تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 306 از 1635 اولاول ... 2062562963023033043053063073083093103163564068061306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

مطمئنين ؟ خب شما چي پيشنهاد مي كنيد ؟
    پس چی که مطمئنم. اولا این بالا رفتن مگاپیکسل به قیمت تراکم پیکسل بیشتر و در نتیجه نویز بیشتر تموم شده. دوما لنزش امکان عکاسی واید رو به شما نمیده. ماکروش هم خیلی خوب نیست.
    کنان SD880 IS و فوجی F100fd و پاناسونیک LZ10 بهترین انتخاب ها هستند.
    البته اگه پاناسونیک ZS1 باشه و قیمتش همین قدر باشه از همه ی اینا بهتره.
    Last edited by prowler88; 10-06-2009 at 20:41.

2. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چك كردم فيلمبرداري هيچكئومشون در حد اون نيست. فيلمبرداري HD فق ط همين داره ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

اتفاقا من هم یه زمانی دنبال دوربین بودم یه همچین مقایسه ای رو انجام دادم.
    به نظر من D60 رو بی خیال شو چون Live View نداره و نویز عکساش از کنان ها بیشتره.
    ولی بین این دو تا به نظر من 1000 بهتره چون هم قیمتش ارزون تره هم کیفیت عکسش چندان فرقی با 450 نمیکنه. از نظر نویز دقیقا همونه.
    سونی A200 فکر کنم از اینا ارزون تره ولی به دلیل مشکلات کیفیت عکس پیشنهاد نمیشه.
    یعنی این قدر اوضاع نیکون خیته ؟
    چون با 1000 دی هم قیمت هست و من شنیده بودم این از 1000 دی خوش دست تره ... ضمن اینکه لنزهای بیشتری براش گیر میاد

پس یعنی نظر نهایی شما همون 1000 دی هست ؟

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من قرار بود 2 ماه پیش یک دوربین بخرم که نشد!
    حالا می خوام بخرم!
    نظر شما درباره ی canon a590 چیه؟
    تو این قیمت چی دیگه خوبه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

یعنی این قدر اوضاع نیکون خیته ؟
    چون با 1000 دی هم قیمت هست و من شنیده بودم این از 1000 دی خوش دست تره ... ضمن اینکه لنزهای بیشتری براش گیر میاد

پس یعنی نظر نهایی شما همون 1000 دی هست ؟
    بله. توجه داشته باشین که D60 حتی سنسورش هم CCDیه که مهمترین دلیلی که باعث شده نویز عکساش از کنان بیشتر باشه همینه. در کل 1000 انتخاب بهتریه و مساله ی Live View که وجودش بعضی وقتها واقعا حیاتیه انتخاب رو ساده تر میکنه.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

چك كردم فيلمبرداري هيچكئومشون در حد اون نيست. فيلمبرداري HD فق ط همين داره ؟!
    به نظر من اگه با دوربین عکاسی میخواین عکاسی کنین باید در درجه ی اول به امکانات و توانایی های عکاسیش توجه کنین. نه این که کدوم فیلمبرداری HD داره. در حال حاضر بهترین انتخاب برای عکاسی ZS1 هست که کیفیت فیلمبرداریش هم خوبه.

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم.. مساله ی Live View بنظر من آنچنان مهم نیستش که یه فاکتور اصلی باشه!! دوربین من یه Live View اپتیکال واقعی داره((از Live viewهایی که بطور مجازی و تصویر CCD را با یه منشور میگیرن نشون میدن نیستش) و کارش هم خوبه ولی با اینحال خیلی بندرت ازش استفاده کردم.باوجودیکه نمایشگر LCD که از توش نگاه میکنم کوچیکه.موارد استفادش واسه من فقط مربوط به وقتیه که باتری ضعیف شده باشه و LCD را خاموش میکنم و وقتایی که میزان تابش مستقیم آفتاب خیلی شدید باشه که این حالتها کم واسه من پیش اومده
    ولی فیلمبرداری با کیفیت و HD یه فاکتور اصلی موقع خرید هستش شما اگه توی سایتهای تخصصی هم برین میبینین که روی این مطلب زیاد بحث میشه و توی Reviewها هم بخاطر اهمیتش در ابتدای Features نوشته شده.
    یجورایی مثل کیفیت دوربین توی موبایل بعنوان یه فاکتور با اهمیت هستش

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلامم.. مساله ی Live View بنظر من آنچنان مهم نیستش که یه فاکتور اصلی باشه!! دوربین من یه Live View اپتیکال واقعی داره((از Live viewهایی که بطور مجازی و تصویر CCD را با یه منشور میگیرن نشون میدن نیستش) و کارش هم خوبه ولی با اینحال خیلی بندرت ازش استفاده کردم.باوجودیکه نمایشگر LCD که از توش نگاه میکنم کوچیکه.موارد استفادش واسه من فقط مربوط به وقتیه که باتری ضعیف شده باشه و LCD را خاموش میکنم و وقتایی که میزان تابش مستقیم آفتاب خیلی شدید باشه که این حالتها کم واسه من پیش اومده
    ولی فیلمبرداری با کیفیت و HD یه فاکتور اصلی موقع خرید هستش شما اگه توی سایتهای تخصصی هم برین میبینین که روی این مطلب زیاد بحث میشه و توی Reviewها هم بخاطر اهمیتش در ابتدای Features نوشته شده.
    یجورایی مثل کیفیت دوربین توی موبایل بعنوان یه فاکتور با اهمیت هستش

احتمالا منظور شما از Live view ، مربوط به دوربینای SLR نمیشه و فکر کنم منظورتون تو دوربینای SLRLike هستش.چون تو دوربینای SLR، اتفاقا این پارامتر خیلی تعیین کننده هستش.

بذارین اینجوری بگم،اولش دوربینای دیجیتال کمپکت و SLR،کاملا از دو دنیای جدا از هم بودن.بعد ها ،کم کم شرکت ها تصمیم گرفتن دوربینای کمپکت رو شبیه SLR ها بکنن.اونا دیدن که دوربینای SLR، خواصی دارن که میتونه توی دوربینای کمپکت مورد استفاده قرار بگیره،اینجوری بودش که دوربینای SLR Like بوجود اومدن.البته این دوربینا خواص منحصر بفردی هم داشتن از جمله لنزشون،ولی خواصی رو هم از SLR ها گرفتن.از جمله ی اونها،میشه به ال سی دی کوچیک توی ویزور دوربین اشاره کرد که دقیقا عملکردی عین ویزور SLR ها ازش بشه گرفت.همچنین امکانات تنظیم دستی شرایط عکسبرداری از جمله سرعت شاتر و دیافراگم و غیره،یکی دیگه شون فلاش های قوی تر و البته از همه مهمتر به نظر من، بدنه ی خوش دست تر و حرفه ای تر نسبت به کمپکت ها.

بعدش شرکت ها فکر کردن که خب،یه سری امکاناتی هم کمپکت ها دارن که برای SLR ها قابل استفاده هستش،پس سعی کردن اونارو وارد دنیای SLR ها بکنن.از جمله همین Live View هستش که واقعا کار عکاسی رو با دوربینای SLR، راحت کرده.
    Last edited by Senator_F; 11-06-2009 at 13:16.

11. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

بله. توجه داشته باشین که D60 حتی سنسورش هم CCDیه که مهمترین دلیلی که باعث شده نویز عکساش از کنان بیشتر باشه همینه. در کل 1000 انتخاب بهتریه و مساله ی Live View که وجودش بعضی وقتها واقعا حیاتیه انتخاب رو ساده تر میکنه.
    خوب حالا به نظرون بهتره همون لنزی که باهاش ارائه میشه را بگیرم یا یک لنز جداگانه تهیه کنم براش ؟؟
    لنز بهتری برای کاربرد های عکس برداری از طبیعت و خانوادگی سراغ دارید ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

قطعا مهمه . شما فرض كنين يه دوربين دارين با اون اندازه ي جيبي براتون فيلم HD ميگيره. واقعا وسوسه انگيزه ! مگر اينكه تفاوت عكسبرداري اون مدلي كه دوستمون ميگن واقعا تفاوت عمده داشته باشه با اين.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •