جناب ebicross برايتان فرستادم اگر نرسيد بگوييد تا دوباره بفرستم
جناب ebicross برايتان فرستادم اگر نرسيد بگوييد تا دوباره بفرستم
حالا خدا رو شکر شما فلسفه اش رو متوجه شدین. من که اصلا درک نکردم. من الان مدت زیادیه که عضو هستم ولی وقتی یه پست میدم باید منتظر باشم از بالا تایید کنن!!! منم نسبت به این قضیه اعتراض دارم.
فقط میخواستم از استاد خواهش کنم اگه میشه آموزش کار کردن با gps و همچنین garmin G1000 رو هم یادشون نره .
متشکرم.
با سلام آقا من دنبال یه سایت می گردم که برنامه ی ultimate night environment رو دانلود کنم تقریبا همه ی سایت ها رو گشتم اگه ممکنه یه کمک به من کنید.
دوستان ويندوزم زا عوض كردم و از نرم افزار fs registery repair استفاده كردم فلايت سيمولاتور 2004 اجرا ميشود ولي در فلايت سيمولاتور x پيغام زي را هنگام اجرا ميدهد كسي ميداند اشكال از چيست البته acceleration را هم نصب كردم
![]()
\کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينجا به دردت نخورد؟
راستي كسي جواب اون سوال من رو نداد؟
من میخوام سون 64 نصب کنم ولی نمیدونم fsx و fsP با 64 مشکل داره یا نه؟
ببینید خود کنترل اصلی که با چهار جهت میره و یوک رو کنترل میکنه؛ به دور خودش هم کمی میچرخه. یعنی مثل عربه های ساعت و یا بر خلافش. اینطوری رادر کنترل میشه. این موضوع رو قبل از خرید دسته تست کنید.اولا ببخشيد هي سوال مي كنم فقط مي خواستم بعدا از خريد دسته پشيمون نشم، چون واقعا به اين شبيه ساز علاقه دارم. چيزي رو كه گفتيد دقيقا متوجه شدم ولي كدوم لاجيتك بود كه دو تا آنالوگ داشت؟ يا بهتر بگم كدوم قسمتش هست كه رادر رو كنترل مي كنه؟ دسته اصلي كه در واقع همون كنترا يوك هست. درست متوجه شدم؟ نكنه منظورتون اين اهرم كوچيك وسط يوك اصليه؟
ما بیگناهیم؛ مدیر انجمن مسئوله.با اینکه فلسفه وجودی دوره آزمایشی عضویت در فروم را درک می کنم ولی الان بیش از 24 ساعت هست که یک پست کوچیک در مورد جوی استیک لاجیتک دادم هنوز قابل مشاهده نیست، تاخیر در تائید پست ها نه تنها گاها باعث غیر قابل استفاده شدن مطالب عنوان شده در آن با توجه به حهت گیری بعدی بحث می شوند بلکه باعث از قلم افتادن آن پست توسط کاربران در تاپیک هایی که تعدا پست های روزانه آن بالاست می شود.![]()
امتحان کنید ببینید جواب میده. در خواست فرود بدین و بشینید و سوختگیری کنید. ببینید FSPassenger پرواز رو تمام شده حساب میکنه یا نه دوباره میشه به طرف مقصد رفت.سلام به همگی
آقا من همین الان تو FSP دارم از نیویورک میرم لیسبون (( پرتغال)).... با B737
اینجوری که من محاسبه کردم سوخت کم میارم... چیکار باید بکنم تا بتونم وسط اقیانوس اطلس رو یه جزیره که فرودگاه داره فرود بیام و سوختگیری بکنم و دوباره تیک اف بکنم و به راهم ادامه بدم...؟؟؟
زودتر جواب بدید لطفا....
حتما جواب بدین تا ما هم بدونیم چی میشه.
ممنون.
ممنون. جوابتون رو توی پیغام خصوصی دادم.جناب ebicross برايتان فرستادم اگر نرسيد بگوييد تا دوباره بفرستم
شما باید MSXML را نصب کنید.دوستان ويندوزم زا عوض كردم و از نرم افزار fs registery repair استفاده كردم فلايت سيمولاتور 2004 اجرا ميشود ولي در فلايت سيمولاتور x پيغام زي را هنگام اجرا ميدهد كسي ميداند اشكال از چيست البته acceleration را هم نصب كردم
در DVDهای شبیه ساز پیدا میشه.
هیچ مشکلی نداره. براحتی کار میکنه و خیلی هم سریعتر عمل میکنه FSXمن میخوام سون 64 نصب کنم ولی نمیدونم fsx و fsP با 64 مشکل داره یا نه؟
مرسي دقيقا متوجه شدمبینید خود کنترل اصلی که با چهار جهت میره و یوک رو کنترل میکنه؛ به دور خودش هم کمی میچرخه. یعنی مثل عربه های ساعت و یا بر خلافش. اینطوری رادر کنترل میشه. این موضوع رو قبل از خرید دسته تست کنید.
خیلی مطلب خوبی بود. حتما بیشتر در مورد هلیکوپتر ها بنویسید.
سوال تخصصی هم که زیاد داریم، اما فی الحال، بپرسید موقع تیک آف کردن، میزان رادر به سمت گردش ملخ اصلی باید باشد یا به عکس و این میزان بر چه اساسی محاسبه می شود![]()
یکی از سختی های عمده پرواز با هلیکوپتر ها در شبیه ساز دید خیلی ضعیف کاکپیت هاست (چه 2d و چه 3d) . مخصوصا موقع لندینگ روی ساختمان ها و هلی پدها.
این تصویر یکی از ماموریتهای شبیه ساز هست. نمی دونید چه پدری از من در اومد تا هلیکوپتر بین ماشین پلیس و تریلر فرود بیاد . همش هم به دلیل ضعف دید بود.![]()
ببخشید . این کدوم ماموریته ؟ من تقریبا تمام ماموریتها رو انجام دادم ولی این یکی رو ندیدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)