پس بهترین راه برای حل مشکل بد سکتور low level format هستش ؟
من با HDD Regenerator 1.71 یه ذره از هارد رو چک کردم بد سکتور پیدا نکرد
با چه برنامه ای تست زمان دسترسی به سکتورها رو بگیرم ؟
پس بهترین راه برای حل مشکل بد سکتور low level format هستش ؟
من با HDD Regenerator 1.71 یه ذره از هارد رو چک کردم بد سکتور پیدا نکرد
با چه برنامه ای تست زمان دسترسی به سکتورها رو بگیرم ؟
سلام
برای بدسکتور گیری بدون از بین رفتن اطلاعات HDDreg خوبه و برای بدسکتور گیری و از بین بردن ویروس های MBR و شاید یکی از بهترین برنامه های بدسکتور گیری LLF خوب است و برای گرفتن تایم سکتوری برنامه MHDD و دستور SCAN مورد استفاده قرار میگیرد البته این ها تماما" برنامه های آماتور ها است نه حرفه ای ها ولی این برنامه ها در دسترس شما است و برنامه های حرفه ای گران قیمت هستند.
میشه برنامه های حرفه ای و کاربردی رو هم اسمشو بگین
شاید بتونم پیدا کنم ؟
با سلام خدمت اساتید
می خوام یه داستان براتون تعریف کنم. یه هارد 320G سامسونگ داشتم که تو یکی از درایواش(130) گیگ عکس خانوادگی و کلی جزوه که عکسشونو گرفته بودم و کلی برنامه با ارزش بود بر اثر یه اشتباه با برنامه partition pragon درایوو به حالت logical بردم که بعد از اون درایوم فرمت شد. دو روزه با نرم افزارهای ریکاوری هر چه قدر خواستم اطلاعات برگردونم نشد که نشد فقط میتونستن درهم برهم اطلاعات برگردونن. بعد از اون با برنامه partition manager خواستم اون درایوه رو فرمت کنم که چند تا ارور داد که همشونو فیکس کردم و بعد از اون دیگه درایوای هارد بالا نیومدن ولی توسط ویندوز هارد شناسایی میشد تا اینکه برد هاردو با یه برد هارد 500G عوض کردم و بازم درایوا بالا نیومدن و دیگه هارد شناسایی نشد و در آخر برد اصلی هارد از پشت با یه هارد دیگه اتصالی کرد و هارد عمرشو داد به شما دیگه حتی دورم نمیگیره. الانم دارم با گریه براتون این داستانو مینویسم نمیدوم چه کار کنم چون عکس هایی که طی 7 سال جمع کره بودم حدود 40 گیگ همشونو از دست دادم و 40 هزار تراک mp3 که هزاران ساعت وقتمو واسه جمع کردنشون گذاشتم و بدتر از همه عکس این جزوه ها که دو روز دیگه امتحانشونو دارم.
از دوستان و اساتید اگه کسی میدونه چطوری میتونم این هارد لعنتی رو درست کنم و بتونم اطلاعاتمو برگدونم کمک کنه که واقعا به اون احتیاج دارم.
با تشکر
سلام دوست خوب من
در حال حاضر حرفه ای ترین نرم افزار و سخت افزار تعمیرات و بازیابی اطلاعات PC-3000 است
سلام دوست من
تا آنجا که با پارتیشن مجیک کار کردی اطلاعات قابل بازیافت بوده متاسفانه روش شما اشتباه بوده است
بعد از فرمت های متوالی ، متاسفانه بلاک سایز ها را عوض کردید پس به همان روش اشتباهی عکس ها نکه پاره شده است ، باز هم قابل بازیابی بوده است.
حالا باز هم دست بر دار نبوده اید برد را تعویض کردید امکان آسیب به مدیا وجود داشته است.
و دست آخر که برد را سوزانده اید نمیدانم چه بگویم آقا --- ییهههههووووووووووو یک چکش بر میداشتید میکوبیدید روش آنخم چند بار خیال همه را راحت میکردید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست خوبم بهترین پیشنهاد این است :
هارد را با برد متعلق به خودش ( نه برد هایی را که بر روی آن تست کرده اید) چه سالم و چه سوخته شده ببرید پیش یک تعمیر کار حرفه ای هارددیسک و متخصص بازیابی اطلاعات مطمین هستم ایشان میتوانند به شما کمک کنند و لطفا" بیش از این مهندس نشوید . تا به همینجا به قدر کفایت تجربه کسب کرده اید.
هارد شما با برد خاص خودش کار میکند نه با برد های مشابه و یا یکسان . تعویض برد آنهم با هارد غیر مشابه غیر اصولی بوده است و احتمالا" تا هین جا هم شما خسارت وارد کرده بودید احتیاجی به اتصالی مدار پاوری نبود هر چند که وقتی از آسمان بد ببارد ، گاها" رگبار هم میشود.
بروید پیش یک متخصص بنشینید و جواب بگیرید.
هارد رو هرجا که فکرشو میکردم در اهواز بردم همه گفتن دیگه نمیشه هارد رو درست کرد و احتمالا با این کاری که تو کردی به موتور و هد هارد هم آسیب زدی فقط میتونیم اطلاعاتو برگردونیم که هزینه خیلی هنگفتی داره تازه اونم بعید میدونم بتونن. بعضی ها هم گفتن شاید تهران که دستگاه خلا دارن بتونن انجامش بدن بالاخره با نا امیدی تمام هاردو به یکی از این مغازه های معمولی که سخت افزار تعمیر میکنه دادم گفت من میتونم درستش کنم حالا چقدر راست میگه خدا میدونه
سلام دوست من
انشا ال... بتونن کاری بکنن
دست شما درد نکنه که به من دلداری دادید فقط یه سوال دارم من برد هارد 500 رو روی هارد 320 گذاشتم و همچنین برد هارد 320 رو روی 500 اما الان همچنان هارد 500 کار میکنه با اینکه وقتی برد رو روی هارد 500 گذاشتم صدای قیژقیژش بلند شد گفتم اونم سوخت ولی هارد 320 همون صدا رو داد ولی دیگه شناسایی نشد؟
سلام خدمت همه دوستان....!!!!
من یه هارد اینترنال قدیمی داشتم که حدود 3سال بود استفاده نکرده بودم....!
داخلش یه سری اطلاعات مهم بود شامل عکس و پروژه پایان نامه و خیلی چیزای دیگه.اخیرا آوردم که یه سری اطلاعاتشو بردارم،دیدم فقط یه درایو 30گیگابایتی میاد که احتیاج به فرمت داره.درحالی که هارد 80گیگ بود!!!!!
تو حالت Bootable هم رفتم هارد رو کلا 30 گیگ نشون میده.دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟
فکر کنم از ضربه باشه.درسته؟؟؟
حالا نمیشه هیج جوره درستش کرد؟؟؟
خود هارد به جهنم.اون 50 گیگ اطلاعات برام مهمه.چطوری میتونم بازیابی کنم؟؟؟
البته اینم بگم با همه نرم افزار هایی که به عقلم میرسید امتحان کردم ولی چیزی پیدا نشد!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)