تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 506 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

ورود ناخالصی تو اتاق احتراق یه سم برای موتور هست مثل دود کامیون ها یا گرد و خاک یا آب و.........
    بله درسته ولی خیلی حال میدهماشین هم در حدی نیست خرجش بکنمفردا یه دور دیگه میزنم میندازمش سر جاش

2. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

ورود ناخالصی تو اتاق احتراق یه سم برای موتور هست مثل دود کامیون ها یا گرد و خاک یا آب و.........

در مورد سوال دوستمون هم کیت مکش K&N میاد جای کیت فابریکی نصب میشه که cold air intake هست و هوای خنک و تمیز تر رو روانه موتور میکنه که باعث افزایش راندمان میشه و تو دور بالا 4 از صدای دل نشینی هم برخوردار هست .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم یه کلیپ کوتاه از صدای این فیلتر
    صداش زیاد معلوم نیست ولی به نظر قشنگ میومد ، صداش خیلی از بیرون معلومه ؟ یعنی کسی رو که بیرونه اذیت میکنه ؟
    با نصب و ایناش چقد شد؟

4. این کاربر از mohsenking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

صداش زیاد معلوم نیست ولی به نظر قشنگ میومد ، صداش خیلی از بیرون معلومه ؟ یعنی کسی رو که بیرونه اذیت میکنه ؟
    با نصب و ایناش چقد شد؟

درسته چون گاز زیاد ندادم دور از 5 که بگذره میشه ریسی نه رو حالت عادی روندن که اصلا صدا نداره فقط باید یهو و زیاد گاز بدید تا صداش در بیاد که اونم تو اتوبان ها ممکن هست .

460 تومان نمونه تایفون هست ولی من یه فیلتر مخروطی K&N گرفتم 78 تومن و لوله های مکش 7.44 هم 90 تومن به علاوه یه زانویی pvc 45 درجه و فیلتر رو هدایت کردیم پایین پشت پرژکتور کمی بالاتر همونجایی که تایفون قرار میگیره . و تاثیر گذاری مثل هم هست فقط تایفون لوله آبی رنگ زیبا و مستقیم داره که دیگه نیازی به زانویی نیست
    ولی من برام باطن کار مهم نه طاهرش در مورد تاثیرش رو شتاب هم 50 درصد کار با این کیت فیلتر انجام میشه و مابقی افزایش شتابم با سوپر چیپ و کاتالیززو مودیفای .
    کلا ورودی خروجی سهم بیشنری تو قدرت ماشین دارن .
    Last edited by isbn; 08-11-2011 at 15:47.

6. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

سلام دوستان.میخاستم این مجموعه اطلاعاتو تویه تاپیک جداگانه بزارم تا همه استفاده کنن ولی دیدم همین جا خوبه.من خودموجزئ از خانواده پی سی وردمیدونم ودوست دارم به دوستانم تواین سایت کمک کنم.من شغلم نوشتن مطلب راجب ماشین وبا یه مجله همکاری دارم.دوست دارم بچه های اینجااگه بشه کمک اسمشوگذاشت.کمکی کرده باشم.خوب ازتعارفات بگذریم.دیروزازچالوس راه افتادم بسمته بجنورد.توگردنهای توی راه بدتوری برف وبوران شد ویه امتحان حسابی پس داداین وی8ما.2ساعتی توراه باسرعت مطمئن رانندگی کردم.تصمیم گرفتم ماشینوبه چالش بکشم وبببینم چندمرده علاجه.تمامه ماشینهابایه سرعت نهایت70اروم رانندگی میکردن.جاده واقعاشرایط سختی بودوتمام مدل پائیناهاتوجاده مونده بودن.شب قبلش یه غرورواعتمادبنفس کاذبی منو گرفته بودوفکرمیکردم دیگه چیزی جلودارماشین نیست.ولی همیشه این مادرطبیعت گوش مالیهای به ادم میده که زیادهم به خودت غره نشی.تو110تاتویه پیچ تندیه وانت کنارزده بودمن سرعتم بالا بودوخواستم ازکنارش ردشم.ولی وسط پیچ درست نزدیک وانت ناگهانی چرخهای جلو لیزخوردن.اینجاروداشته باشین.تواین مواقع اولین کاری که با هولو ولا انجام میدیم ترمزکردنه.که مساوی بامرگه.چون دقیقااشتباه ترین کارممکنه.صدرصدچپ میکنید وازجاده پرت میشید بیرون حتئ اگه بابای ای بی اس هم باشه جمعتون نمیکنه.پس توروخداهواستون باشه اخرین کار ترمزکردنه.بریم سراغ جریان ما.ماشین سرخوردومن ناخداگاه پاموازروی گازبرداشتم.ماشین سریع جمع شد وکنترل دوباره دستم اومد.پیچ رو ردکردم تویه کفی تصمیم گرفتم بزنم کنار.هم کنترل کنم ماشینو هم بغل دستیم حسابی کم اورده بود.تا روترمز زدم دوباره ماشین لیز خوردبا گاردجاده فاصله نداشتم.بغل دستیم فهمید وشروع کرد به جیغ زدن من بااین همه کبکبه کم مونده بود قالب تهی کنم.سریع معکوس کشیدم.ماشین اروم گرفت.یه لحظه یه جرقه توذهنم زدکه مشکل ازکجاست.همینطوربامعکوس کشیدن سرعتوپائین اوردم ومابینش نیش ترمزهای ریزی میزدم.بعدازچندتا ترمزدیگه ماشین لیز نخوردوهرچی ترمزشدید میگرفتم به هیج عنوان لیز نمیخورد.کنارزدیم.وقتی پائین اومدم ووارسی کردم دیدم حدثم درست بود.دوستان شمارو بخدا هیچوقت توی جاده غرور واعتمادبه نفس کاذب نگیریدوبیخودبه ماشین بیشترازاستانداردش اعتمادنکنین.وبعدش هروقت توجاده برفی حرکت میکنین هرچندوقت یکبار یه نیش ترمز به ماشین بدین وتومسافتهای طولانی مرتب با ترمزبازی کنین.بله دلیله لیز خوردن ماشین این بود که تواون بوران برفو قندیلها نمیزاشتن ترمزها کاره خودشونو بکنن.چرخ باکوچکترین ترمزی قفل میکرد.بقیه راهو با ارامش بیشتری رانندگی کردم ومرتب با پدال بازی بازی میکردم ودیگه اون مشکل پیش نیومد.راستی دلیل اولین سرخوردن ماشین سراون پیچ که وانت ایستاده بود این بود که من کفشهای ساق بلندپوشیده بودم وبقل ساق کفش گیره داره.این گیره به پدال گیر کرده بود واباعث اون ترمزکذائی شده بود.شب تو بجنورد خوابیدیم وصبح بسمت مشهدورضا راه افتادیم.ماشین رو مرتب چک میکردم ویاداشت برمیداشتم.دقیقا تو2546کیلومتر اول.صدی5.7بنزین سوزوند.توهرهوای درجه موتور روی نصف بود ویکمی بازی میکرد.تهویه ماشین واقعا قابله اعتمادبود.تواون برفو بوران حتئ یکبار سردمون نشد تازه بعضی وقتا پنجرهوهم بازمیکردیم.بخارشیشهابراحت وسریع پاک میشدومزاحمتی واسه من نداشت.تااونجاکه میشدصندوقوپرکرده بودم که سنگین شه.توهرسرعته مجازی باماشین لای کشیدم ومرتب با فرمون بازی میکردم.یکبار هم نافرمانی نکردوچموشی نکرد.درست بجا ودقیق فرمانهارا اجرا میکرد.ازبجنوردتامشهدکه الان رسیدم واولین کارم همینه که بیام ومطلبو اول بشما بگم هیچ شکلی پیش نیومد.تنها یچیز که دقیق نمیدونم دلیلش چی هست.بعدبجنورد ماشین تا دنده3انگارکه زورمیزنه.نمیدونم متوجه منظورم شدیدیانه.یعنی تایه دورموتوری سنگینه مثلا تا3000ولی بعدش انگار افسارش ول بشه سرگشی میکنه.این عادیه یا اینکه مشکلی هست؟دوم اینکه در سمت شاگرد همیشه تو اولین باز کردن با کنترل باز نمیشه ولی یبارکه بادست بازش کنی دیگه مشکلی نداره.اخه من نمیدونم این چه ایرادهای که ایران خودرو توماشیناش پیدامیشه.البته سایپاهم دست کمی نداره ازاین حضرات؟خدای ازبیستم600تومن کم من پول دادم جااین ماشین که ایرادی نداشته باشه ولی بعدمیبینی خرهمون خره فقط پالونش عوض شده.ایرادهای که تو ماشینهای5تا10تومنی هست تو همه ردهای قیمتی پیدامیشه.دلیلش؟غیرازبی مسولیتی افرادی که تو این جاها کارمیکنن نیست؟.شما قضاوت کنین.سرتونو درد اوردم.چندشب دیگه بسمت یزد میریم وتااونجا یه تایم دیگه ماشینو تست میکنیم.خدا بخواد تومجله چاپ میشه.البته به این شکل نه.ولی چون دوستون دارم ومیبینم باهم مهربونید من هم تا جای که بتونم کمک میکنم تا عزیزان دلم تومسافراتشون کمتر مشکل پیداکنن.بدرود وتنه همگیتون سالم باشه.

8. 4 کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان.میخاستم این مجموعه اطلاعاتو تویه تاپیک جداگانه بزارم تا همه استفاده کنن ولی دیدم همین جا خوبه.من خودموجزئ از خانواده پی سی وردمیدونم ودوست دارم به دوستانم تواین سایت کمک کنم.من شغلم نوشتن مطلب راجب ماشین وبا یه مجله همکاری دارم.دوست دارم بچه های اینجااگه بشه کمک اسمشوگذاشت.کمکی کرده باشم.خوب ازتعارفات بگذریم.دیروزازچالوس راه افتادم بسمته بجنورد.توگردنهای توی راه بدتوری برف وبوران شد ویه امتحان حسابی پس داداین وی8ما.2ساعتی توراه باسرعت مطمئن رانندگی کردم.تصمیم گرفتم ماشینوبه چالش بکشم وبببینم چندمرده علاجه.تمامه ماشینهابایه سرعت نهایت70اروم رانندگی میکردن.جاده واقعاشرایط سختی بودوتمام مدل پائیناهاتوجاده مونده بودن.شب قبلش یه غرورواعتمادبنفس کاذبی منو گرفته بودوفکرمیکردم دیگه چیزی جلودارماشین نیست.ولی همیشه این مادرطبیعت گوش مالیهای به ادم میده که زیادهم به خودت غره نشی.تو110تاتویه پیچ تندیه وانت کنارزده بودمن سرعتم بالا بودوخواستم ازکنارش ردشم.ولی وسط پیچ درست نزدیک وانت ناگهانی چرخهای جلو لیزخوردن.اینجاروداشته باشین.تواین مواقع اولین کاری که با هولو ولا انجام میدیم ترمزکردنه.که مساوی بامرگه.چون دقیقااشتباه ترین کارممکنه.صدرصدچپ میکنید وازجاده پرت میشید بیرون حتئ اگه بابای ای بی اس هم باشه جمعتون نمیکنه.پس توروخداهواستون باشه اخرین کار ترمزکردنه.بریم سراغ جریان ما.ماشین سرخوردومن ناخداگاه پاموازروی گازبرداشتم.ماشین سریع جمع شد وکنترل دوباره دستم اومد.پیچ رو ردکردم تویه کفی تصمیم گرفتم بزنم کنار.هم کنترل کنم ماشینو هم بغل دستیم حسابی کم اورده بود.تا روترمز زدم دوباره ماشین لیز خوردبا گاردجاده فاصله نداشتم.بغل دستیم فهمید وشروع کرد به جیغ زدن من بااین همه کبکبه کم مونده بود قالب تهی کنم.سریع معکوس کشیدم.ماشین اروم گرفت.یه لحظه یه جرقه توذهنم زدکه مشکل ازکجاست.همینطوربامعکوس کشیدن سرعتوپائین اوردم ومابینش نیش ترمزهای ریزی میزدم.بعدازچندتا ترمزدیگه ماشین لیز نخوردوهرچی ترمزشدید میگرفتم به هیج عنوان لیز نمیخورد.کنارزدیم.وقتی پائین اومدم ووارسی کردم دیدم حدثم درست بود.دوستان شمارو بخدا هیچوقت توی جاده غرور واعتمادبه نفس کاذب نگیریدوبیخودبه ماشین بیشترازاستانداردش اعتمادنکنین.وبعدش هروقت توجاده برفی حرکت میکنین هرچندوقت یکبار یه نیش ترمز به ماشین بدین وتومسافتهای طولانی مرتب با ترمزبازی کنین.بله دلیله لیز خوردن ماشین این بود که تواون بوران برفو قندیلها نمیزاشتن ترمزها کاره خودشونو بکنن.چرخ باکوچکترین ترمزی قفل میکرد.بقیه راهو با ارامش بیشتری رانندگی کردم ومرتب با پدال بازی بازی میکردم ودیگه اون مشکل پیش نیومد.راستی دلیل اولین سرخوردن ماشین سراون پیچ که وانت ایستاده بود این بود که من کفشهای ساق بلندپوشیده بودم وبقل ساق کفش گیره داره.این گیره به پدال گیر کرده بود واباعث اون ترمزکذائی شده بود.شب تو بجنورد خوابیدیم وصبح بسمت مشهدورضا راه افتادیم.ماشین رو مرتب چک میکردم ویاداشت برمیداشتم.دقیقا تو2546کیلومتر اول.صدی5.7بنزین سوزوند.توهرهوای درجه موتور روی نصف بود ویکمی بازی میکرد.تهویه ماشین واقعا قابله اعتمادبود.تواون برفو بوران حتئ یکبار سردمون نشد تازه بعضی وقتا پنجرهوهم بازمیکردیم.بخارشیشهابراحت وسریع پاک میشدومزاحمتی واسه من نداشت.تااونجاکه میشدصندوقوپرکرده بودم که سنگین شه.توهرسرعته مجازی باماشین لای کشیدم ومرتب با فرمون بازی میکردم.یکبار هم نافرمانی نکردوچموشی نکرد.درست بجا ودقیق فرمانهارا اجرا میکرد.ازبجنوردتامشهدکه الان رسیدم واولین کارم همینه که بیام ومطلبو اول بشما بگم هیچ شکلی پیش نیومد.تنها یچیز که دقیق نمیدونم دلیلش چی هست.بعدبجنورد ماشین تا دنده3انگارکه زورمیزنه.نمیدونم متوجه منظورم شدیدیانه.یعنی تایه دورموتوری سنگینه مثلا تا3000ولی بعدش انگار افسارش ول بشه سرگشی میکنه.این عادیه یا اینکه مشکلی هست؟دوم اینکه در سمت شاگرد همیشه تو اولین باز کردن با کنترل باز نمیشه ولی یبارکه بادست بازش کنی دیگه مشکلی نداره.اخه من نمیدونم این چه ایرادهای که ایران خودرو توماشیناش پیدامیشه.البته سایپاهم دست کمی نداره ازاین حضرات؟خدای ازبیستم600تومن کم من پول دادم جااین ماشین که ایرادی نداشته باشه ولی بعدمیبینی خرهمون خره فقط پالونش عوض شده.ایرادهای که تو ماشینهای5تا10تومنی هست تو همه ردهای قیمتی پیدامیشه.دلیلش؟غیرازبی مسولیتی افرادی که تو این جاها کارمیکنن نیست؟.شما قضاوت کنین.سرتونو درد اوردم.چندشب دیگه بسمت یزد میریم وتااونجا یه تایم دیگه ماشینو تست میکنیم.خدا بخواد تومجله چاپ میشه.البته به این شکل نه.ولی چون دوستون دارم ومیبینم باهم مهربونید من هم تا جای که بتونم کمک میکنم تا عزیزان دلم تومسافراتشون کمتر مشکل پیداکنن.بدرود وتنه همگیتون سالم باشه.
    ممنون
    وقتی نوشتی بگو ما هم بگیریم و بخونیم
    کلا تو جاده برفی به هیچ ماشینی اطمینان نباید کرد

10. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

امروز حکایتی بود ها.
    صبح که زده بودم بیرون خیابونها بدجور لغزنده بودن.ماشینهای بدون ABS از هر برند و مدل اوضاعشون وخیم بود و با یک ترمز کوچیک براحتی تصادف میکردن! بقول یکی از دوستان مو سفید کرده:وقتی ترمز میکنن تازه تند تر هم میره ماشینشون! بهمین دلیل یا باید سلانه سلانه و با سرعت عابران پیاده حرکت میکردن و بر گره ترافیک اضافه میکردن و یا تصادف میکردن! از ایندو حالت خارج نبود!
    ولی انصافاً ABS خیلی امروز به کمکم اومد مخصوصاً که طبق معمول سریعترین خودروی خیابون ها بودم! علاقه ای به تند رفتن ندارم ولی بارها گفتم:حالم از راننده هایی که برای وقت راننده های پشت سرشون ارزش قائل نیستن حالم بهم میخوره..
    خلاصه.. داشتم میگفتم.. سیستمهای ایمنی به آدم واقعاً اعتماد به نفس میده!
    جای تأسفه که مسئولین همیشه بیسواد مربوطه در ایران همیشه عادت دارن علت اکثر تصادفات رو گردن راننده های نگون بخت بندازن! در حالیکه هدف ساخت و توسعه ی سیستمهای ایمنی از هر نوعش حذف همین ادعای خطای راننده هست.
    تازه من دارم از ABS که از 15 سال قبل توی اروپا نصب میشد میگم. اگه خودروهای داخلی یا حتی وارداتی به ایران به ESP مجهز بودن که دیگه عمراً یک دهم فعلی هم تصادف نداشتیم..جالبه کمپانیهای خارجی و وارد کنندگان بی مسئولیت داخلی هم وقتی میبینن مردم ایران چیزی از این سیستمهای ایمنی سر در نمیارن براحتی توی نمونه های وارداتی به ایران از نصبشون تا حد ممکن دارن مضایقه میکنن!

12. 4 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

داداشای گلم درود برهمگی.امیدوارم تنتون سالم باشه.داداش هاکتور درست میگه.مگه این سیستم زدچپ کردن یاهمون که داداش میگه چقد قیمتشه که روماشینها نمیزارن وهی تقصیرومیندازن گردن رانندهای بدبخت.یه فیلم تو دفتر مجله گذاشته بودن.راجبه همین سیستم.یه پسر بچه ماشینه پدرشو دزدیده بودوتواتوبان داشت رانندگی میکرده که پلیس متوجه میشه.پسرک میترسه که اگه گیر بیوفته پدرش کتکش میزنه پس تا میتونه سرعت میره.پلس هم فکرمیکنه خلاف کاره وحسابی شلوغش میکنه.باورتون نمیشه.روی فیلم به زبان انگلیسی وبازیرنویس فارسی توضیح میدادکه این سیستم چکارای میکنه.باورتون نمیشه شایداین ماشین سه چرخ رفت دو چرخ رفت حتی تو یه صحنه روی یک چرخ بلند شد.حدودا6باردورخودش چرخیدوبااینکه یه ساو شاسی بلند بودچپ نکرد واخردست هم با برخورد به گاردیل جاده وایساد.وقتی رفتن سراغش دیدن یه پسر بچه سیاه پوست تو ماشینه.خوب فکرکنین یه بچه نتونست ماشینوچپ کنه بااینکه ماشین ساوشاسی بلند بود.بنظرتون اگه توایران بودیا ماشینه ایرانی بودچی میشد؟امیدوارم روزی بیادکه من وتو تاوان اشتباهات دیگرانو ندیم.بدرود

14. 3 کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

فوری
    سلام
    واسه سپر پیگیریهایی که کردم میگن سپر اگه تعویض بشه بازم بصورت خام میاد و همینجا رنگ میشه.(مشهد)این صحت داره؟؟؟
    اگه اینطوری باشه چه فرقی میکنه که سپر خودموکلا همشو همینجا دوباره رنگ کنن.البته میگن زیرش اگه چسب رنگ بزنن خوب میشینه و دیگه مشکلی نیست که بخاد برگرده رنگ
    نظرتون چیه؟؟؟
    ممنون
    Last edited by jupiterx; 09-11-2011 at 13:49.

16. این کاربر از jupiterx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

داداشای گلم درود برهمگی.امیدوارم تنتون سالم باشه.داداش هاکتور درست میگه.مگه این سیستم زدچپ کردن یاهمون که داداش میگه چقد قیمتشه که روماشینها نمیزارن وهی تقصیرومیندازن گردن رانندهای بدبخت.یه فیلم تو دفتر مجله گذاشته بودن.راجبه همین سیستم.یه پسر بچه ماشینه پدرشو دزدیده بودوتواتوبان داشت رانندگی میکرده که پلیس متوجه میشه.پسرک میترسه که اگه گیر بیوفته پدرش کتکش میزنه پس تا میتونه سرعت میره.پلس هم فکرمیکنه خلاف کاره وحسابی شلوغش میکنه.باورتون نمیشه.روی فیلم به زبان انگلیسی وبازیرنویس فارسی توضیح میدادکه این سیستم چکارای میکنه.باورتون نمیشه شایداین ماشین سه چرخ رفت دو چرخ رفت حتی تو یه صحنه روی یک چرخ بلند شد.حدودا6باردورخودش چرخیدوبااینکه یه ساو شاسی بلند بودچپ نکرد واخردست هم با برخورد به گاردیل جاده وایساد.وقتی رفتن سراغش دیدن یه پسر بچه سیاه پوست تو ماشینه.خوب فکرکنین یه بچه نتونست ماشینوچپ کنه بااینکه ماشین ساوشاسی بلند بود.بنظرتون اگه توایران بودیا ماشینه ایرانی بودچی میشد؟امیدوارم روزی بیادکه من وتو تاوان اشتباهات دیگرانو ندیم.بدرود

این سیستم رو 206 اگه خودتون بخواید نصب کنید 1300 میشه !!
    ولی یه موردی هست که الان ایرانخودرو به آرم رو موتور و چراغ داشبرد و چراغ سقفی و دریچه های کولر رحم نکرده آیا انتظار دارید بیاد همچین سیستمی که خرج هم داره واسشون رو برا خاطر منو شما رو ماشین نصب کنن ؟؟
    سیاست ایرانخودرو اینه کاهش قیمت تمام شده خودشون در عوض افزایش قیمت برای مصرف کننده یعنی شارلاتان بازی

18. 4 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

فوری
    سلام
    واسه سپر پیگیریهایی که کردم میگن سپر اگه تعویض بشه بازم بصورت خام میاد و همینجا رنگ میشه.(مشهد)این صحت داره؟؟؟
    اگه اینطوری باشه چه فرقی میکنه که سپر خودموکلا همشو همینجا دوباره رنگ کنن.البته میگن زیرش اگه چسب رنگ بزنن خوب میشینه و دیگه مشکلی نیست که بخاد برگرده رنگ
    نظرتون چیه؟؟؟
    ممنون

دوست من
    تو چند تا صفحه قبل توضیح دادم.
    شما ماشین رو ببر پیش نقاش رنگ سپر رو میتراشه چسب میزنه و رنگ میزنه
    دیگه هیچ وقت رنگش نمیری هر روز ببر کارواش.
    سپر رو رنگ کن با خیال راحت بعدا تو فروش ماشین هم تاثیری نداره

20. 4 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •