تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 905 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت saeed_nikzad01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    كولر ساز و باطري ساز متخصص مرسدس بنز مجرب و با انصاف براي مدلهاي دهه هاي 1970 تا 1990 سراع داريد؟

ممنون
    سعيد نيك زاد

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    با تشکر از لطف دوستان
    بردم چند جا
    یکی که آشنا بود گفت الان درست نکن
    اولا اوج گرما است بزار پاییز. اگه الان درست کنی ممکنه خوب جواب نده
    ثانیا وضع مملکت داره به سمت ارزان شدن میره هم قطعات هم دستمزد ها ناپایداره ممکنه با دو سه ماه خیلی کم بشه
    ثالثا روغن سوزی اگه مواظب باشی روغن خالی نشه می شه با ماشین کار کرد لازم نیست عجله کنی به قول معروف رس قطعات تعویضی رو بکش
    این حرف ها منطقی هست؟
    اگر نظر من را جويا باشيد، استفاده از خودرويي كه موتورش ايراد داره، نه منطقي است و نه بصرفه.
    استهلاك قطعات فرسوده ميتونه اونقدر شديد بشه كه به تعويض كامل منجر شده و هزينه تعميرات رو بالا ببره.
    بفرض اگر الان ميل لنگ با يك تراش قابل استفاده باشه، ممكنه بخاطر دير كرد در تعميرات و صدمه خوردن بيشتر، ديگه قابل استفاده نباشه و تعويض بشه و يا سيلندر بخاطر لبه زدن بيش از حد بوش بخوره و اين هزينه تعمير رو بيشتر ميكنه.
    از طرفي آلودگي ايجاد شده بخاطر يك موتور خراب، در هيچ كجاي دنيا قابل قبول نيست و ضررش به همه ميرسه.
    و در نهايت تا اونجايي كه من ميدونم و كار هر روزم هست و قطعات يدكي ميفروشم، قيمتها نه تنها كم نشده بلكه بيشتر هم ميشه و هيچ نشانه اي از ارزان شدن قطعات يدكي نديدم،همينطور هزينه هاي مختلف و دستمزدها.
    نهايتا اگر بدايل مالي توانايي تعمير رو نداريد با استفاده كمتر از ماشين شخصي و فشار كمتر وارد كردن به اين موتور معيوب، اين دوره رو بگذرانيد تا بتونين تعمير اساسي رو انجام بديد.
    خنك بودن هوا براي آب بندي يك موتور تازه تعمير بد نيست اما حتما نياز نيست كه تا زمستان و يا پاييز صبر كنين، دماي موتور در حد نرمال باشه، كار بخوبي انجام ميشه.

3. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    فکر کنم ما هم ترمزمون مشکل داره
    ماشین 206 تیپ 5
    وقتی ترمز میکنیم صدای سوت میده
    مشکل از لنت ترمزه؟
    حدودا قیمت خرید و تعویض لنت ترمز چقدر در میاد؟
    من شنیدم گاهی لنت های جلو و عقب رو جا به جا میکنند درسته؟
    صداي سوت از خيلي چيزها ميتونه باشه و چندين بار توضيح داده شده.
    در ابتدا تمام لنتها رو چك كنين تا احيانا اگر تمام شده تعويض بشه.
    قيمت لنت ترمز جلو و عقب بستگي به مارك اون داره و از 25000 تومان به بالا است.
    مثلا لنت جلوي 206 ، ساخت اسپانيا 55000 تومان و لنت عقب تيپ 5 و 6 ساخت تايوان 40000 تومان .تعويض اونها هم كار سختي نيست و يكبار انجام بديد بلد خواهيد شد( تعويض لنتهاي تيپ 5 و 6 از لنت پرايد هم آسانتره)
    لنتهاي جلو و عقب كاملا با هم متفاوت است و امكان جا بجا كردن اونها با همديگه وجود نداره.

5. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و همچنین جناب camaro lt عزیز
    قربان من امروز ماشین رو بردم تعمیرگاه و از ابتدا تا انتهای کار بالا سر تعمیر کار بودم
    1-ابتدا پلوس بلند رو درآورد و گفت فنر پلوس افتاده، همچنین بلبرینگ روی پلوس بلند هم سر جاش لق میزد(بلبرینگ مشکل نداشت اما سر جاش لق میزد) مشعلی اون بازدید شد هیچ مشکلی نداشت، پلوس بلند رو بردم تراشکار، بلبرینگ رو دراورد زیرش رو به قول خودش زبر کرد و بلبرینگ رو جا زد و بسیار عالی فیت شد و دیگه لق نمیزد. پلوس بلند سرهم شد و فنر هم دقیق جا زده شد و کامل بسته شد.
    2- پلوس کوتاه رو درآورد فنرش ظاهرا نیفتاده بود، اونم مشعلیش بازدید شد هیچ مشکلی نداشت گیرسکاری شد و بسته شد.
    3- بلبرینگ چرخهای جلو بازدید شد هیچ مشکلی نداشت.
    4-سرپلوسها با دست چپ و راست شد و کشیدشون مشکلی نداشتند.
    سوار شدم رفتم با ماشین دور زدم،متاسفانه مشکل همچنان پا بر جا بود!
    همچنان وقتی فرمون رو به سمت راست (سمت شاگرد) میدم زیر دستم ررررررررررررر میزنه،اگه شیشه ها بالا باشه صداش رو هم میشه متوجه شد همچنین کسیکه سمت شاگرد نشسته باشه این زبری رو زیر پا میتونه احساس کنه!
    برگشتم بهش گفتم که درست نشده و هیچ فرقی نکرده نشست پشت ماشین باهم رفتیم دور زدیم... اما همانطور که پیشبینی کرده بودم و میدونستم گفت ماشینت چندتا عیب داشت که دیگه الان نداره و اینها بر طرف شده اون زبری هم درسته هنوز هست که میتونه از بلبرینگ چرخهای عقب باشه که به جلو منتقل میشه! ضمنا کمکهای عقبت هم تعطیله(اینو راست میگه عقب کمکهاش خیلی وقته تعطیله)
    خلاصه برگشتیم درب تعمیرگاه جک زد زیر چرخهای عقب، تک تک چرخهارو چرخوند، چرخ عقب سمت راننده شدیدا زبر بود و چرخ سمت شاگرد علاوه بر زبر بودن وووره.ه.ه هم میداد.
    گفت بیار برات کمک و بلبرینگ عقب عوض کنم درست میشه...!

القصه 30 تومن ازم گرفت و به دستمزدهای بیهوده ای که توی این مدت برای این مشکل اعصاب خوردکن دادم 30 تومن دیگه اضافه شد و تا اینجا 200 تومن هزینه کردم و هنوز سر پله اولم البته بماند که تا حالا 40 تومن هم پول روغن گیربکس دادم که توی درآوردن هر بار پلوس هی خالی شده و هی من خریدم و پر کردم...
    خلاصه اینکه این مشکل ربطی به چرخ عقب و کمک عقب نداره...دقیقا زیر دست حس میشه و از جلو هست.
    دیگه عقلم به جایی قد نمیده.

7. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مكانيك بررسي هاي زيادي رو ميتونست انجام بده، اما نميدونم چرا اين كار رو نكرده؟

مثلا ببينه كه اثري از برخورد يه جسم به پلوس و يا بخشي از اون ديده ميشه يا نه؟

شايد موقع چرخاندن فرمان، چيزي به پلوس گير ميكنه، مثل لوله ترمز يا يك قطعه لاستيكي كه از چيزي جدا شده.
    كاشكي از پلوس و مراحل كاري اون عكس ميگرفتيد.

از بخشهاي مختلف پلوس و نواحي كه در اطراف اون هست، مثل داخل گلگير، پشت چرخها، سمت گيربكس و زير اون و اينجور جاها عكس بگيريد و اينجا بگذاريد ، شايد بشه چيزي رو متوجه شد.

9. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مكانيك بررسي هاي زيادي رو ميتونست انجام بده، اما نميدونم چرا اين كار رو نكرده؟

مثلا ببينه كه اثري از برخورد يه جسم به پلوس و يا بخشي از اون ديده ميشه يا نه؟

شايد موقع چرخاندن فرمان، چيزي به پلوس گير ميكنه، مثل لوله ترمز يا يك قطعه لاستيكي كه از چيزي جدا شده.
    كاشكي از پلوس و مراحل كاري اون عكس ميگرفتيد.

از بخشهاي مختلف پلوس و نواحي كه در اطراف اون هست، مثل داخل گلگير، پشت چرخها، سمت گيربكس و زير اون و اينجور جاها عكس بگيريد و اينجا بگذاريد ، شايد بشه چيزي رو متوجه شد.

چشم فردا عکس میگیرم میذارم.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من میگم شما جک بزن فرمون را همون سمتی ک صدا میده بچرخون و بذار توی دنده کا ر کنه ببین صدا از کجا میاد؟
    حتی اگر همون چرخی را که احساس می کنی صدا ازش میاد را با جک بلند کنی و بذاری روی دنده باز هم می چرخه و حدودا میشه گفت صد از کجاست

12. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت saeed_nikzad01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    باطري ساز متخصص مرسدس بنز مجرب و با انصاف براي مدلهاي دهه هاي 1970 تا 1990 سراع داريد؟
    (براي بازسازي و تعمير سيم كشي و مدار وكيوم بنزهاي كلاسيك)

ممنون
    سعيد نيك زاد

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامباطري ساز متخصص مرسدس بنز مجرب و با انصاف براي مدلهاي دهه هاي 1970 تا 1990 سراع داريد؟(براي بازسازي و تعمير سيم كشي و مدار وكيوم بنزهاي كلاسيك)ممنونسعيد نيك زاد
    سلام. کجا هستی شما ؟
    اگر تهرانید برید پیش آقای طالبی
    تو گوگل بنویسید طالبی معجزه در کولر اتومبیل

فروم مخصوص ایشون رو پیدا میکنید و باید ازشون وقت قبلی بگیرین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-06-2013 at 12:25.

15. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان همچنین جناب camaro lt
    چندتا عکس از زیر 206 ام گرفتم
    متاسفانه چون ارتفاع 206 نسبت به دیگر ماشین ها یکم پایینه به سختی میشه از زیر عکس گرفت
    باید روی چال بردش
    به هرحال چندتا عکس گرفتم امیدوارم بدرد بخوره...
    برای اینکه فضا نگیره لینکشو میذارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •