
1.بوسیله پی سی سوییت خود شرکت سامسونگ که آخرین ورژنش رو میتونین از سایت سامسونگ دانلود کنین
2.این امکان برای گوشی های سامسونگ از طرف شرکت سازنده ساپورت نمیشه
و مثل باقی دروغ های سامسونگ
مشتری بعد از خرید جنس میفهمه
3. تاپیکش به همراه فریمور ها و کلیه برنامه ها تو همین قسمت سامسونگ هست
اون ها رو بخونید اگه مشکل داشتین در خدمتیم !
سامسونگ بیچاره کی همچین تبلیغی کرده ؟2.این امکان برای گوشی های سامسونگ از طرف شرکت سازنده ساپورت نمیشه
و مثل باقی دروغ های سامسونگ
مشتری بعد از خرید جنس میفهمه![]()
وقتی آپشن آپدیت آن ایر (یا همون آپدیت از طریق اینترنت بوسیله خود گوشی)
تو گزینه های خود گوشی هست ولی شرکت معظم سامسونگ هیچ سروری رو اختصاص نداده واسه این کار
این یعنی چی ؟
نمیخواست پشتیبانی کنه آیکونش رو نمیزاشت !
تبریک می گم.
به نظر خودم که نقل مکان از یه گوشی سونی اریکسون به سیمبیان یکم ناراحت کننده اس. اونم سیمبیان 9.4 ، سیمبیان تاچ!
امیدوارم زود تر عادت کنی و استفاده ی بهیده ای از این گوشی ببری.
سوالات شما رو هم تا جایی که سواد نم کشیده ی من جواب می ده جواب می دم. باقیش با دوستان حرفه ای تر.
1- جی پی اسش رو می تونی از قسمت tools> location> GPS data استفاده کنی. اما همین جوری به درد نمی خوره. چون فقط مختصات جغرافیایی می ده. دو تا عدد به درد نخور. شما باید یه برنامه ی خوب جی پی اس بریزی تا این مختصات رو برات بذاره رو نقشه.
برنامه های معوفش اینا هستن: گارمین. اسمارت کام. گوگل مپس. اوی مپس.
گارمین از همه معروف تره. گوگل مپس ریختنش تز همه راحت تره، اما اینترنت می خواد. خودم الان اوی مپس دارم ازش راضیم. نحوه ی ریختن اینا هم می تونی توی فروم پیدا کنی.
2- مگه پسورد می خواد؟ نمی دونم.
3- نمی دونم استفادهخ ای نداشتم خبر ندارم. فایل منیجرم فرق داره.
4- موزیک پلیر سیمبیان از این قابلیت ها نداره.( یا من بلد نیستم.) پیشنهاد می کنم کلا یه موزیک پایر دیگه روش بریزی . لذت ببری: TTPOD برنامه ایه که الان دارم استفاده می کنم. فولدر بندی رو هم رعایت می کنه.
5- باید برن یه جا. همشون عکسن دیگه.
6- فرمت فایلا چی بود؟
7- کدوم نوار بقل؟ ویجت هارو می گی؟ همون جا چند عدد ساعت خوب داره بگیرشون بذار رو صفحه ی اصلی.
خب این آیکونو که سونی اریکسونم داره
این تو سیمبین هست حالا پاکش نکرده که بهش نمیگن تبلیغ
اگه تو مشخصاتش مینوشت میشد بگی داره تبلیغ میکنه
به سونی اریکسون چه ربطی داره ؟؟؟
رو گوشی های نوکیا موجوده و از قضا کار میکنه از زمان 96 هم کار میکرده !!
یا یه امکانی موجوده یا نیست
اگه هست چرا کار نمیکنه ؟ اگرم نیست اینم دروغ دیگری است از سامسونگ
البته یوزرهای8910 عادت دارن به این خالی بندی ها شما خودتو زیاد ناراحت نکن![]()
من میگم این گزینه تو همه سیمبینا هست چون نوکیا قرارش داده و استفاده میکنه ولی سامسونگ استفاده نمیکنه ازش دقیقاً مثله ویواز ولی از اونجایی که شما میخای هر طور شده به سامسونگ یه ایرادی بگیری میگی سامسونگ دروغ میگه ولی سونی اریکسون راست میگه
خب عزیز من اگه سامسونگ دروغ میگه سونی اریکسونم داره دروغ میگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)