تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 306 از 1174 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همگی...

بچه های طرفدار رئال...

تاپیک رو درست اومدم؟! شرمنده دیگه، اگه اسپم هست ببخشید.

فقط Real، انقدر خوشحالم من این 2-3 روزه، مخصوصا امروز که دیشبش بعض ها رو له کردیم... نتونستم جلوی خودم رو بگیرم.

زنده باد رئال و رئالی...

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام به همگی...

بچه های طرفدار رئال...

فقط Real، انقدر خوشحالم من این 2-3 روزه، مخصوصا امروز که دیشبش بعض ها رو له کردیم... نتونستم جلوی خودم رو بگیرم.

زنده باد رئال و رئالی...

e
    تو هم آره؟
    بابا نصف انجمن رئالی بودن و ما خبر نداشتیم ...
    تبریکات صمیمانه منو بپذیر دوست عزیز
    خدایی هر چی مدیر کار درسته رئالیه (80% تعریف از خود بید )
    --------------------------
    احمد جون بابت عکسایی که میذاری ممنون ولی این آخریا نیومدن.سایتش میاد همش تبلیغه خبری از عکسا نیست!!! ولی خومونیم عجب استیلی داره راستی بار آخرت باشه راجع به ویل اسمیت از اون نظرا میدی ها
    آقا بجز مینی نوا و تورنت لینک ندارین؟
    راستی یه چیزی احمد جون منم از زمان قهرمانی رئال تو اروپا با شوکر خراب رئال شدم. یه پوستر اصل* هم از سال 2002 تو اتاقم زدم... یاد مورینتس و فیگو و دل بوسکه و سولاری بخیر...
    *دوست داییم یه پیرهن و پوستر از باشگاه سفارش داد ... پوسترشو داد داییم... داییم هم داد به من
    اینم یه جمله از داییم در وصف بازی دربی :
    بارسا در کولاک سفید نابود شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

خوب اینم ادامه عکسها:
    ادرسهای اونا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تورو خدا خانواده دوستی و سالم زندگی کردن رو کف میکنین!!!
    تو کجایی دنیا البت غیر از مادرید همچین چیزی دیدین که یه فوتبالیست معروف و با امکانات فراوان و جوان اینطور خانواده دوست باشه ها؟؟؟؟؟؟
    مد جون بابت عکسایی که میذاری ممنون ولی این آخریا نیومدن.سایتش میاد همش تبلیغه خبری از عکسا نیست!!! ولی خومونیم عجب استیلی داره راستی بار آخرت باشه راجع به ویل اسمیت از اون نظرا میدی ها
    سلام...
    این سایته یه ذره می خواست بپیچونه ولی با من نباید از این کارا کرد ....
    اینم عکساش ....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام به همگی...

بچه های طرفدار رئال...

زنده باد رئال و رئالی...

سلام..
    خوش اومدی ....
    ولی خداییش رئال از همه جا بیشتر طرفدار داره این هم از این تایپیک معلومه ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

این رو دیده بودید ؟؟؟
    مال فصل پیشه ولی الان دیدم اینو ....

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

100% موافقم. عشق به رئال تو خون ماست !!!
    منم 160% موافقم - رئال اگه بره دسته دو که نمیره ما باز ازش حمایت میکنیم تا بیاد دسته 1

رئال مادرید

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان رئال با بارسا چه کار کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

کاری نکرد میخواست 10 تا بزنه که شانس نیاوردند و خوب اینو ولش کن اینو بچسپ که باز رئالی ها دارن یه دست میشن و من به این افتخار میکنم خوب وحید جان خیلی باحالی ولی واس چی باز نشد من خودم امتحان کردم مشکلی نداشت سایتا که چطور مال شما مشکل داشت ولی از اینکه عکسا رو گذاشتی ممنون خیلی خیلی ممنون...
    خوب من هم از طرف خودم به مکسیمو جان خوش امد میگویم و ارزوی لحظاتی خوش برایشان را دارم....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

توجه توجه چند خبر بسیار خوب:

1:(بسار مهم است.) به گزارش سایت هوادارن رئال مادرید و به نقل از گل،راموس در مصاحبه ای با روزنامه آپاسووی اعلام کرد قصد دارد تا پایان عمر ورزشی اش در رئال باشد.
    بازیکن ملی پوش رئال مورد توجه باشگاه چلسی قرار گرفته است.چلسی حاضر است برای خرید او مبلغی نجومی را اعلام کند تا جایی که آنها با کسر بودجه مواجه شوند.
    راموس دیروز اعلام کرد:فقط به بازنشسته شدن در رئال فکر می کنم.
    ولی شایعات رسانه های انگلیس هم چنان ادامه دارد.روزنامه دیلی مرر دیروز اعلام کرد چلسی پیشنهادی ۲۰ میلیون پوندی برای او ارائه داده است که البته این برخلاف صحبت های قبلی مبنی بر نجومی بودن مبلغ است.
    به نظر میرسد کالدرون و راموس در این مورد با هم ،هم عقیده هستند و آن این است که راموس جایی نمی رود.ولی فقط یک مانع در این کار وجود دارد و آن این است که راموس هنوز قراردادش را تمدید نکرده است و این ممکن است در ادامه کار او اختلال ایجاد کند چرا که چلسی ممکن است باز هم با پیشنهادی بالاتر به میدان بیاید.

2:جشن قهرماني رئال مارديد با غلبه قاطعانه برابر بارسلونا باشكوه تر از هفته گذشته و اين بار در سانتياگو برنابئو برگزار شد.
    به گزارش سایت هوادارن رئال مادرید و به نقل از فارس،رئال مادريد در شب نخست هفته سي و ششم لاليگا برابر بارسلونا به پيروزي 4 بر يك دست يافت تا قهرماني شماره 31 اين تيم تحت تاثير ناكامي مقابل شاگردان ريكارد قرار نگيرد.
    مادريدي‌ها كه با درخشش كاپيتان رائول گونسالس، روبن، هيگواين و فان نيستلروي به اين مهم دست پيدا كرده بودند، پس از سوت پايان مسابقه، در موج كم نظيري از هواداران به سمت ميدان مركزي شهر، لاپلاسامايور حركت كردند و تا ساعاتي از بامداد 5 شنبه گذشته جشن قهرماني را ادامه دادند.
    خانواده سلطنتي اسپانيا نيز به همين مناسبت پيغامي براي رئال مارديد فرستاد. بيشتر مقامات دولتي و بزرگان سياسي و اقتصادي اسپانيا در ديدارهاي جداگانه با رامون كالدرون رئيس رئال مادريد، اين قهرماني را تبريك گفت
    ند.

3: به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل استبان گرنرو همچون مشتاق به حضور در رئال مادرید است .
    وی گفت : من عاشق پیداکردن جا در رئال مادریدم . عضوی از این تیم بودن رویای هر بازیکنی در اسپانیا و حتی دنیا است .
    وی در مورد این فصل ختافه گفت : ما به جاهایی دست یافتیم که کسی انتظارش را نداشت . هرچند از پیشرفتمان در یوفا ناکام بودیم .

بازگشت روبن ؟
    ستاره ی ختافه نیز که از این تیم به تیم ملی اسپانیا راه یافته است مشتاق بازگشت به برنابئوست .
    وی گفت : من در ختافه خودم را نشان داده ام و امیدوارم به مادرید بازگردم .
    وی در مورد تیم ملی اسپانیا گفت : بسیار امیدوارم که به اسپانیا در یک تورنمنت بزرگ کمک کنم .

4: به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از رویترز سرانجام خبر برکناری فرانک رایکارد سرمربی پرافتخار بارسلونا رسما توسط مدبر این باشگاه اعلام شد .
    لاپورتا گفت : فرانک رهبر تیمی بود که شادی را در پاریس برای ما به ارمغان آورد . اما دوره اش تمام شده است . زیرا نتایج دو سال گذشته ی ما مثبت نبوده است . وضعیت فصل قبل خیلی بد بود . ما قادر نبودیم که اشتباهات را انجام دادیم تصحیح کنیم پس تصمیم گرفتیم که فرانک در پایان فصل از ما جدا شود .
    وی اذعان داشت که یوهان نیسکنس و اوزه بیو هم باشگاه را ترک می کنند و گواردیولا رسما سرمربی بارسا در فصل بعد است .
    وی گفت : ما به پپ گواردیولا اطمینان داریم زیرا او لایق رهبری پروژه ی ورزشی جدید ماست . او کسی است که ما را از ادامه ی راه قهرمانی مطمئن می سازد .

5: بازیکنان بارسا پس از شکست سنگین از رئال در فرودگاه مورد اهانت طرفداران خشمگین قرار گرفتند.
    با وجود فضای آرام در اتوبوس تیم آنها نتواستند این حالت را به تماشاگران خشمگین تلقین کنند.
    دیشب به محض خروج بازیکنان بارسا از اتوبوس،گروهی ۴۰ نفره از تماشاگران تیم بارسلونا به شدت به تیم بارسلونا توهین کردند.
    این تماشاگران هم چنین می خواستند به اتوبوس صدماتی وارد کنند که با میانجیگری پلیس این حمله ناکام ماند.

امیدوارم که لذت ببرین ............
    زنده باد سرخیو راموس این بازیکن با غیرت رئال مادرید...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

راستی احمد جوون اون عکس توی امضات رو بزار وسط ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •