من هربار که تاریخ ویندوز رو میزارم میلادی بعد از یه بار ریسیت دوباره بر میگرده به قمری من از برنامه shamsi date استفاده می کردم که تمام تاریخ های ویندوز رو به شمسی نشون می داد ولی حالا اینطوری شده برنامه رو پاکم که میکنم بازم همین مشکلو دارم
من هربار که تاریخ ویندوز رو میزارم میلادی بعد از یه بار ریسیت دوباره بر میگرده به قمری من از برنامه shamsi date استفاده می کردم که تمام تاریخ های ویندوز رو به شمسی نشون می داد ولی حالا اینطوری شده برنامه رو پاکم که میکنم بازم همین مشکلو دارم
سلام
احتمال ویروسی شدن سیستم وجود داره .
بعد از اطمینان از نبودن یا از بین بردن ویروس ، در موقع روشن شدن سیستم دکمه Delete رو فشار بدید . به صفحه بایوس منتقل می شوید .
همانجا تاریخ ویندوز را درست کنید و سیستم را Restart کنید.
موفق باشید![]()
سلام دوستان
من مشكلي داشتم كه قبلا هم مطرح كردم و شما گفتين كه كارت صدا رو 2باره نصب كنم من 300 بار نصب كردم
ولي بعد از اينكه مدتي از روشن موندن كامپيوترم ميگذره ديگه نميشه آهنگ گوش داد چون مديا پلير ارور ميده كه كارت صدا نصب
نيست يا توسط برنامه ديگري مشغوله و وقتي هم كه رو volum control دوبار كليك ميكنم با اين پيغام مواجه ميشم .
![]()
ببخشید دوستان یه مشکلی با ویندوزم پیدا کردم که وقتی تو اینترنت هستم پیش میاد
وقتی Don`t Send رو می می زنم سیستم قفل می کنه و باید کامپیوتر رو از جلو رستارت کنم
منتظر راهنمایی تون هستم
کسی در این مورد چیزی نمی دونه؟
- وقتی با IE میرم اینترنت این میاد ، با فایر فاکس نمیاد
اینجا راه حل رو گفته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
عزیز شما سخت افزار جدید نصب کردی ؟
در ضمن نرم افزار کارت صدا رو از طریق Device Manager آپدیت نکن . بلکه با کلیک روی فایل ستاپش مراحل نصبشو طی کن.هر چی که هست ، سخت افزار و نرم افزار نمیتونن همدیگرو با هم تطبیق بدن.
روی My Computer کلیک راست کنید و Prpperties رو انتخاب کنید . در سربرگ Advanced روی دکمه Error Reporting
کلیک کنید . و مانند تصویر گزینه اول رو انتخاب کنید
موفق باشید![]()
ببخشید نمیدونستم باید کجا اینو بپرسم .
روی لپ تاپ فری گیت رو نصب کردم(2 روزه ) . تا امروز خوب بود . بعد اومدم برم توی IE ولی باز نشد . فقط فایر فاکس باز میشد . قبلا هم یه ق.ی.ل.تر شکنی نصب کردم همین مشکل پیش اومد که اصلا مسنجر هم باز نمیشد . گفتن از توی internet option => connection => Lan setting
تیکه use a proxy server for you lan ... رو بر دارم . بعد از این کار درست شد .
لپ تاپ با کابل lan به اینترنت کانکته . الان اون تیک رو برداشتم مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام
توی مای کامپیوتر درایوا به صورت یه فایل ناشناس نشون داده میشن چی کار کنم؟
نه من فقط يه ويندوز عوض كرد.
از طريق device manager نميرم ...سي دي نصبشو ميزارم و دكمه ست آپ رو ميزنم
نرم افزارش از سري realtek هست...راستي اول كه ويندوز بالا مياد صدا هست اما بعد از مدتي قطع
ميشه و اون پيغام ها مياد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)