چه تاپیک بدرد بخوری باید بیشتر سر بزنم
حوالیه خیابون کمیلو منطقه 10هو اونمورا
چه تاپیک بدرد بخوری باید بیشتر سر بزنم
حوالیه خیابون کمیلو منطقه 10هو اونمورا
سلام
"استاد دانشگاه" توی انگلیسی چی میشه؟(میشه professor؟)یعنی مثلا میخوایم بگیم "استاد ما" باید چی بگیم؟
our lecturer
می شه ببینید درسته یا نه ؟؟
امروزه جایگاه بیماری ایدز بگونه ی اعمال جنسی غیر بهداشتی در دنیا رتبه ی دوم را دارد البته من فکرمی کنم رتبه ی اول رو داشته باشد ونمی خواهند بگویند
امروزه روابط پسر یا دختر از عقاید مادر پدرانشان فاصله گرفته است مانند ایران که مثل دین اسلام نیست
امروزه عشق به نظر دختر و پسر های امروزی به چیز ه ارزش تبدیل شده است ولی در زمان های قدیم عشق را یه عبادت که باید به ان احترام
گذاشت می دانستند
Today, HIV status, sexual, non-hygienic way of applying the second rank in the world has Fkrmy course, I can not be the first rank will tell Vnmy
Today, relations of the ideas he or she has taken away their fathers mother like Iran is not like Islam
Today, boys and girls love to something you value today has become old at the time, but I love to worship that must be respected
Says knew
لطفاً ترجمه ی روبات گوگل رو اینجا ذکر نکنید ، چون قابل استناد که نیست هیچ ، قابل ویرایش هم نیست! در 99 درصد موارد بازنویسی لازم داره...
خیلی راحت متن فارسیتون رو بدید تا اینجا ترجمه بشه...
ممنون![]()
نمی کنی همون فارسیه کسی برام ترجمه کنه
من این قضیه رو چک کردم ... این متنی که بهش اشاره کردید، اصلاً از زبان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به انگلیسی ترجمه شده .. بنابراین من بیشتر شک ام به این میره که طی فرایند ترجمه این ابهام پیش اومده ... اگه بتونی مثال دیگه ای از یه منبع انگلیسی بزنی میشه روش بحث کرد، وگرنه فکر می کنم تا اون موقع بشه با اطمینان خوب گفت که صرفاً در اثر ترجمه ماشینی این اتفاق افتاده و ضمیر مونث به کمپانی اطلاق شده ..
در مورد اینکه چه وقت از ضمیر مونت استفاده میشه البته میشه بحث کرد.. اما یه سری استثنائات معروفتر مثلاً کشورها و وسایل نقلیه ای مثل کشتی هستش .. (انقدرها هم عحیب نیست؛ نه .. ما خودمون هم توی فارسی فرضاً میگیم مام میهن .. یعنی بصورت پیش فرض کشور رو مونث فرض می کنیم..)
//
پاسخ همون سوال شماست؛ میگه : (یک کاربرد نسبتاً از مد افتاده آن،) اشاره به کشور، یک قایق(کشتی) یا ماشین است.
//
ببین قبلاً هم زیاد بحث کردیم که قانونی تر یه بحثه و مرسوم تر یه چیزه دیگه ... یه چیزی که باید برای زبان آموز جا بیفته اینه که انگلیسی ها هم مثل ما هستند: خیلی قواعد رو ممکنه رعایت نکنن و خیلی چیزا مرسوم باشه که با یه قانون نخونه ... اگه در کتاب درسی به شما گفتند its احتمالاً برای ساده تر کردن قضیه هستش و تاکید روی قانونمند بودن .. اما در کاربرد روزمره هر دوی اینها استفاده میشه .. و مدخلی که دوستمون به دیکشنری داده هم نشون میده که حتی از نظر قانونی هم درسته. یعنی ضمیر her رو برای حیوان مونث هم قابل قبول دونسته
با سلام
کسی در حد مبتدی باشد و بخواهد از صفر شروع کند و بعد برای آیلتس امتحان بدهد . برای آکادمیک می خواهم امتحان بدهم
چند تا سوال داشتم
1. گرامر چه کتابهای خوبه ؟
2. آیا کلاس خصوصی خوبه یا عمومی ؟
3. چه آموزشگاههای را پیشنهاد می کنید ؟ من اصفهان هستم
4. چه نرم افزارهای خوبه ؟
5. چه نوع دیکشنری های بگیرم ؟
6. آیا جعبه لایتنر تاثیری دارد آیا اینهای که درست شده تو بازار هست فایده ای دارد آیا خودم درست کنم بهتره ؟
7. به نظر شما از کجا و چه چیزی بخوانم ؟
راه زیادی درپیش داری.
1. Grammar in use
2.عمومی
3. کانون زبان - سفیر - کیش
4.Longman Dictionary of Contemporary English 5th Edition
5.همون بالایی
6.خوبه. یه سری فلش کارت هم هست که میتونی هر جای میری (تو اتوبوس و ...) چندتاش رو هردفعه باخودت بری و بخونی ، مثلا 1100 خیلی لغات خوبی داره.
7. بچه هایی که تجربه دارن بگن ...
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
بهترین ترجمه برای
The Hurt Locker
چیه ؟ گنجه ی رنج ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ميشه ايم متن رو براي من ترجمه كنيد
واجبه و براي فردا بهش نياز دارم
ممنون
دره اي تنگ در كوهستاني زيبا كه رودخانه اي بر آن جاري است و زيبايي وصف نشدني را به وجود آورده
بهار است ولي از شكوفه هاي گيلاس خبري نيست .
تنها چند گياه كوهستاني كه بعضي از آنها خاصيت دارويي دارند در اينجا يافت ميشود
باد خنكي صورت انسان را نوازش مي دهد
به دور از آلودگي هاي شهر زندگي چه زيبا ميشود
افتاب ارام ارام به پشت كوه ها ميرود . ابرها رنگ زيبايي پيدا ميكنند
به راستي در اينجا ميتوان خدا را يافت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)