تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 306 از 358 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

روزگاری بود که از این اشیای به اصلاح فضایی برای ترساندن مردم مکزیک استفاده میشده....

این موضوع همیشه برای بشر جذاب بوده و هست و حالا حالاها دربارش مطالب و عکسها و مقالات منتشر میشه......مهم نیست اینا راست یا دروغ.مهم اینکه میشه باهاشون کلی انسان رو سرگرم کرد!!!

میشه به راحتی اونارو گول زد و بازیشون داد

حدودا 2 سال پیش یه مستند شبکه 4 نشون میده از همه اقداماتی که انسان برای پیدا کردن و یا دیدن موجودات فضایی انجام داده...
    بخشی از اون مرتبط بود با یوقفوها و بشقاب پرنده ها...آخر مستند راوی گفت" تا الان هیچ سند معتبر و مستندی دال بر اینکه موجودات فضایی وجود داشته باشند وجود نداره"

حتی از سیستمهای پیچیده ی الکترونیکی و لیزی نام برد که امواج رو تا میلیونها سال نوری منتشر میکنند تا اگه موجوداتی وجود داشته باشند بتونند باهاش ارتباط برقرار کنند اما تا به امروز این دستگاه ها هیچ عکس العملی از خودشون نشون ندادن

2. 5 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه IQ-x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

پس این یوفوها که بالای سر مردم در آسمان ظاهر می شه و با سرعتی خیلی بیشتر از جت های جنگنده در آسمان یکدفعه حرکت می کنه و غیب می شه، از کجا می آن؟!
    اگه می فرمایید ساخته ی دست بشر امروزیست، چرا کسانی که این سلاح خیلی قدرتمند رو در دست دارند، از اون در جنگ ها استفاده نمی کنند؟!
    چرا باز هم هواپیماهای جنگنده رو برای بمباران یا جاسوسی و ... می فرستن؟!
    این گفته های شما با واقعیات جور در نمیاد. این سوختی که این یوفوها مصرف می کنن، از کجا تأمین می شه؟! نه دود داره نه سروصدا. این تکنولوژی اگه واقعا در دست بشر بود، حتما ازش استفاده می کرد. حتی صلح آمیز.
    پس این تکنولوژی در اختیار بشر نیست.

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

روزگاری بود که از این اشیای به اصلاح فضایی برای ترساندن مردم مکزیک استفاده میشده....
    اما در سال 1355 این یوفو یا یوفوها هیچکس رو خبر نکردند که اومدن! حتی ساعت 12 شب روی آسمان شمیران ظاهر شدند. اینها حتی چراغهای یک طرف از یوفو رو که به سمت شهر بود خاموش کرده بودند. یعنی قصد جلب توجه یا ترساندن نداشتند.
    شما اگر قسم هم بخورید که این ها وجود ندارند، بنده باز گفته های خلبانان نیروی هوایی رو باور می کنم. دو خلبان با قاطعیت گفتند که این اشیاء عجیب رو دیدن. اونها در فاصله ی 40 مایلی اون اشیاء تمام کنترلشون رو بر هواپیما از دست می دادن. به سمت اون نمی تونستن شلیک کنن. حتی این اجسام را تا مرز افغانستان تعقیب کردند و مجددا وقتی برمی گشتند این اجسام بالای سر اونها در پرواز بودند. با اینکه هواپیماها می خواستن به سمت اونها شلیک کنن، اما اونها تهاجمی عمل نکردند و آسیبی به هواپیماها نرسوندن، در حالیکه بر این کار کاملا توانا بودند.
    این که صورت مسئله رو زود پاک کنیم و قصه را تمام کنیم، کار جالبی نیست. این واقعیت اتفاق افتاده. باید دنبال کشف ماهیت اون اشیاء باشیم.

5. این کاربر از IQ-x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پس این یوفوها که بالای سر مردم در آسمان ظاهر می شه و با سرعتی خیلی بیشتر از جت های جنگنده در آسمان یکدفعه حرکت می کنه و غیب می شه، از کجا می آن؟!
    اگه می فرمایید ساخته ی دست بشر امروزیست، چرا کسانی که این سلاح خیلی قدرتمند رو در دست دارند، از اون در جنگ ها استفاده نمی کنند؟!
    چرا باز هم هواپیماهای جنگنده رو برای بمباران یا جاسوسی و ... می فرستن؟!
    این گفته های شما با واقعیات جور در نمیاد. این سوختی که این یوفوها مصرف می کنن، از کجا تأمین می شه؟! نه دود داره نه سروصدا. این تکنولوژی اگه واقعا در دست بشر بود، حتما ازش استفاده می کرد. حتی صلح آمیز.
    پس این تکنولوژی در اختیار بشر نیست.
    اون چیزهایی هم که بعضی ها می بینن بخاطر هیجان و ترس و توهم و خیال پردازی اونا با آب و تاب بیشتری بازتاب پیدا میکنه .
    تکنولوژی های جدید و زیادی در موراد مختلف کشف و اختراع شده ولی هنوز از اونا بنا به دلایل مختلفی بهره برده نمیشه .
    شما بشقاب پرنده رو از نزدیک دیدی که میگی نه دود داشته و نه صدا ؟! هوایپما و جت های امروزی دود میکنن که شما بعد از دیدن یا شنیدن تعریف بشقاب پرنده ها اینقدر برات عجیب بوده که دود نمیکنن !
    فعلا که مدرک درست و حسابی دال بر وجود بشقاب پرنده در دسترس نیست . شما هم نمیخواد اینقدر عصبانی بشی .
    جوری از این دیدگاه دفاع میکنین که انگار این بشقاب پرنده ها ساخته دست شما بوده و حالا که بعضی ها میگن وجود نداره بهتون برخورده !!!

7. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اون چیزهایی هم که بعضی ها می بینن بخاطر هیجان و ترس و توهم و خیال پردازی اونا با آب و تاب بیشتری بازتاب پیدا میکنه .
    تکنولوژی های جدید و زیادی در موراد مختلف کشف و اختراع شده ولی هنوز از اونا بنا به دلایل مختلفی بهره برده نمیشه .
    شما بشقاب پرنده رو از نزدیک دیدی که میگی نه دود داشته و نه صدا ؟! هوایپما و جت های امروزی دود میکنن که شما بعد از دیدن یا شنیدن تعریف بشقاب پرنده ها اینقدر برات عجیب بوده که دود نمیکنن !
    فعلا که مدرک درست و حسابی دال بر وجود بشقاب پرنده در دسترس نیست . شما هم نمیخواد اینقدر عصبانی بشی .
    جوری از این دیدگاه دفاع میکنین که انگار این بشقاب پرنده ها ساخته دست شما بوده و حالا که بعضی ها میگن وجود نداره بهتون برخورده !!!
    بنده گفته های دو تن از خلبانان نیروی هوایی ارتش ایران را نمی گذارم و گفته های بی سند و لجوجانه ی یک فرد بی نام و نشان را بردارم!
    شما جوری این مسئله را رد می کنید که انگار بشقاب پرنده ها هووی شما هستند!!!
    چه اصراری دارید در مورد مسئله ای که علم ندارید ردیه بنویسید؟!
    چرا به این سرعت باید این صورت مسئله پاک شود؟!
    چه نفعی برای شما دارد که بشقاب پرنده ها توسط دو خلبان دیده نشده باشند؟!
    آیا از چیزی می ترسید؟!
    ما تا اینجا صدای ضبط شده ی آن دو خلبان را داریم در آن شب که در آرشیو برج مراقبت حفظ شده و موجود است.
    یعنی شما می فرمایید آن دو خلبان هذیان می گفتند؟! مگر ماشین شخصی بوده که سرخود روشن کنند و به آسمان بروند! این دو هواپیما را اشخاص دیگری مأمور به انجام این مأموریت کردند. آنها را هم حتما دروغگو می دانید! در گزارش خلبانان خبره ی نیروی هوایی که اموزش دیده ی آمریکا بودند، به روشنی می بینید که می گویند سرعت فوق العاده بالای این اشیاء را هیچ ساخته ی دست بشری تا به امروز در اختیار ندارد. و همینطور خیلی موارد دیگر از جمله اینکه آن اشیاء با خلبانان تله پاتی برقرار کرده بودندو الی آخر...
    بنده گمان می کنم شما هرچیز را به چشم خود نبینید آن را باور نمی کنید و همه را دروغگو می پندارید!
    بعد ببین چند نفر هم از این گفته های اشتباه شما تشکر کرده اند!
    این قشر تحصیلکرده ایران!
    بعد یکجور با لحن خشن و بی ادبانه با بنده برخورد می کنید که انگار شما خدا هستید و همه چیز را می دانید! و بنده مشرک شدم به شما و نادانم!
    شما درباره اتفاق سال 1355 چقدر تحقیق کردید که تشخیص دادید دروغ است و آن را رد می کنید؟!
    اسنادتان را می توانم ببینم؟! البته اگر سندی دارید!

کسانی که به دلیل هویجوری بودن پست ایشون پای ارسالشون تشکر گذاشتید این شهود و اسناد بنده:
    مسئول برج مراقبت فرودگاه مهرآباد: حسین پیروزی
    مسئول پایگاه نیروی هوایی در آن شب تیمسار یوسفی
    خلبان عزیزخانی به علاوه یک خلبان دیگر با فانتوم اول پرواز کردند.
    فانتوم دوم هم از پایگاه شاهرخی پرواز کرد که خلبان اصلی آن سرگرد جعفری بود.
    ...بعد از گذشتن مدتی از شناسایی و بعد از آنکه خلبان جعفری هم حرف ما را تایید کرد...

...خلبان جعفری بعد از مدتی برای ما تعریف کرد که وقتی از روی مهرآباد گذشته است شئ دوم بالای سرش بوده است.آن موقع جعفری سرعتش را کم می کند تا شئ نورانی جلویش بیفتد و آن را روی باغ های کرج با موشک بزند.اما بعد از برگشت به ما گفت قبل از آنکه کاری بکنم شئ نورانی خودش 100 متر جلوتر از هواپیما ایستاد.مثل آنکه مرا تله پاتی می کرد و فکر مرا می خواند.می خواستم شلیک کنم که دیدم دستگاه ها عمل نمی کنند.حتی ارتباط رادیویی بین من و خلبان دیگر هم مختل شده بود.با اشاره به خلبان دوم فهماندم که Eject کنیم.یعنی از هواپیما بیرون بپریم.به خاطر آنکه قصد هدف قرار دادنش را داشتیم می ترسیدیم به ما حمله کند.جالب آن است که دستگاه Eject هم که کاملا مکانیکی است و الکترونیکی نیست از کار افتاده بود...

...شئ نورانی به تعقیب فانتوم پرداخت.حتی وقتی شئ نورانی و فانتوم از روی فرودگاه مهرآباد رد شدند یک لحظه(مانند فلاش)برق مهرآباد قطع و وصل شد.بعد ها فهمیدیم که اشکالی در سیستم برقی مهرآباد وجود نداشته است و سازمان برق منطقه ای هم پالس ثبت کرده است...

...تیمسار یوسفی که مکالمه را میشنید در همان موقع گفت که چون احتمال دارد تا پایگاه شاهرخی همدان به شما حمله کند می توانید در مهرآباد فرود بیایید.چند دقیقه بعد خلبان جعفری اعلام کرد که شئ نورانی دوم به سمت شئ نورانی اصلی رفته و دوباره داخل آن شده است.بعد هم چند دقیقه بیشتر نگذشته بود که جعفری با فریاد اعلام کرد که شئ دوم دوباره از شئ اصلی جدا شده و به طرف زمین می آید.ما هم در آن موقع یک هاله نورانی را که به طرف زمین می آمد را دیدیم.جسم نورانی روی زمین نشست.سه مایلی جنوب پالایشگاه تهران.خلبان جعفری گفت که نور این شئ آن قدر زیاد است که من از این ارتفاع می توانم سنگ ریزه های بیابان را ببینم.شئ اصلی هم بالای سر جسم دوم مرتب دور می زد...

...تیمسار یوسفی همان موقع به جعفری گفت که امتحان کند که می تواند به آن نزدیک شود یا نه.سرگرد جعفری با فانتوم به سمت جسم دوم شیرجه اما به گفته خودش در 10 مایلی جسم دوم چنان هواپیما دچار لرزش شد که نتوانسته بود به آن نزدیک شود.ما به کلانتری شهرری و ژاندارمری اطلاع دادیم.چندین نفر از مردم هم با مهرآباد تماس گرفتند و این قضیه را گزارش دادند.در همان موقع متوجه شدیم که جسم اصلی رفت و در آسمان ناپدید شد.اما ماموران پلیس و هیچ کس دیگر بعد از رسیدن به محل اثری از جسم دوم پیدا نکردند...

... نه،فقط به مدت یک هفته تا ده روز در یک نوار 40 کیلومتری از روده شور تا دوشان تپه هر روز یک تا دو ساعت روی فرکانس اضطراری (5/125) صدای بنگ بنگ شنیده می شد...

بعد به گفته ی آقا بهزاد!!! همه این انسانهای موجه دروغ و چرند می گویند و فقط ایشان و آن افرادی که پای پست ایشان تشکر گذاشته اند راست می گویند!!!

منبع:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by IQ-x; 12-11-2012 at 11:08.

9. 3 کاربر از IQ-x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ما تا اینجا صدای ضبط شده ی آن دو خلبان را داریم در آن شب که در آرشیو برج مراقبت حفظ شده و موجود است
    این گفتگو ایا موجود هست تا قرار داده بشه اینجا ؟

11. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این گفتگو ایا موجود هست تا قرار داده بشه اینجا ؟
    موجود هست اما اینجا ایرانه و برای عمومی کردن هرچیزی به تأییدیه های مختلف نیاز هست که حتما می دونید کسی این موارد رو فعلا حاضر نیست در ایران عمومی کنه.
    اما باور کنید که اسنادش هست. اعترافات خلبانان و بقیه شهود موجوده و این افراد نه دیوانه هستند نه افراد معمولی، بلکه افراد موثق و تحصیلکرده ای هستند. این امر اتفاق افتاده. حالا یک پله بالاتر برید و به احتمالات فکر کنید. این ماجرا رو بررسی کنید، نه اتفاق افتادن یا نیفتادنش رو.
    Last edited by IQ-x; 12-11-2012 at 15:48.

13. 3 کاربر از IQ-x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما اومدی اینجا و ادعا کردی که خلبان های ایرانی در 35 سال پیش همچین مورد رو دیدن .
    خوب چون ادعا از سمت شما بوده بار اثباتش بر دوش شماست . نه این که به من میگین اثبات کنم که همچین چیزی نیست .شما ثابت کنین که همچین موردی واقعا بوده بعد از اون با هم بحث میکنیم.
    به قول شما من در این مسئله علم ندارم ولی شمایی که عالمی و قصد دارین بحث رو علمی پیش ببرین طبق روال همیشه باید منابع و اسناد معتبر برای سندیت دادن به صحبتهاتون اینجا قرار بدین.
    این روزها مد شده هر کسی هر چیز نامشخصی رو که توی آسمان می بینه اون رو به بشقاب پرنده ها ارتباط میده .

با تشکر از شما بابت مطلب معتبرتون و از همه مهمتر منبع معتبری که تصدیق این مطلب رو 100% میکنه .

15. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من نظری راجع به صحت و سقم این ماجرای خاص ندارم و در مورد کلیت یوفو و بیگانه ها همونطور که مشخصه از مدتها قبل در نظر سنجی گفته ام که نمیدانم
    اما در مورد وقوع این موضوع...یکی از معروفترین ادعاهای برخورد هستش، من تابحال چندین گزارش در این رابطه خوندم که در موارد داخلی قدیمیترینش به ماهنامه دانشمند مربوط به سال 55-56 یا 60-61 میشه که فکر میکنم دارمش...بدون شک در اینباره اگر اصل موضوع دروغ بود این اخبار و نشریه مورد اعتراض ارتش قرار میگرفت...گزارش مستند و با تصاویر راداری جزییات ذکر شده...دوباره بعد 25-30 سال مصاحبه همین نشریه با کاپتان عزیزخانی یا جعفری وجودداره (دقیق یادم نیست)*، سعی شده بود ایشون به چالش گرفته بشه ودر این رابطه به بررسیهای فردی که معروف شده به کارآگاه یوفوها استناد بشه که تونسته 90% این ادعاها رو رد کنه...در این رابطه هم این فرد چند دلیل آورده بوده که عدم مهارت خلبانان ایرانی و دید اشتباهشون مهمترینش بوده، که ایشون با شنیدن این موضوع برآشفته شده بوده و به ذکر خاطراتی از مهارت همقطارها پرداخته بود(به انصاف هم نگاه کنیم ردیه ضعیفی هم بوده، چون مهارت خلبانان ایرانی کم نیست و خیلیهاشون در پایگاه های هواپیمای آمریکا آموزش دیده بودن) بطور کلی جو سالی مثل 55 که ارتش ایران در لب خط درگیری با شوروی بوده و در کنار هزاران مستشار آمریکایی اداره میشده فضا رو برای ادعای کذب خیلی تنگ میکنه.
    و از موارد خارجی یکی گزارشی بود که TF6(یا کانال فرانسوی دیگری)* پخش میکرد و باز با ایشون مصاحبه شده بود که روی صحبتهای ایشون به زبان انگلیسی دوبله فرانسوی بود و مربوط به شرکت ایشان مابین افراد مشهوری که برخوردهای نزدیک با یوفو داشتند بود...
    و...

درکل منظورم اینه در اصل ادعا کمتر تردیدی وجود داره و مشهورتر از این حرفهاست ، اگر ردیه ای هست بیشتر در مورد عدم ربط ماجرا به یوفوها بحثه...(برای مثال تجهیزات جاسوسی یا آزمایشی و....)

*-تمام مطالبم به نقل از حافظه .. متاسفم اگر دقت نداره...

17. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز شما اومدی اینجا و ادعا کردی که خلبان های ایرانی در 35 سال پیش همچین مورد رو دیدن .
    خوب چون ادعا از سمت شما بوده بار اثباتش بر دوش شماست . نه این که به من میگین اثبات کنم که همچین چیزی نیست .شما ثابت کنین که همچین موردی واقعا بوده بعد از اون با هم بحث میکنیم.
    به قول شما من در این مسئله علم ندارم ولی شمایی که عالمی و قصد دارین بحث رو علمی پیش ببرین طبق روال همیشه باید منابع و اسناد معتبر برای سندیت دادن به صحبتهاتون اینجا قرار بدین.
    این روزها مد شده هر کسی هر چیز نامشخصی رو که توی آسمان می بینه اون رو به بشقاب پرنده ها ارتباط میده .

با تشکر از شما بابت مطلب معتبرتون و از همه مهمتر منبع معتبری که تصدیق این مطلب رو 100% میکنه .

اثبات در مورد مسائلی که رسانه ای می شن به این شکل هست که ادعایی از طرف مدعی مطرح می شه. اگه طرف مورد بحث این ادعا رو تکذیب نکرد به قوت خودش باقی می مونه.
    از سال 55 تا به الان 36 سال می گذره و بارها این مسائل در رسانه های مختلف مطرح شده، اما هیچیک از شاهدان نه تکذیب کردن و نه ادعاشون رو پس گرفتند . حتی چند سال پیش یک یا چند نفر از خلبانها (دقیقا یادم نیست چند نفرشون) رو در آمریکا در یک برنامه ای که در مورد یوفوها بود روی صحنه آوردن تا ماجرایی رو که دیده بودند شرح بدهند.

اما اثبات از نظر جنابعالی. شما از بنده اثبات خواستید، بنده که ندیدم این ماجرارو. حداقل 4 نفر می گن این ماجرا رو دیدن و شهادت دادن. مسلمان هستند و موجه. چرا باید باور نکنم؟!
    اینها بعضی شون چندین مدرک دانشگاهی دارند و انسان بی سوادی نیستند. اصلا هرماجرای خلاف عقلی رو نباید رد کرد وگرنه به حقیقت نمی رسیم.
    بنده مسلمانم و این شهادت این 4 نفر مسلمان برای بنده کفایت می کنه که باور کنم راست می گن. حالا شما دلیل دیگری می خواهید، باور کن دوست عزیز هر دلیلی به شما نشان بدهند شما می توانید به آن شک کنید و آن را رد کنید! حتی خودم حاضرم به شما کمک کنم تا دلایل ارائه شده را رد کنید. هم عکس را می شود رد کرد هم گفته هاشون رو. اما اینجا باید به شواهد و قرائن توجه کرد. این افراد ماجراجو نبودن و دنبال شهرت طلبی یا پول درآوردن از این راه نبودن. 36 سال گذشت و اینها همچنان در گمنامی موندن.
    من باور می کنم حرفشون رو، شما باور نکن. دلیلی هم برای اثبات حرفاشون ندارند، نه عکسی هست نه فیلمی نه مدرکی. فقط گفته های چند نفر افراد موثق و موجه و صادق.

با جمله ی سبزرنگتون موافقم اما این ماجرا مال «این روزها» نبود.
    موفق باشید
    Last edited by IQ-x; 12-11-2012 at 17:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •