میشه دو جفت کامپوننت خوب برای جا باندی فابریک ریو معرفی کنید که در محدوده قیمت 80 تومن باشه ؟
راستی یک سوال آیا دو جفت کامپوننت به پای یک جفت باند بیضی میرسه ؟
میشه دو جفت کامپوننت خوب برای جا باندی فابریک ریو معرفی کنید که در محدوده قیمت 80 تومن باشه ؟
راستی یک سوال آیا دو جفت کامپوننت به پای یک جفت باند بیضی میرسه ؟
دوستان من کل تهران رو زیر و رو کردم ، ساب پیکاسو سانداستریم اصلا" نیست !
نمایندگیش رو هم پیدا نکردم ، یکی یه شماره داده بود که ظاهرا" شمارش عوض شده !
به این شماره هم یه زنگی بزن 66722937
مدل:avh-p4050dvd یا avh-p4150dvd یا avh-p3150dvd باز هم از اینکه وقتتون و به من میدین و راهنماییم میکنید ازتون ممنونم اقا حمید
حمید جان داداش من تا 600 .700 تومن میتونم هزینه کنم برای جلو هم میخوام ببندم وساب هم میخوام اگه با این پول میشه چیزی جمع کرد از راهنمایت ممنون میشم منزل هم امام حسین هست.مرسی
سلام،خواهش ميكنم،كاري نكردم
راستش صداي اسپيكرهاي سوني زياد با سليقه من جور در نمياد.شما اگر ميتوني برو گوش كن،اگه خوشت امد بگير.
ميتوني آلپاين SPS-609 بگيري.85000 تومنه.البته حتما بايد بعدا امپ بگيري تا كامل درايو بشه.
تو صفحه قبل اولين پاسخ،پاسخ شما رو دادم كه!
"يه سرچ كن ببين JBL GTO607 گير مياد و چنده،اگه تا 100 تومن بود عاليه،صداش مثل يه كامپ 150 تومنيه
در مورد سوال دومت،اگه منظورت Bass نه،ولي كيفيتش بسيار بالاتره از كواكسيلها"
يه نمايندگي تو خ شريعتي ابتدا معلم قبلا بود.نميدونم تغيير كرده يا نه.تابلو ستند هم داشت.
يه سر برو پاپ استريو تو خ شريعتي،بالاتر از معلم،پلاك 664.پيش محمد آقائي،بودجتو بگو ببين چي ميتوني بگيري.البته هزينت براي آلپاين خيلي كمه.يعني كلا براي سيستم جمع كردن كمه
سلام خوبی حمید جان؟
آقا این آلپاین sps609 که معرفی کردید 280 وات پیک هستش البته با موثر 85 وات به نظرت پیکش کم نیست؟ 85وات RMS
260وات PEAK
6/3 اهم -65هرتز-23 کیلو هرتز - 23*15 سانتی متر اما رنج فرکانسی خوبی داره نه؟
چرا سونی با سلیقتون جور در نمیاد؟ منظورتون چیه کیفیت نداره؟ شفافیت نداره؟ بیس نداره چیش جالب نیست؟
حالا یه چرخی تو سایت popsterio.ir که فروشگاه محصولات آلپاین هستش زدم به نظرم اسپیکرهاش نسبت به کاراییشون گرون بودن نه؟ مثلا
SPR-57C
بلندگو بیضی سری R
163,000 تومان
100وات RMS
300وات PEAK
4 اهم-70هرتز-27 کیلو هرتز - 18*13 سانتی متر
من قصد طرفداری از هیچ مارکی رو ندارم اطلاعاتم هم اونقدر نیست که در مقابل اساتید نظر بدم اما همیشه تو محصولات صوتی و الان در همیه زمینه های دیجیتال و کلا الکترونیکی سونی هستش که حرفی برای گفتن داره!!!!
این بان های سونی که من فقط تئوریک تحقیق کردم فول رنج هستند دارای باس غنی(rich bass) بسیار قوی و با کیفیت اما حقیقتا عملی ندیدم یا نشنیدم که چطور هستند حالا میخوام به پیشنهاد دوست و برادر عزیزم برم تحقیق در مورد اسپیکرهای آلپاین اما یه نظر مه رفتم ت این سایته گرون بودن حالا این سوال هست که گرونیش به کارایی و کیفیتش می ارزه یا نه؟
راستی دیروز یه گشتی تو سایت india.kenwood.com زدم یه سری باند محشر 5 طرفه 500 واتی داشت که خیلی حوس کردم اگه تو ایران هم هست ببینم چه صدایی دارن!!!!!
خیابون معلم هم رفتم ، اصلا" مغازه نداره که ، نصفش پایان خطه اتوبوس ها بود ، اولش هم نمایشگاه یا موزه قرآن بود فکر کنم !
دقیق آدرس ندارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)