تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 2365 اولاول ... 2062562963023033043053063073083093103163564068061306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه Amir Yousof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

میشه دو جفت کامپوننت خوب برای جا باندی فابریک ریو معرفی کنید که در محدوده قیمت 80 تومن باشه ؟
    راستی یک سوال آیا دو جفت کامپوننت به پای یک جفت باند بیضی میرسه ؟

داره خودمونی میشه vahoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من کل تهران رو زیر و رو کردم ، ساب پیکاسو سانداستریم اصلا" نیست !

نمایندگیش رو هم پیدا نکردم ، یکی یه شماره داده بود که ظاهرا" شمارش عوض شده !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به این شماره هم یه زنگی بزن 66722937

4. این کاربر از danial_crazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت neda tehrani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل:avh-p4050dvd یا avh-p4150dvd یا avh-p3150dvd باز هم از اینکه وقتتون و به من میدین و راهنماییم میکنید ازتون ممنونم اقا حمید

در آغاز فعالیت dynast parsi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حمید جان داداش من تا 600 .700 تومن میتونم هزینه کنم برای جلو هم میخوام ببندم وساب هم میخوام اگه با این پول میشه چیزی جمع کرد از راهنمایت ممنون میشم منزل هم امام حسین هست.مرسی

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید یک دنیا ممنون. تشکر که جواب سوالامو دادین
    آقا لپ کلام اینکه میخوام یک ضبطو باند فعلا بدون آمپ ببندم( قابلیت اضافه کردن آمپ داشته باشه) با صدای با کیفیت و کوبش(بیس) قوی خیلی تو مارکها گشتم نظر خودم اینه که ضبط پایونیر مثلا 6050 بردارم با باند سونی xs-gtx6931 ( سه طرفه 6*9 400وات 100وات rms) و یا سونی xs-gtx6941 چهار طرفه 440 وات 100 وات موثر چطوره این به نظرتون خوبه؟
    میخواستم بان 718 ex بردارم اما بدون آمپ به ضبط آسیب میرسونه آخه امپدانس 3 اهم داره لطفا راهنمایی!!!!!!!!!!!!
    سلام،خواهش ميكنم،كاري نكردم
    راستش صداي اسپيكرهاي سوني زياد با سليقه من جور در نمياد.شما اگر ميتوني برو گوش كن،اگه خوشت امد بگير.
    ميتوني آلپاين SPS-609 بگيري.85000 تومنه.البته حتما بايد بعدا امپ بگيري تا كامل درايو بشه.

میشه دو جفت کامپوننت خوب برای جا باندی فابریک ریو معرفی کنید که در محدوده قیمت 80 تومن باشه ؟
    راستی یک سوال آیا دو جفت کامپوننت به پای یک جفت باند بیضی میرسه ؟
    تو صفحه قبل اولين پاسخ،پاسخ شما رو دادم كه!
    "يه سرچ كن ببين JBL GTO607 گير مياد و چنده،اگه تا 100 تومن بود عاليه،صداش مثل يه كامپ 150 تومنيه
    در مورد سوال دومت،اگه منظورت Bass نه،ولي كيفيتش بسيار بالاتره از كواكسيلها"

دوستان من کل تهران رو زیر و رو کردم ، ساب پیکاسو سانداستریم اصلا" نیست !

نمایندگیش رو هم پیدا نکردم ، یکی یه شماره داده بود که ظاهرا" شمارش عوض شده !

يه نمايندگي تو خ شريعتي ابتدا معلم قبلا بود.نميدونم تغيير كرده يا نه.تابلو ستند هم داشت.
    حمید جان داداش من تا 600 .700 تومن میتونم هزینه کنم برای جلو هم میخوام ببندم وساب هم میخوام اگه با این پول میشه چیزی جمع کرد از راهنمایت ممنون میشم منزل هم امام حسین هست.مرسی
    يه سر برو پاپ استريو تو خ شريعتي،بالاتر از معلم،پلاك 664.پيش محمد آقائي،بودجتو بگو ببين چي ميتوني بگيري.البته هزينت براي آلپاين خيلي كمه.يعني كلا براي سيستم جمع كردن كمه

8. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eh_robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام خوبی حمید جان؟
    آقا این آلپاین sps609 که معرفی کردید 280 وات پیک هستش البته با موثر 85 وات به نظرت پیکش کم نیست؟ 85وات RMS
    260وات PEAK
    6/3 اهم -65هرتز-23 کیلو هرتز - 23*15 سانتی متر اما رنج فرکانسی خوبی داره نه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چرا سونی با سلیقتون جور در نمیاد؟ منظورتون چیه کیفیت نداره؟ شفافیت نداره؟ بیس نداره چیش جالب نیست؟
    حالا یه چرخی تو سایت popsterio.ir که فروشگاه محصولات آلپاین هستش زدم به نظرم اسپیکرهاش نسبت به کاراییشون گرون بودن نه؟ مثلا
    SPR-57C

بلندگو بیضی سری R
    163,000 تومان
    100وات RMS
    300وات PEAK
    4 اهم-70هرتز-27 کیلو هرتز - 18*13 سانتی متر

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من قصد طرفداری از هیچ مارکی رو ندارم اطلاعاتم هم اونقدر نیست که در مقابل اساتید نظر بدم اما همیشه تو محصولات صوتی و الان در همیه زمینه های دیجیتال و کلا الکترونیکی سونی هستش که حرفی برای گفتن داره!!!!
    این بان های سونی که من فقط تئوریک تحقیق کردم فول رنج هستند دارای باس غنی(rich bass) بسیار قوی و با کیفیت اما حقیقتا عملی ندیدم یا نشنیدم که چطور هستند حالا میخوام به پیشنهاد دوست و برادر عزیزم برم تحقیق در مورد اسپیکرهای آلپاین اما یه نظر مه رفتم ت این سایته گرون بودن حالا این سوال هست که گرونیش به کارایی و کیفیتش می ارزه یا نه؟

راستی دیروز یه گشتی تو سایت india.kenwood.com زدم یه سری باند محشر 5 طرفه 500 واتی داشت که خیلی حوس کردم اگه تو ایران هم هست ببینم چه صدایی دارن!!!!!

داره خودمونی میشه vahoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يه نمايندگي تو خ شريعتي ابتدا معلم قبلا بود.نميدونم تغيير كرده يا نه.تابلو ستند هم داشت.

خیابون معلم هم رفتم ، اصلا" مغازه نداره که ، نصفش پایان خطه اتوبوس ها بود ، اولش هم نمایشگاه یا موزه قرآن بود فکر کنم !

دقیق آدرس ندارید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •