ويندوز سون من بعد چند روز استفاده وقتی روی هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميده تا باز کنه و فقط چند روز اوّلش خوبه
history و cookie و ... رو هم همه پاک ميکنم بازم همين ميشه
ويندوز سون من بعد چند روز استفاده وقتی روی هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميده تا باز کنه و فقط چند روز اوّلش خوبه
history و cookie و ... رو هم همه پاک ميکنم بازم همين ميشه
شما مشخصات نسخه ی ویندوز+مرورگر رو بدید تا کمک کنیم؟
ببخشيد سرچ نكردم ولي ميدونم كه ميدونيد كه دونستن اين مشكل از دونستن خيلي چيز هاي ديگه دانايي كمتري ميخواد ولي سه روز بعد از اين كه با 7 كار كرديم گفت كه ويندوز شما غير قانوني و گفت به زودي با مشكل روبهرو خواهيد شد مي خوستم بدونم كه جواب اين دونستنيو واسه ناداناني مثل من كه دانايي كافي در اين موضوع ندارن و اگه داشته باشنم مثل اينه كه ندارن(ولي دارنا!) كسي ميدونه؟اگه نميدونه من كه دارم پشت كامپيوتر دارم با داشتن و دونستن بازي ميكنن خودم ميتونم از فرد دانايي پيدا كنم از دانايي تون متشكر ميشم اگه جواب اين دونستني رو به من بدين .حتما بدينا !اگه ندين نارا حت ميشم من كه خودم دارم تو تاپيك ديگه واسه يه كسايه اون چيزي رو كه دارم ميدم (يعني اون جوابي رو كه مي دونم بهش مي گم )
ان كس كه نداند و نداند كه بداند كه نداند و نداند كه بداند كه نداند ون داند و نداند كه بداند كه نداند و نداند كه بداند كه نداند...
ببخشيد ديوونه شدم
windows 7 ultimate 7600
Internet Explore 8
کسی نیست جواب سوال منو بده؟؟![]()
در 7 پنجره ها برای سیستم من با گیر کوچکی باز میشه ولی موقع بسته شدن خیلی روون بسته میشه و کلا انیمیشنهای دیگش هم روون هستند البته این مشکلو تو ویستا ندارم.
core2 duo 2.4ghz
4gb ram ddr 800
xfx 9600gso 768mb
البته 50 درصد خیلی افتضاحه برای وقتی که سیستم کاری نمیکنه.احتمال داره ویروس باشه اگر ویروس نبود از همون msconfig یکسری سرویسها رو هم میشه خاموش کرد مثل indexing service یا اگه پرینتر نداری print spooler
شما دقیقا باید بدونید کدوم پروسس به ترتیب بیشترین پردازشها رو گرفته.
منم با کندیie مشکل دارم یعنی انقدر کند باز میشه و بعضی وقتها رو یه لینک کلیک میکنم قفل میشه من از google chrome استفاده میکنم که فوق العاده سریع باز و بسته میشه قفلش هم خیلی کمه مثل opera هم با ساییتهای فراسی مشکل نداره و از فایرفکس هم سریعتره.فقط مشکلش اینه که تقریبا پلاگینی نداره.
آخه مشکل من اينه که تا سه چهار روز خوبه و سريع مياد ولی بعدش تا رويه هر لينکی کليک ميکنم کلی طول ميده
سلام دوستان من ویندوز 7 رو نصب کردم ولی از 4 گیگ رم فقط 3 گیگ اونو رو شناسایی کرده
فقط تا 3 گیگو ساپورت می کنه یا سیستم یا ویندوز من مشکل داره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)