دوستان این نسخه کرک شده 1.10 کجاست؟ من دو بار 5 صفحه اخیر رو مرور کردم ولی چیزی پیدا نکردم!
دوستان این نسخه کرک شده 1.10 کجاست؟ من دو بار 5 صفحه اخیر رو مرور کردم ولی چیزی پیدا نکردم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجای خط تیره f i l e f r o n tکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما دوست عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیزی که تو بازی خیلی آزار دهنده است اینه که تو بازی چیزی به نام آوانتاژ وجود نداره.
در واقع بعد از pes 6 آوانتاژ از بازی حذف شده!!!
کسی می دونه اون پولهایی که اول فصل باشگاه به بازیکن میدند به چه دردی می خوره؟
فکر نکنم این پولها به کاری بیاد!
من زمانی که برای اولین بار بازی کردم تا هفته سیزدهم در تیم دوم بودم و بعد تا هفته 17 هم روی نیمکت نشستم!
اینکه شما چقدر روی نیمکت بمونیم به خودت بستگی داره من الان مجدد دارم بازی میکنم ودر هفته ی هفتم فیکس تیم شدم!
در مورد ایمپورت عکس هم من مشکلی ندارم
شما یک عکس ازصورت خودت بگیر بعد در اون صورتی که چهرت روی ان می افته
روی اون صورت جاهایی کاملا مشخص هست که چشم و بینی شما باید روی ان قرار بگیره اگر عکست کوچک بود اینقدر بزرگش کن تا چشمها و بینیت روی اون تنظیم بشه.
Last edited by Alireza Taji; 25-10-2008 at 00:23.
اینم یه برنامه توپ واسه اونایی که می خوان قدرت بازیکنشون رو در Be A Legend تغییر بدن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه توضيحي ميدادي كه بايد چه كار كرد
اینم یه پچ فوق العاده، فوق العاده قشنگ از لوگوهای لیگ ها و تیماشون. پیشنهاد میکنم، حتماً دانلود کنید.
اینم عکسش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
اتفاقا من امروز داشتم بازی میکردم خیلی اوانتاژ میداد
ولی خداییش خیلی حال میده
راستی این بی کام تو لجند تمومی هم داره؟؟
ببخشید من مبتدی نیستم چون بیشتر با pes6 حال میکردم ولی 2009 یه چیز دیگه ای میخواستم بدونم این ادبورد و توپ و... چطوری وارد بازیش کنم با کییت سرور؟! کجاش بریزم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)