تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 531 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ويندوز سون من بعد چند روز استفاده وقتی روی هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميده تا باز کنه و فقط چند روز اوّلش خوبه
    history و cookie و ... رو هم همه پاک ميکنم بازم همين ميشه

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ويندوز سون من بعد چند روز استفاده وقتی روی هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميده تا باز کنه و فقط چند روز اوّلش خوبه
    history و cookie و ... رو هم همه پاک ميکنم بازم همين ميشه
    شما مشخصات نسخه ی ویندوز+مرورگر رو بدید تا کمک کنیم؟

3. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

ببخشيد سرچ نكردم ولي ميدونم كه ميدونيد كه دونستن اين مشكل از دونستن خيلي چيز هاي ديگه دانايي كمتري ميخواد ولي سه روز بعد از اين كه با 7 كار كرديم گفت كه ويندوز شما غير قانوني و گفت به زودي با مشكل روبهرو خواهيد شد مي خوستم بدونم كه جواب اين دونستنيو واسه ناداناني مثل من كه دانايي كافي در اين موضوع ندارن و اگه داشته باشنم مثل اينه كه ندارن(ولي دارنا!) كسي ميدونه؟اگه نميدونه من كه دارم پشت كامپيوتر دارم با داشتن و دونستن بازي ميكنن خودم ميتونم از فرد دانايي پيدا كنم از دانايي تون متشكر ميشم اگه جواب اين دونستني رو به من بدين .حتما بدينا !اگه ندين نارا حت ميشم من كه خودم دارم تو تاپيك ديگه واسه يه كسايه اون چيزي رو كه دارم ميدم (يعني اون جوابي رو كه مي دونم بهش مي گم )
    ان كس كه نداند و نداند كه بداند كه نداند و نداند كه بداند كه نداند ون داند و نداند كه بداند كه نداند و نداند كه بداند كه نداند...
    ببخشيد ديوونه شدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما مشخصات نسخه ی ویندوز+مرورگر رو بدید تا کمک کنیم؟
    windows 7 ultimate 7600
    Internet Explore 8

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کسی نیست جواب سوال منو بده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

در 7 پنجره ها برای سیستم من با گیر کوچکی باز میشه ولی موقع بسته شدن خیلی روون بسته میشه و کلا انیمیشنهای دیگش هم روون هستند البته این مشکلو تو ویستا ندارم.
    core2 duo 2.4ghz
    4gb ram ddr 800
    xfx 9600gso 768mb

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان یه مشکلی با ویندوز 7 دارم..چند وقته یه لپ تاپ گرفتم..و ویندوز 7 روش نصب بود..بطور پیشفرض خیلی نرم افزار روش نصب بود و این طوری سرعت سیستم کلی اومده پایین حدود 77 processes داشت .!!.کاری که کردم از قسمت msconfig رفتم کلی نرم افزار رو از start up یرداشتم و سرعت سیستم خیلی بهتر شد پروسس اون شد 55 تا..اما هنوز مشکلی که داره وقتی وارد بعضی از فولدرا میشم اون نوار سبزه اون بالا شرو میکنه به لود کردن و دیگه تموم نمیشه همه فایل ها رو هم به صورت ناشناس نشون میده...کمکم کنین لطفا خیلی تو ذوقم خورده
    cpu هم از نوع p7550 2.26 Ghz هست و رمم 4 G
    البته 50 درصد خیلی افتضاحه برای وقتی که سیستم کاری نمیکنه.احتمال داره ویروس باشه اگر ویروس نبود از همون msconfig یکسری سرویسها رو هم میشه خاموش کرد مثل indexing service یا اگه پرینتر نداری print spooler
    شما دقیقا باید بدونید کدوم پروسس به ترتیب بیشترین پردازشها رو گرفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

windows 7 ultimate 7600
    Internet Explore 8
    منم با کندیie مشکل دارم یعنی انقدر کند باز میشه و بعضی وقتها رو یه لینک کلیک میکنم قفل میشه من از google chrome استفاده میکنم که فوق العاده سریع باز و بسته میشه قفلش هم خیلی کمه مثل opera هم با ساییتهای فراسی مشکل نداره و از فایرفکس هم سریعتره.فقط مشکلش اینه که تقریبا پلاگینی نداره.

10. این کاربر از DUAL CORE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم با کندیie مشکل دارم یعنی انقدر کند باز میشه و بعضی وقتها رو یه لینک کلیک میکنم قفل میشه من از google chrome استفاده میکنم که فوق العاده سریع باز و بسته میشه قفلش هم خیلی کمه مثل opera هم با ساییتهای فراسی مشکل نداره و از فایرفکس هم سریعتره.فقط مشکلش اینه که تقریبا پلاگینی نداره.
    آخه مشکل من اينه که تا سه چهار روز خوبه و سريع مياد ولی بعدش تا رويه هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميده

داره خودمونی میشه 3dmaya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شمال غرب

پيش فرض

سلام دوستان من ویندوز 7 رو نصب کردم ولی از 4 گیگ رم فقط 3 گیگ اونو رو شناسایی کرده
    فقط تا 3 گیگو ساپورت می کنه یا سیستم یا ویندوز من مشکل داره؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •