تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 360 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3594

نام تاپيک: ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پست های من چند روزه که رو 32 مونده و تغییر نمیکنه با این که بیشتر از 10 تا پست دادم
    بار ها و بار ها به این سوال شما جواب داده شده :

دوست عزیز شمارش پست ها در بعضی از انجمن ها مثل متفرقه و ورزشی و بازی و غیره صورت نمیگره...
    در کلیه انجمن هایی که کلید تشکر غیر فعال هست به این معنی میباشد که پست های ارسالی شمارش نخواهد شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من عضو جدید هستم تا چند روز طول میکشه که این عضو جدید تغییر بکنه؟
    من الان میخوام پیام خصوصی بدم اما محدود هستم ازطرفی انجمن های متفرقه و یا انجمن ورزشی هم محدود هست!
    با توجه به تجربه خودم محدود کردن کاربر جدید و محدود کردن در جاهایی مثل انجمن متفرقه و ورزشی برای جلوگیری از توهین و درگیری خیلی خوب هست اما چرا پیام خصوصی را محدود کردید؟
    برای این که کسی نره یوزر جدید بسازه و تو پیام خصوصی تبلیغات کنه.
    فکر کنم باید 40 روز بگذره و 40 پست هم داده باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز شنا هنوز ایمیلتان را فعال نکردبن به صندوق میل رفته و از لینک داده شده وارد سایت شین تا فعال شه
    من 2 ماه پیش ایمیلم را فعال کردم و این مشکل بعضی وقت ها پیش میاد بخصوص در صفحه اول انجمن .

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

من 2 ماه پیش ایمیلم را فعال کردم و این مشکل بعضی وقت ها پیش میاد بخصوص در صفحه اول انجمن .
    اين به خاطر اينه كه كوكي هاي روي كامپيوتر شما expire مي شوند

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در صفحه مشاهده مشخصات وقتي ميرم تعدادي پيغام دارم كه بالاش زده پیغام در انتظار تایید . و در قسمت منوي اطلاع رساني ، قسمت يادداشت هاي تاييد نشده عدد همون پيغام ها رو ميزنه . مي خواستم بدونم چه جوري ميشه اين ياد داشت ها رو تاييد كرد كه ديگه عدد يادداشت هاي تاييد نشده رو تو منوي اطلاع رساني نزنه ؟

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

در صفحه مشاهده مشخصات وقتي ميرم تعدادي پيغام دارم كه بالاش زده پیغام در انتظار تایید . و در قسمت منوي اطلاع رساني ، قسمت يادداشت هاي تاييد نشده عدد همون پيغام ها رو ميزنه . مي خواستم بدونم چه جوري ميشه اين ياد داشت ها رو تاييد كرد كه ديگه عدد يادداشت هاي تاييد نشده رو تو منوي اطلاع رساني نزنه ؟
    اگر با محتوای پیغام موافقید و می خواید واسه عموم نمایش داده بشه اون ها رو مارک کنید و از پایین صفحه گزینه :

تایید برای نمایش عمومی رو انتخاب کرده و OK رو بزنید.

با تشکر

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بچه ها میگم آپشن و گزینه ای هست که تمامیه پست هایی که تو پروفایل های مردم دادی رو لیست کنه؟

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

بچه ها میگم آپشن و گزینه ای هست که تمامیه پست هایی که تو پروفایل های مردم دادی رو لیست کنه؟
    اینجور چیزی ندیدم ولی اگه با یک نفر زیاد پروفایل بازی کردی می تونی گزینه conversation رو انتخاب کنی که همه پست هات تو پروفایل طرف رو نشون میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    لطفاً مرا راهنمایی کنید که در دلفی چطوری دوتا از خانه های جدول را در هم ضرب کنم ، حاصل هر ضرب را در همان جدول در یک خانه دیگر به طور مجزا ذخیره کند .
    " خیلی ممنونم"

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    لطفاً مرا راهنمایی کنید که در دلفی چطوری دوتا از خانه های جدول را در هم ضرب کنم ، حاصل هر ضرب را در همان جدول در یک خانه دیگر به طور مجزا ذخیره کند .
    " خیلی ممنونم"

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •