تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 306 از 2403 اولاول ... 2062562963023033043053063073083093103163564068061306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دیشب سرعت شماها چطور بود ؟؟
    راستی یه سوال..
    مودم احتمال داره بسوزه ؟؟ من از وقتی ADSL گرفتم گاهی پیش میاد دو سه روز سیستمم یه سره روشنه و مودم حسابی داغ میکنه !!
    دیشب سرعت اندیشه فوق العاده عالی بود . بدون نوسان حول و حوش 200 تا 210 کیلوبایت کار میکرد .
    در مورد داغ کردن و سوختن مودم والا با دانلودی که شما می کنی اونم با سرعت اتمی بالای 250 کیلو بایت من بازم میگم یه اسفند واسه مودمت دود کن ! هر وقت هم کارت با اینترنت تموم شد مودم رو هم خاموش کن.البته درسته چینیه ولی فکر نکنم به سادگی بشکنه ! چون یادمون باشه این مودما مثلا برای +adsl2 و سرعتهای چندین مگابیتی ساخته شدن ! سرعت 2 مگا بیت تازه یک دهم تواناییشونه ! ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه !

2. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واسه شماها هم پیش میاد که نتونین با IDM از یه سایت فیلم 3-4تا فایل رو با هم دانلود کنین ؟؟
    من که از یه سایت دوتا فیلم میگیرم دیگه اجازه دانلود نمیده و باید اون دوتا دانلودش تموم بشه و بعدش یه فایل جدید شروع بشه..
    البته این به بقیه سایتها ربطی نداره..
    مثلا از یه سایت فیلم دیگه میتونم دوتا فایل بگیرم..
    یا اینکه یه فایل 5 پارتی رو اول باید دوتا فایلش شروع به دانلود بشه و بعدش که تموم شد بعدی رو بذارم..
    خیلی دیگه داره اذیت میکنه..
    راستی مال من ورژن 5.18

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مال منم اینجوریه . باید وایسم اون 2 تا فایل تموم بشه بعد فایل بعدی رو میده .

5. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به سلامتی
    QUOTE=birak;4732084]

اما حالا که می خوای از دامون اشتراک بگیری حتما بیا سرعتت رو اعلام کن و یه تست سرعت معتبر از دامون برامون بذار تا ببینیم سرعت اندیشه تو مرکز 727 بهتر بوده یا دامون .[/QUOTE]

یک فکر بهتر دارم می خوام یک شماره از خط هایی که مشکل نداره رو که جزع خط های 7 باشه از یک نفر بخرم وانتقال بدم این بهترین راه نه ؟

داره خودمونی میشه magic69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.من میخام با گوشیم(e75) با وایرلس از adsl استفاده کنم.گوشیم کامل کانکت میشه ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه(صفحه سفید میمونه) و آخرم time out میده.میگید چیکار کنم؟باید تو کامپیوتر تنظیماتی انجام بدم؟
    Last edited by magic69; 05-03-2010 at 21:54.

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

واسه شماها هم پیش میاد که نتونین با IDM از یه سایت فیلم 3-4تا فایل رو با هم دانلود کنین ؟؟
    من که از یه سایت دوتا فیلم میگیرم دیگه اجازه دانلود نمیده و باید اون دوتا دانلودش تموم بشه و بعدش یه فایل جدید شروع بشه..
    یا اینکه یه فایل 5 پارتی رو اول باید دوتا فایلش شروع به دانلود بشه و بعدش که تموم شد بعدی رو بذارم..
    راستی مال من ورژن 5.18
    این به خاطر تنظیمات سرور سایت اصلی هستش که تایین می کنه در هر لحظه چند کانکشن از یک IP بهش وصل بشه

9. این کاربر از PC-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

راستی مال من ورژن 5.18
    متوجه مشکلتون نشدم...
    شما با فیلمایی که تو یه سایته خاص گذاشته میشه مشکل دارین؟ یعنی تو جاهایه دیگه میتونین بیشتر از دو تا فایلو همزمان دانلود کنین؟
    ارورش چیه ؟

شما رو تبه schedular کلیک کنین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و بعد مثه شکل زیر عدد جلوی download در تبه Files in the queue رو تغییر بدین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[QUOTE=farshidcivil;4733519]متوجه مشکلتون نشدم...
    شما با فیلمایی که تو یه سایته خاص گذاشته میشه مشکل دارین؟ یعنی تو جاهایه دیگه میتونین بیشتر از دو تا فایلو همزمان دانلود کنین؟
    ارورش چیه ؟

از هر سایتی بیشتر از دوتا فایل نمیتونم همزمان دانلود کنم..
    البته یه سری سایتا هم هستن که چنین محدودیتی باهاشون ندارم..
    توی این سایتا باید حتما بمونم که دانلود یکی از فایلا تموم بشه تا بتونم یه فایل دیگه رو شروع به دانلود کنم..
    اگه باز متوجه نشدین بگو پیغام خصوصی میدم بگو مثلا از چه سایتایی اینجوریه..

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اما حالا که می خوای از دامون اشتراک بگیری حتما بیا سرعتت رو اعلام کن و یه تست سرعت معتبر از دامون برامون بذار تا ببینیم سرعت اندیشه تو مرکز 727 بهتر بوده یا دامون .
    یک فکر بهتر دارم می خوام یک شماره از خط هایی که مشکل نداره رو که جزع خط های 7 باشه از یک نفر بخرم وانتقال بدم این بهترین راه نه ؟

این هم فکر خوبیه که از یه شماره جدید استفاده کنی.به نظرم ارزشش رو داره نسبت به اینکه بری یه شرکت دیگه. چون سرعت اشتراک محدود حجمی اندیشه تو مراکزی که مشکل ندارن در حال حاضر خیلی عالیه و همین لحظه که 2:30 شبه سرعت تورنتم بالای 200 کیلو بایته واسه تک فایل ! ( 128 مرکز 3 ) .
    معمولا هر منطقه شهری خطهای تلفنش رو از یه مرکز خاص می گیره . مثلا خط 7 بیشترش مال گلسار و ... بنابراین نمی تونی مثلا از خط 3 استفاده کنی مگه اینکه کلا بری یه محله جدید !!! پس باید ببینی تو همون مرکز 7 کدوم سری پیش شماره ها بدون مشکل هستن و بری تو همون رنج خط جدید بگیری ... قبلش باید از کسایی که تو مرکز 7 اشتراک دارن تحقیق کنی .
    Last edited by birak; 06-03-2010 at 03:03.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستانی که در مرکز 7 ADSL دارند لطفا کمک کنند وبگند که سرعت ADSLانها چند است( صبح وشب) ونوع اشتراک انها(128,256,.....) واز کدام شرکت ADSL دارند خیلی ممنون.واگر دوست دارید بگید که خط شما کدام قسمت از شهر است.اندیشه ای ها بیان جلو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •