تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 3195 اولاول ... 2062562963023033043053063073083093103163564068061306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

پدرام جان ممنون از راهنماییت. حالا یه سوال دیگه که میدونم تکراریه اما وقت من محدوده و نمیتونم صفحات قبلی رو بگردم میشه در مورد انواع دیسکها ، کیفیت رایت و راه شناساییشون ( منظورم دیسک هایه بازیه همون ورباتیمو این چیزا ) یه توضیح کامل بدین و بگید که دیسک خوبرو کجاها دارن و مطمئنید که دیسک مورد نظرو بهم میدن؟ ( یعنی بدرو بهم جایه خوبه نندازن!)

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

سلام به همه دوستان

آقا من یکی از دسته های بازیم چهارتا چراغ سبزش با هم چشمک میزنه و تو بازی فعال نیست

مشکل چیه و چیکار کنم
    پیشاپیش ممنونم
    لطفا کمک کنید
    خب باید دسترو به دستگاه بشناسونی . در همون حالت که دسته چشمک میزنه دکمه روی دستگاه رو بزن( دکمه ای که زیر درگاه های مموری هستش ، همون کوچیکه ) بعدش چراغ هایه دستگاه هم شروع میکنه به چشمک زدن و چرخیدن بدون مکس دکمه ی بالای دسترو چند ثانیه نگه دار ( دکمه کوچیکه بالای دسته که کنار ورودی شارژر هستش ) بعدش میبینی که دسترو میشناسه و میتونی ازش استفاده کنی ، موفق باشی دوست عزیز.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

پدرام جان ممنون از راهنماییت. حالا یه سوال دیگه که میدونم تکراریه اما وقت من محدوده و نمیتونم صفحات قبلی رو بگردم میشه در مورد انواع دیسکها ، کیفیت رایت و راه شناساییشون ( منظورم دیسک هایه بازیه همون ورباتیمو این چیزا ) یه توضیح کامل بدین و بگید که دیسک خوبرو کجاها دارن و مطمئنید که دیسک مورد نظرو بهم میدن؟ ( یعنی بدرو بهم جایه خوبه نندازن!)
    اشکالی نداره من جواب بدم
    دیسک های خوب رو به فروشگاه های پیکسل (گیشا طبقه زیر زمین) وست گیم و نکست جن دارن البته دیسک های مالزی هم هست که در این تاپیک بحس سرش زیاد شد این دیسک ها با سوزن پر شده به علت فرق داشتم نوع ریختن اطلاعات در درایور های بن کیو مشکل بیشتری نسیت به بقیه دارن و بازی هایی مثل rainbowsix vegas و orang box و سری بازیهای c&c افت فریم عدم لود شدن تکسچر ها و حتی هنگ کردن کنسول هم داره مثلا من rainow six vegas cیاد بازی میکنم و با اینکه درایورم هیتاچی هست این بازی بارها گیر کرده و من دستگاهم رو ری استارت کردم به نظز من کپی های خوب با دی وی دی 9 های خوب مثل مارک های t-gat وچند مارک دیگه مه الان یادم نمیاد بهترین انتخاب هستند

4. این کاربر از farazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

شرکت وست گیم رو توصیه نمیکنم ... این شرکت فقط به کمیت توجه میکنه و کیفیت دیسک ها اصلا خوب نیست. تنها مزیت این شرکت اینه که به محض قرار گرفتن بازی روی اینترنت اون رو دانلود میکنه و در تعداد نامحدود به مغازه ها میفرسته.. ( بازی Rainbow Six vegas 2 رو یک روز زودتر خریدم!! )
    اما اگر بخواهم نکست جن رو در نظر بگیریم، کیفیت دیسکهاش واقعا بالاست اما سرعت زیادی در عرضه ی بازی ها نداره و معمولاً 2 یا 3 روز بعد عرضه میکنه.

6. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها من دیشب وقتی کنسولمو روشن کردم دیدم 3 چراغ قشنگ داره چشمک می زنه با دیدن این صحنه بیهوش شدم وقتی بهوش اومدم دیدم فیش ادابتور که به کنسول وصل میشه یه خورده بیرون اومده اونو محکم کردم خدا رو شکر کنسول درست شد حالا می خواستم ببینم کنسولم ایراد پیدا کرده و عیبش همینی که گفتم بوده

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

شرکت وست گیم رو توصیه نمیکنم ... این شرکت فقط به کمیت توجه میکنه و کیفیت دیسک ها اصلا خوب نیست. تنها مزیت این شرکت اینه که به محض قرار گرفتن بازی روی اینترنت اون رو دانلود میکنه و در تعداد نامحدود به مغازه ها میفرسته.. ( بازی Rainbow Six vegas 2 رو یک روز زودتر خریدم!! )
    اما اگر بخواهم نکست جن رو در نظر بگیریم، کیفیت دیسکهاش واقعا بالاست اما سرعت زیادی در عرضه ی بازی ها نداره و معمولاً 2 یا 3 روز بعد عرضه میکنه.
    واقعا بازی های 360 ش کیفیتش پایینه?؟
    عجیبه ....آخه من همه ی بازی هامو از وست میگیرم مشکلی نداشته برای 360 رو نمیدونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چه طوری میشه روی xbox 360 بازی ریخت؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بچه ها من دیشب وقتی کنسولمو روشن کردم دیدم 3 چراغ قشنگ داره چشمک می زنه با دیدن این صحنه بیهوش شدم وقتی بهوش اومدم دیدم فیش ادابتور که به کنسول وصل میشه یه خورده بیرون اومده اونو محکم کردم خدا رو شکر کنسول درست شد حالا می خواستم ببینم کنسولم ایراد پیدا کرده و عیبش همینی که گفتم بوده
    نه دوست عزيز
    اين مشكل براي همه پيش ياد
    بارها و بارها
    اون 3 چراغ وقتي ظاهر ميشه تنها معنيش مشكل حرارتي نيست
    چندين و چند نوع دليل باعث ظهورش ميشه
    شما بايد به كدي كه رو صفحه TV ظاهر ميشه دقت كنيد و طبق اون مشكلات رو بررسي كنيد
    حتي اگه اين مشكل براي حرارت زياد هم باشه باز هم جاي ترس نيست
    چون خودش خاموش ميشه و بايد يكم استراحت بديد تا خنك بشه و دوباره روشن كنيد

اين رو يادتون باشه
    هيچ وقت از خود 3 چراغ قرمز نترسيد
    از ERROR هاش بترسيد
    چه طوری میشه روی xbox 360 بازی ریخت؟
    نميشه اين كار رو كرد
    و از اواخر پاييز با اومدن AUTUMN UPDATE ميشه اين كار رو كرد

اما اگه منظورت بازيهاي ARCADE و كم حجمه
    اونها رو بايد از LIVE دانلود كنيد

11. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان در مورد شارژ دسته هاي كنسول XBOX 360
    من حدود 9 روز پيش يك شارژر باتري با مارك C.F.L خريدم 3500
    يك جفت باتري C.F.L ار نوع 3000 mHa هم خريدم 4000 تومان
    كه گرونترين باتريهاي قابل شارژ اين شركت تو سايتش بود

20 ساعت با اين شارژر تو شارژ بود
    شايد باورتون نشه ولي 8 روز روزي 7 ساعت كار كرد تا تموم شد و الان دوباره گذاشتم تو شارژ
    يعني حدودا 55 ساعت كار كرد تا كامل خالي بشه و الان گذاشتم تو شارژ تا فردا
    و از فردا دوباره 55 ساعت حدود 1 هفته كار ميكنه

پيشنهاد ميكنم اگه نميخواين play and charg kit يا quick charg تهيه كنيد
    از اين روش استفاده كنيد كه مرتب پول باتري نديد

موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام شماره پرتو گیم رو دارید متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •