لطف داری فقط بگو چه کشوری بگیرم و درایور xp از کجا بگیرم تا مثل مال خودت بشه![]()
لطف داری فقط بگو چه کشوری بگیرم و درایور xp از کجا بگیرم تا مثل مال خودت بشه![]()
کشور من فیلیپین زدم چون گوشیمم همون بود . درایور xp هم واست آپ کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته dead شدن ربط خاصی به رسمی بودن و غیر رسمی بودن رام نداره ! فقط مربوط به بوت لودر هست که گاها بخاطر اشتباهات در فرآیند نصب و یا بخاطر بدشانسی ممکنه قادر به لود کردن صحیح رام نباشه و دیگه هم دستگاه بوت نشه
ولی خوب همون رامهای ia5 رام های خیلی خوبی هستند و اگر کسی مشکلی با نرم افزارهای از پیش نصب شده شون نداشته باشه بهتره سراغ رام های غیر رسمی نره ، چون به هرحال اکثرشون باگ دارند.
عزیزم منظور منم همین بود که رامهای رسمی خیلی مطمئن ترن .من که تا حالا نشنیدم رام های رسمی مشکلی بوجود بیارن.به شرطی که اشتباه فردی توش نباشه. سامسونگ که بوت لودرو زده بهتر میدونه چه رامی واسش بنویسه که گوشی نره رو هوا .
یک سوال من گوشی که خریدم رامش روسی بود و دادم برام رام انگلیسی ریخت و این رو برام ریخت : PUHI1 هست .
این رام چطوره ؟
از تو file expelorer آهنگ مورد نظرو پیدا کن روش کلیک کن و نگه دار گزینه set as ringtone رو انتخاب کن . خودش آهنگ رو کپی می کنه تو پوشه ringtone تو حافظه داخلی گوشی
کار زیبایی کردی ممنون
من قصد انجام دادن همچین کاری رو داشتم ولی حیف که تو این فروم...
در مورد پست...
این حالت در 90% موارد میتونه به جای SCN استفاده بشه و خیلی هم خوب جواب میده.
در واقع یکی از خصوصیات حالت اتومات دوربین امنیا کمتر جلوه دادن رنگهاس که میشه با این حالت(fall color) بهترین عکسها رو با این گوشی گرفت.
Vidas جان من درایور xp و رام XP گرفتم حالا چی؟ اگه Incorect vesion زد چکار کنم؟
آقا من یه فارسی ساز به نام spb keyboard دارم خیلیم ازش راضیم گچپژ هم داره نمیخوام پاک بشه میشه بعد تعویض رام بک آپ قبل از تعویض رو بریزم رو گوشی ؟ یا حتی راهی نیست contact ها مو نگه داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)