eraser رو من جواب نمیده .... lolololol
eraser رو من جواب نمیده .... lolololol
سلام به همگی !؟
می بینم که دوباره تاپیک رو بالا آوردید !!؟
احسان تو که نمی خوای بری تو جز Ellite بشی ؟؟! اگه بشی با همین orc full wis می کشمت!؟
من 3 تا بازی free دیگه رو تست کردم تو این مدت متاسفانه فقط تو یک کلمه می تونم بگم افتضاح بودن.
Rapplez / Rakion / 12sky2
یک سری ضعف های وحشتناک تو گرافیک و گیم پلی داشتن !!
PW هم که قسمت ما نشد و اساسا ستاپش ایراد داشت !؟ منم بیخیال شدم.
فعلا باید همین شایا رو بازی کنیم / خود اونایی که الان دارن شایا بازی می کنن خیلی هاشون منتظرن Aion منتشر بشه این شایا رو ول کنن.
تا Aion ورژن اصلیش بیاد ببینیم می تونیم کاریش کنیم یا نه .
Aion فقط ستاپ ورژن بتاش 9.5 گیگ هست !!؟
حدود 50 یورو هم پول اولیه.! احتمالا هم ماهی 9 تا 10 یورو شارژ ماهیانه !! تا حالا هم نشنیدم که این بازی به غیر اروپا و آمریکا رو ساپورت کنه !! حالا کی فکر می کنه بشه کاریش کرد؟!
الان ranking سایت رو چک کردم / 4 تا نکته جالب دیدم!؟
1- احسان به همراه یک نفر دیگه نفر اول mage هارد مود هستن (تبریک ویژه)
2- (خطاب به کاظم) mere خستگی ناپذیر طبق پیش بینی ها اولین واریر هارد مود شد که به لول 60 رسید.
3-(این زیاد مهم نیست)orc مشترک من و کاظم هم به تنهایی صدر جدول junk ها هست !
4- از اون یه شبی که +100% exp میدادن بعضی ها خفن سود بردن / ranking کلا سطجش یه لول بالا رفت / الان فقط 28 تا واربر UM لول 60 داریم!
Last edited by mhv_kntu; 12-09-2009 at 21:39.
آره...Gremmy هم لول 60 UM شد.چه غوغایی بود تو گیلد.
شاید من چهارمی یا پنجمین وار بشم.هنوز معلوم نیست.خیلی سخته.
واقعا فرقی نداره که منتشر بشه یا نه خیلی ها دارن بازی میکنن و 9 تا سرور دارهتا Aion ورژن اصلیش بیاد ببینیم می تونیم کاریش کنیم یا نه .
Aion فقط ستاپ ورژن بتاش 9.5 گیگ هست !!؟
حدود 50 یورو هم پول اولیه.! احتمالا هم ماهی 9 تا 10 یورو شارژ ماهیانه !! تا حالا هم نشنیدم که این بازی به غیر اروپا و آمریکا رو ساپورت کنه !! حالا کی فکر می کنه بشه کاریش کرد؟!
خیلی ممنون .... اون نفر دیگه رو هم میشناسم با هم دوستیم
آقا نظر شما چیه ؟
UM دوباره درست کنم یا نه چون همه دارن میگن برو UM درست کن ....
شما که دیگه HM رو لول 60 کردی برو UM دیگه.من یه warrior لول 43 Um دارم.بعد از این HM میرم رو اون.
چرا نه ؟!
فعلا که rez rune 15 روزه رو میشه بین 100 تا 135 میل گیر آورد و گولد بازی هم ارزون شده میشه فکر um درست کردن بود.
فقط بهتره بیخیال pvp بشی و زودتر لول کنی . از این به بعد هم حتما PID داشته باش!!؟
Last edited by mhv_kntu; 14-09-2009 at 16:33.
مشکل اینجاست که من دو تا UM پاک شده میترسم اینم پاک شه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)