آقا تورو خدا کمک کنید من یه مشکل اساسی دارم اونم اینه وقتی می خوام وارد یکی از شهرها بشم اررور dont send میده تورو خدا کمک کنید علامت شهرش هم یه + هست که تو یک مربعه گرافیکم هم 1 هست رمم هم 4
آقا تورو خدا کمک کنید من یه مشکل اساسی دارم اونم اینه وقتی می خوام وارد یکی از شهرها بشم اررور dont send میده تورو خدا کمک کنید علامت شهرش هم یه + هست که تو یک مربعه گرافیکم هم 1 هست رمم هم 4
نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه ناقص بازی هست و ایراد وارد نشدن به شهر اورشلیم به این دلیله. پس باید به دنبال نسخه نهایی باشین.
صحبتهایی که قبلا هم گفته بودم تکرار میکنم...
به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی توصیه میشه:
- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه ناقص هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه ناقص هست.
- نسخه ناقص نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست.
Last edited by havas_1980; 27-06-2009 at 15:56.
آقاخیلی ممنون واقعا خیالمو راحت کردی حالا اگر من یه نسخه خریدم از کجا بفهمم نسخه نهاییه؟
فکر کنم نسخه اصلی 3 تا دی وی دی باشه
آخر بازیا باید چیکار کرد؟ اونجایی که توی سالن آزمایشگاه ایمل های لوسی و دکتر و می خونی و بعد رمز یکی از درها رو می زنی میری توی اتاق و ....
حالا باید چیکار کنم ؟![]()
![]()
![]()
اون دیگه بستگی به لطف فروشنده داره که نسخه نهایی رو در اختیار شما قرار بده...
نسخه های 3 DVD هم همون نسخه های ناقص بعلاوه پچ غیر رسمی روسی 900 مگی بازی محسوب میشن که گرفتنشون به هیچ وجه توصیه نمیشه.
یک لپ تاب دیگه هم وجود داره که اگه بخواین میتونین ایمیلهای اون رو هم نگاه کنین.
اگه منظورتون بعد از کشتن المعلم باشه در این قسمت از بازی به اتاق استراحت برین و قابلیت Eagle Vision (کلید E) رو فعال کنین.
درود
مي خواستم ببينم نميشه تيروكمان رو در نسخه pc داشت،مثلا پچي وجود نداره؟
نه نمیشه تیرکمان بر داری.
نه من نسخه ی اصلش رو گرفتم و بازی کردم 2 تا دی وی دی هستش .
باید از یه جای معتبر بازی شو پیدا کنی !!!
راستی من یه سوال داشتم :
تو قسمت آخر که المعلیم رو می کشی و از آنیموس میای بیرون باز کاری می مونه که باید انجام بدم ؟؟؟
آره میری تو اتاق خواب E رو میزنی به دیوار نگاه میکنی بعدش ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)