تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 381 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

اختیار داری آقا شما اگه IO زیر 10 بود i900 رو انتخاب نمی کردی می رفتی N96 می خریدی ( شوخی کردم به n بازا بر نخوره) .real جان من توصیه می کنم با xp نصب کنی چون خودم با xp نصب کردم مشکلی پیش نیومد .modem driver واسه xp دانلود کن . رام هم همونی که گفتم dxia5 چون رسمیه فهلا بهترین رامه .dead شدن مال رام های غیر رسمیه .تو این رامهای رسمی اگه خودت سوتی ندی هیچ کار نمیشه . دانلود کردی خبر بده مرحله به مرحله واست توضیح میدم .نگران نباش انشاا... چیزی نمیشه .
    لطف داری فقط بگو چه کشوری بگیرم و درایور xp از کجا بگیرم تا مثل مال خودت بشه

داره خودمونی میشه vidas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جلو مانیتور

پيش فرض

کشور من فیلیپین زدم چون گوشیمم همون بود . درایور xp هم واست آپ کردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از vidas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اختیار داری آقا شما اگه IO زیر 10 بود i900 رو انتخاب نمی کردی می رفتی N96 می خریدی ( شوخی کردم به n بازا بر نخوره) .real جان من توصیه می کنم با xp نصب کنی چون خودم با xp نصب کردم مشکلی پیش نیومد .modem driver واسه xp دانلود کن . رام هم همونی که گفتم dxia5 چون رسمیه فهلا بهترین رامه .dead شدن مال رام های غیر رسمیه .تو این رامهای رسمی اگه خودت سوتی ندی هیچ کار نمیشه . دانلود کردی خبر بده مرحله به مرحله واست توضیح میدم .نگران نباش انشاا... چیزی نمیشه .
    البته dead شدن ربط خاصی به رسمی بودن و غیر رسمی بودن رام نداره ! فقط مربوط به بوت لودر هست که گاها بخاطر اشتباهات در فرآیند نصب و یا بخاطر بدشانسی ممکنه قادر به لود کردن صحیح رام نباشه و دیگه هم دستگاه بوت نشه

ولی خوب همون رامهای ia5 رام های خیلی خوبی هستند و اگر کسی مشکلی با نرم افزارهای از پیش نصب شده شون نداشته باشه بهتره سراغ رام های غیر رسمی نره ، چون به هرحال اکثرشون باگ دارند.

5. این کاربر از navid_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جلو مانیتور

پيش فرض

البته dead شدن ربط خاصی به رسمی بودن و غیر رسمی بودن رام نداره ! فقط مربوط به بوت لودر هست که گاها بخاطر اشتباهات در فرآیند نصب و یا بخاطر بدشانسی ممکنه قادر به لود کردن صحیح رام نباشه و دیگه هم دستگاه بوت نشه

ولی خوب همون رامهای ia5 رام های خیلی خوبی هستند و اگر کسی مشکلی با نرم افزارهای از پیش نصب شده شون نداشته باشه بهتره سراغ رام های غیر رسمی نره ، چون به هرحال اکثرشون باگ دارند.
    عزیزم منظور منم همین بود که رامهای رسمی خیلی مطمئن ترن .من که تا حالا نشنیدم رام های رسمی مشکلی بوجود بیارن.به شرطی که اشتباه فردی توش نباشه. سامسونگ که بوت لودرو زده بهتر میدونه چه رامی واسش بنویسه که گوشی نره رو هوا .

7. این کاربر از vidas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sokote-marg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چطوری زنگ MP3 بذارم ؟

داره خودمونی میشه sokote-marg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک سوال من گوشی که خریدم رامش روسی بود و دادم برام رام انگلیسی ریخت و این رو برام ریخت : PUHI1 هست .
    این رام چطوره ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جلو مانیتور

پيش فرض

از تو file expelorer آهنگ مورد نظرو پیدا کن روش کلیک کن و نگه دار گزینه set as ringtone رو انتخاب کن . خودش آهنگ رو کپی می کنه تو پوشه ringtone تو حافظه داخلی گوشی

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حالت Fall Color : این حالت بسیار زیبا که خود من هم ازش سود بردم حالت تقویت رنگهای زردو نارنجی وقرمز و زیبا نشان دادن عکاسی از فضاهای پاییزی و برگریزان است.توصیهمیکنم در فصل پاییز که در راهه با این حالت چند عکس کارت پستالی بگیرید.فکوس روی Auto
    کار زیبایی کردی ممنون
    من قصد انجام دادن همچین کاری رو داشتم ولی حیف که تو این فروم...

در مورد پست...
    این حالت در 90% موارد میتونه به جای SCN استفاده بشه و خیلی هم خوب جواب میده.
    در واقع یکی از خصوصیات حالت اتومات دوربین امنیا کمتر جلوه دادن رنگهاس که میشه با این حالت(fall color) بهترین عکسها رو با این گوشی گرفت.

12. این کاربر از saeidsmxo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Vidas جان من درایور xp و رام XP گرفتم حالا چی؟ اگه Incorect vesion زد چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

آقا من یه فارسی ساز به نام spb keyboard دارم خیلیم ازش راضیم گچپژ هم داره نمیخوام پاک بشه میشه بعد تعویض رام بک آپ قبل از تعویض رو بریزم رو گوشی ؟ یا حتی راهی نیست contact ها مو نگه داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •