تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 607 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

جناب ebicross برايتان فرستادم اگر نرسيد بگوييد تا دوباره بفرستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با اینکه فلسفه وجودی دوره آزمایشی عضویت در فروم را درک می کنم ولی الان بیش از 24 ساعت هست که یک پست کوچیک در مورد جوی استیک لاجیتک دادم هنوز قابل مشاهده نیست، تاخیر در تائید پست ها نه تنها گاها باعث غیر قابل استفاده شدن مطالب عنوان شده در آن با توجه به حهت گیری بعدی بحث می شوند بلکه باعث از قلم افتادن آن پست توسط کاربران در تاپیک هایی که تعدا پست های روزانه آن بالاست می شود.

حالا خدا رو شکر شما فلسفه اش رو متوجه شدین. من که اصلا درک نکردم. من الان مدت زیادیه که عضو هستم ولی وقتی یه پست میدم باید منتظر باشم از بالا تایید کنن!!! منم نسبت به این قضیه اعتراض دارم.

فقط میخواستم از استاد خواهش کنم اگه میشه آموزش کار کردن با gps و همچنین garmin G1000 رو هم یادشون نره .

متشکرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام آقا من دنبال یه سایت می گردم که برنامه ی ultimate night environment رو دانلود کنم تقریبا همه ی سایت ها رو گشتم اگه ممکنه یه کمک به من کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان ويندوزم زا عوض كردم و از نرم افزار fs registery repair استفاده كردم فلايت سيمولاتور 2004 اجرا ميشود ولي در فلايت سيمولاتور x پيغام زي را هنگام اجرا ميدهد كسي ميداند اشكال از چيست البته acceleration را هم نصب كردم

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    \
    اينجا به دردت نخورد؟

راستي كسي جواب اون سوال من رو نداد؟

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

من میخوام سون 64 نصب کنم ولی نمیدونم fsx و fsP با 64 مشکل داره یا نه؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

اولا ببخشيد هي سوال مي كنم فقط مي خواستم بعدا از خريد دسته پشيمون نشم، چون واقعا به اين شبيه ساز علاقه دارم. چيزي رو كه گفتيد دقيقا متوجه شدم ولي كدوم لاجيتك بود كه دو تا آنالوگ داشت؟ يا بهتر بگم كدوم قسمتش هست كه رادر رو كنترل مي كنه؟ دسته اصلي كه در واقع همون كنترا يوك هست. درست متوجه شدم؟ نكنه منظورتون اين اهرم كوچيك وسط يوك اصليه؟
    ببینید خود کنترل اصلی که با چهار جهت میره و یوک رو کنترل میکنه؛ به دور خودش هم کمی میچرخه. یعنی مثل عربه های ساعت و یا بر خلافش. اینطوری رادر کنترل میشه. این موضوع رو قبل از خرید دسته تست کنید.
    با اینکه فلسفه وجودی دوره آزمایشی عضویت در فروم را درک می کنم ولی الان بیش از 24 ساعت هست که یک پست کوچیک در مورد جوی استیک لاجیتک دادم هنوز قابل مشاهده نیست، تاخیر در تائید پست ها نه تنها گاها باعث غیر قابل استفاده شدن مطالب عنوان شده در آن با توجه به حهت گیری بعدی بحث می شوند بلکه باعث از قلم افتادن آن پست توسط کاربران در تاپیک هایی که تعدا پست های روزانه آن بالاست می شود.
    ما بیگناهیم؛ مدیر انجمن مسئوله.
    سلام به همگی

آقا من همین الان تو FSP دارم از نیویورک میرم لیسبون (( پرتغال)).... با B737

اینجوری که من محاسبه کردم سوخت کم میارم... چیکار باید بکنم تا بتونم وسط اقیانوس اطلس رو یه جزیره که فرودگاه داره فرود بیام و سوختگیری بکنم و دوباره تیک اف بکنم و به راهم ادامه بدم...؟؟؟

زودتر جواب بدید لطفا....
    امتحان کنید ببینید جواب میده. در خواست فرود بدین و بشینید و سوختگیری کنید. ببینید FSPassenger پرواز رو تمام شده حساب میکنه یا نه دوباره میشه به طرف مقصد رفت.
    حتما جواب بدین تا ما هم بدونیم چی میشه.
    ممنون.
    جناب ebicross برايتان فرستادم اگر نرسيد بگوييد تا دوباره بفرستم
    ممنون. جوابتون رو توی پیغام خصوصی دادم.
    دوستان ويندوزم زا عوض كردم و از نرم افزار fs registery repair استفاده كردم فلايت سيمولاتور 2004 اجرا ميشود ولي در فلايت سيمولاتور x پيغام زي را هنگام اجرا ميدهد كسي ميداند اشكال از چيست البته acceleration را هم نصب كردم
    شما باید MSXML را نصب کنید.
    در DVDهای شبیه ساز پیدا میشه.
    من میخوام سون 64 نصب کنم ولی نمیدونم fsx و fsP با 64 مشکل داره یا نه؟
    هیچ مشکلی نداره. براحتی کار میکنه و خیلی هم سریعتر عمل میکنه FSX

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بینید خود کنترل اصلی که با چهار جهت میره و یوک رو کنترل میکنه؛ به دور خودش هم کمی میچرخه. یعنی مثل عربه های ساعت و یا بر خلافش. اینطوری رادر کنترل میشه. این موضوع رو قبل از خرید دسته تست کنید.
    مرسي دقيقا متوجه شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خب دوستان قبل از اينكه درس بعدي را برايتان بگذارم ميخواهم كمي در مورد هليكوپتر برايتان بنويسم(همه اش كه درس نميشود زنگ تفريح هم لازم است) البته خواهش ميكنم هواپيما دوستان اعتراض نكنند
    ...
    ...
    خب دوستان اگر سوال تخصصي در مورد هليكوپتر داشتيد برايتان از يك خلبان واقعي ميپرسم ببخشيد چشمهايتان را درد آوردم براي حسن ختام دو تا عكس واقعي برايتان ميگذارم
    خیلی مطلب خوبی بود. حتما بیشتر در مورد هلیکوپتر ها بنویسید.
    سوال تخصصی هم که زیاد داریم، اما فی الحال، بپرسید موقع تیک آف کردن، میزان رادر به سمت گردش ملخ اصلی باید باشد یا به عکس و این میزان بر چه اساسی محاسبه می شود

یکی از سختی های عمده پرواز با هلیکوپتر ها در شبیه ساز دید خیلی ضعیف کاکپیت هاست (چه 2d و چه 3d) . مخصوصا موقع لندینگ روی ساختمان ها و هلی پدها.

این تصویر یکی از ماموریتهای شبیه ساز هست. نمی دونید چه پدری از من در اومد تا هلیکوپتر بین ماشین پلیس و تریلر فرود بیاد . همش هم به دلیل ضعف دید بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی مطلب خوبی بود. حتما بیشتر در مورد هلیکوپتر ها بنویسید.
    سوال تخصصی هم که زیاد داریم، اما فی الحال، بپرسید موقع تیک آف کردن، میزان رادر به سمت گردش ملخ اصلی باید باشد یا به عکس و این میزان بر چه اساسی محاسبه می شود

یکی از سختی های عمده پرواز با هلیکوپتر ها در شبیه ساز دید خیلی ضعیف کاکپیت هاست (چه 2d و چه 3d) . مخصوصا موقع لندینگ روی ساختمان ها و هلی پدها.

این تصویر یکی از ماموریتهای شبیه ساز هست. نمی دونید چه پدری از من در اومد تا هلیکوپتر بین ماشین پلیس و تریلر فرود بیاد . همش هم به دلیل ضعف دید بود.
    ببخشید . این کدوم ماموریته ؟ من تقریبا تمام ماموریتها رو انجام دادم ولی این یکی رو ندیدم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •