تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 416 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز talot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    فراتر از اندیشه

پيش فرض

این چه انیمه ای هست من تازه دارم پستا رو میخونم یه چند تا عکس بذارید کمی توصیفش کنید مشتاق شدم
    از کجا دانلود کنم؟

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این چه انیمه ای هست من تازه دارم پستا رو میخونم یه چند تا عکس بذارید کمی توصیفش کنید مشتاق شدم
    از کجا دانلود کنم؟
    فک کنم از دانلود گذشته دیگه )) پیر میشی تا دانلود کنی
    فصل اول 220 اپیزود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فصل دوم تا الان 267 اپیزود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اسم انیمه هم به اسم یکی از کارکتر های توی اون هست
    تو گوگل یه سرچ کنی کلی اطلاعات میریزه بیرون

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بهترین انیمه بلند جهان نیاز به تعریف نداره!
    واقعا هم سبکش عالیه یعنی بچه بازی نیست

بهتره برید واسه خرید
    هم کیفیت HD میتونید بخرید هم یکجا و راحت

واسه خرید برید به forums.animworld.net قسمت پخش انیمه

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بهترین انیمه بلند جهان نیاز به تعریف نداره!
    واقعا هم سبکش عالیه یعنی بچه بازی نیست

بهتره برید واسه خرید
    هم کیفیت HD میتونید بخرید هم یکجا و راحت

واسه خرید برید به forums.animworld.net قسمت پخش انیمه
    تایید میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اومد به همراه یه شوک بزرگ.فکر کنم همینطوری پیش بره یکی بمیره(مانگا رو ببینید میفهمید کیه).موفق باشید

6. 3 کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با چندین شوک بزرگ اومد.توبی کم کم داره مشخص میشه کیه.اوروچیمارو هم ... .از طرف دیگه the promised time یکم زودتر داره میاد.بخونیدش حتما.موفق باشید
    -------------
    تاپیک خلوت شده... .فنهای ناروتو کجایید... .
    Last edited by footballist; 04-07-2012 at 19:44.

8. 3 کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چی شد
    من دقیق نفهمیدم
    اوروچی زنده است
    چرا اون اخرش توبی کوزه رو احضار کرد
    از کجا اوردش مگه دست اون دختره زیر دست رایکاگه نبود کوزه که توس اون دوتا برادر رو زندانی کردن !!!
    گدومازو می خواد تبدیل به چی بشه ؟؟؟
    خیلی بهم ریخته شد
    الان یکی بیاد توضیح بده ببینم چی شد
    تا اونجا من متوجه شدم که مادارا از ادوتنسی خارج شد ولی هنوز قدرت هاش رو داره ؟؟؟ یعنی نامیرا هستش ؟؟ مگه ممکنه !!! کاگه هم که کنار کشیدن .. این دان نامزد سوناده چی شد ..چاکراش رو داد به سونادهو محو شد ؟؟ چه قدر کم بود ..کاش صحبت های بیشتری داشتند با هم ... حیف شد .
    تومار چی بود ؟؟ چی توش نوشته بود ... یعنی چی انسانی که حقیقت رو می دونه ... ؟ چرا اخرش توبی رو نشون داد و ساسوکه ..
    توبی یعنی ممکنه اوروچی باشه ( عمرا !!!! .. ابهت لرد اوروچی کجا و توبی کجا ...) ؟؟ اوروچی کجاست ؟؟ مگه کابوتو به خودش پیوند نزد اوروچی رو ؟؟؟ چقدر قاطی پاتی شد ... توبی هم که ماسکش رو بر نداشت ... الان چی به چی شد ..

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ساسکه میخواد اروچی رو از طریق مهری که رو آنکو هست زنده کنه .
    توبی هم رفت برای احیای جیوبی (10 دم) با چاکرای هفت بیجو و چاکرایی کیوبی که درون دو برادر گین و کین بود و همچنین دم هاچیبی.
    اون کوزه هم وارد میدان جنگ کرده بود تا گینکاکو رو که توی حالت بیجو مود بود رو مهر کنن و بعد از اون بود که توبی با گدو مازو وارد میدان شد و حواس بقیه رو با گدومازو پرت کرد و اون کوزه و کدو رو با خودش انتقال داد.
    بعدش هم گفت که من برای اجرای نقشه چشم ماه و هدفم هر کاری میکنم. الان هم گدومازو قراره تبدیل به 10 دم بشه .

الان مادارا از ادو تنسی خارج شده ولی مثل این که چاکرای بینهایت داره . بعلاوه رینگان .
    اون طومار هم مشخص نیست چه چیزی درون اون نوشته شده . آخرش ساسکه گفت خاندان و دهکده که منظورش از خاندان اینه که جلوی مادارا رو بگیره تا نام اوچیها لکه دار نشه.
    منظور از دهکده هم اینه که جلوی توبی رو بگیره . کسی که بزرگترین تهدید برای دنیای شینوبی محسوب میشه .

توبی که اروچی نیست . چون توبی خودش همیشه بد و بیراه نثار اوروچی میکرد . باید در انتظار قسمت های بعدی نشست.

11. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ساسکه میخواد اروچی رو از طریق مهری که رو آنکو هست زنده کنه .
    این انگو دقیقا به چه درد این کابوتو می خورد .. ( کابوتو رو برای قوی تر کردن زتسو های سفید به کار برد ) .. زنده مونده هنوز ..

بعدش هم گفت که من برای اجرای نقشه چشم ماه و هدفم هر کاری میکنم. الان هم گدومازو قراره تبدیل به 10 دم بشه .
    گدو مازو تبدیل به ده دم بشه ؟؟؟ مگه ممکنه ؟؟ مگه ده دم مهر نشده ؟؟؟؟ مگه قرار نبود با ازاد کردن ده دم و مهر کردن اون در داخل بدن خودش چاکرای بی نهایت رو به دست بیاره و تکنیک چشم ماه رو بزنه !!!

الان مادارا از ادو تنسی خارج شده ولی مثل این که چاکرای بینهایت داره . بعلاوه رینگان .
    اون طومار هم مشخص نیست چه چیزی درون اون نوشته شده . آخرش ساسکه گفت خاندان و دهکده که منظورش از خاندان اینه که جلوی مادارا رو بگیره تا نام اوچیها لکه دار نشه.
    یعنی مادارا یه جور هایی برای خودش یه پا ریکو شده دیگه !!!! ژن سنجو رو هم که داره !!!!

13. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این انگو دقیقا به چه درد این کابوتو می خورد .. ( کابوتو رو برای قوی تر کردن زتسو های سفید به کار برد ) .. زنده مونده هنوز ..
    فکر کنم آنکو بخاطر مهر نفرین اوروچیمارو از چاکرای اون هم بره میبره که میشه در شرایط خاصی اون رو بیرون کشید و از اون استفاده کرد.
    فکر کنم کابوتو هم برای همین آنکو رو میخواسته . آنکو هم یکی از اون افرادی بوده که مهر نفرین روی اون جواب داده بوده .

(کابوتو از یاماتو برای ارتقاء زتسوها استفاده کرد)

گدو مازو تبدیل به ده دم بشه ؟؟؟ مگه ممکنه ؟؟ مگه ده دم مهر نشده ؟؟؟؟ مگه قرار نبود با ازاد کردن ده دم و مهر کردن اون در داخل بدن خودش چاکرای بی نهایت رو به دست بیاره و تکنیک چشم ماه رو بزنه !!!
    گدومازو مثل بدن یا مجسمه ای میمونه که بعد از جذب همه چاکراهای بیجویی میتونه جیوبی رو دوباره احیا کنه . در اصل چون اون چاکراها در صورت ترکیب شدن فرم بخصوصی نمیگیرن به احتمال زیاد با گدومازو اونا رو مهر میکنن و به شکل جیوبی برمگیردونه.
    بعد هم میتونه جیوبی احیا شده رو در بدن خودش مهر کنه یا این که از اون در مبارزات استفاده کنه . البته فعلا جیوبی بصورت کامل احیا نمیشه.

یعنی مادارا یه جور هایی برای خودش یه پا ریکو شده دیگه !!!! ژن سنجو رو هم که داره !!!!
    من فکر نکنم . درسته قدرتمنده ولی نشون داده که روی همه تکنیک های رینگان تسلط یا اطلاع نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •