تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 306 از 616 اولاول ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,051 به 3,060 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    از officer و rozbeh85 عزیز به خاطر راهنمایی ممنونم
    آقا من دو بار رفتم پیش مسئول خدمت توی دانشگاهمون ولی مرغش یه پا داره میگه مشکلی پیش نمیاد و از حرفش هم اصلا کوتاه نمیاد و مدرکی نامه ای چیزی هم بهم نمیده.(یک آدم......ی هستش که نگو) از طرفی کارت اصلی دانشجوییمون رو بهمون ندادن هنوز و فعلا یه کارت موقت دانشجویی دارم. به فکر خودم رسیده برم یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم و به علاوه همین کارت موقت برم میدون سپاه. سوالم اینه که همین ها کافیه ؟ با گواهی اشتغال به تحصیل مهر و امضا شده دانشگاه میتونم کارام رو ردیف کنم؟(برگه سفید اعزام رو هم میبرم)
    مرسی از اینکه راهنمایی میکنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    اسم:هادی...

پيش فرض

من متولد نیمه دوم 69 هستم و الان دانشجوی دانشگاه آزادم
    دیپلمم رو سال 88گرفتم و مدرک پیش رو شهریور 89
    حالا میخوام از دانشگاه آزاد انصراف بدم و تو فراگیر پیام نور شرکت کنم
    سوالم اینه که اگه از آزاد انصراف بدم باید برم خدمت یا نه؟؟
    مرسی
    help me...
    Last edited by ali1234567; 30-12-2010 at 11:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان خواهشا دقیق دقت کنید..
    من داشجو بودم 2 ماه هست انصراف دادم چون میخواستم معافی بگیرم ...
    دفترچه نظام وظیفه پر کردم ارسال کردم یه نامه اومد رفتم بیمارستان بقیه الله معاینه کرد گفت برو تا 20 روز دیگه یه نامه دیگه میاد دره خونتون(تا الن هنوز نیومده) ....حالا سوال من اینه که دانشگاه آزاد میخواد دفترچه بده من هنوز معاف نشدم و شماره معافیت ندارم باید چیکار کنم برای ثبت نام؟؟؟؟
    ممنون

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

اگه دیپلم محسوب بشه برات ، نمیتونی انصراف بدی چون مشمولی ، اگه پیش محسوب بشه ، فقط 2 ماه از فرصتت مونده و بازم نمیتونی

تاریخ تولدت ؟؟؟

سلام دوستان خواهشا دقیق دقت کنید..
    من داشجو بودم 2 ماه هست انصراف دادم چون میخواستم معافی بگیرم ...
    دفترچه نظام وظیفه پر کردم ارسال کردم یه نامه اومد رفتم بیمارستان بقیه الله معاینه کرد گفت برو تا 20 روز دیگه یه نامه دیگه میاد دره خونتون(تا الن هنوز نیومده) ....حالا سوال من اینه که دانشگاه آزاد میخواد دفترچه بده من هنوز معاف نشدم و شماره معافیت ندارم باید چیکار کنم برای ثبت نام؟؟؟؟
    ممنون
    خب باید باشه دیگه، اگه مطمئنی معاف میشی ، بزن معافیت از خدمت اگه هم مطمئن نیستی باید صبر کنی

.

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لطفا به این سوالم جواب بدید.
    پسر دایی من از دانشگاه اخراج شد.فوق دیپلم میخوند که بعد از 4 سال از دانشگاه اخراج میشه .فقط 7 واحد هم برایش باقی مونده.
    الان درخواست داده و برگه سبزش اومده و چند روز دیگه میره سربازی .
    سوال من این هست که اگر در کنکور شرکت کنه و قبول بشه میتونه ادامه تحصیل بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال بعدی من این هست که اگر قبول شد.مثلا فوق دیپلم میخوند در غیرانتفائی دولتی
    ایا اگر فوق دیپلم و همون رشته و همون دانشگاه قبول بشه.تکلیف واحد هایی که پاس کرد چی میشه ؟؟؟؟؟
    ایا اون واحد هایی که پاس کرد قبول میشه .حتی اون هایی که زیر 12 بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال:
    من خدمتم تو تاریخ 01/02/91 تموم میشه اگه من امسال کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کنم و شبانه قبول بشم میتونم ترم اول رو مرخصی بگیرم و وقتی خدمتم تموم شد از ترم بعد برم سر کلاس؟
    اصلا ترم اول میشه مرخصی گرفت؟؟؟ ( دانشگاه دولتی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه دیپلم محسوب بشه برات ، نمیتونی انصراف بدی چون مشمولی ، اگه پیش محسوب بشه ، فقط 2 ماه از فرصتت مونده و بازم نمیتونی

تاریخ تولدت ؟؟؟

خب باید باشه دیگه، اگه مطمئنی معاف میشی ، بزن معافیت از خدمت اگه هم مطمئن نیستی باید صبر کنی

.
    من مطوئن هستم معاف هستم ولی یه کد میخواد
    من منظورم اینه میتونم کد اشتباه وارد کنم و بعد اصلاح کنم؟؟؟زمانی برای اصلاح فرم ثبت نام وجود داره؟؟؟؟
    اصلا کی دفترچه میدن ؟؟؟چند روز هم فرصت ثبت نام داریم؟؟

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پسر دایی من از دانشگاه اخراج شد.فوق دیپلم میخوند که بعد از 4 سال از دانشگاه اخراج میشه .فقط 7 واحد هم برایش باقی مونده.
    سوال من این هست که اگر در کنکور شرکت کنه و قبول بشه میتونه ادامه تحصیل بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایا اگر فوق دیپلم و همون رشته و همون دانشگاه قبول بشه.تکلیف واحد هایی که پاس کرد چی میشه ؟؟؟؟؟
    کسی این سوال را نمیتونه جواب بده؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

1- تا جایی که من اطلاع دارم دانشجوی اخراجی باید بره خدمت و امکان شرکت در آزمون نداره.
    2- درس های با نمره بالای 12 را تطبیق واحد میدن احتمالا.

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

من مطوئن هستم معاف هستم ولی یه کد میخواد
    من منظورم اینه میتونم کد اشتباه وارد کنم و بعد اصلاح کنم؟؟؟زمانی برای اصلاح فرم ثبت نام وجود داره؟؟؟؟
    اصلا کی دفترچه میدن ؟؟؟چند روز هم فرصت ثبت نام داریم؟؟
    شما که مطمئنی معاف میشی ، کد معافیت رو بزن .

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

سلام
    از officer و rozbeh85 عزیز به خاطر راهنمایی ممنونم
    آقا من دو بار رفتم پیش مسئول خدمت توی دانشگاهمون ولی مرغش یه پا داره میگه مشکلی پیش نمیاد و از حرفش هم اصلا کوتاه نمیاد و مدرکی نامه ای چیزی هم بهم نمیده.(یک آدم......ی هستش که نگو) از طرفی کارت اصلی دانشجوییمون رو بهمون ندادن هنوز و فعلا یه کارت موقت دانشجویی دارم. به فکر خودم رسیده برم یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم و به علاوه همین کارت موقت برم میدون سپاه. سوالم اینه که همین ها کافیه ؟ با گواهی اشتغال به تحصیل مهر و امضا شده دانشگاه میتونم کارام رو ردیف کنم؟(برگه سفید اعزام رو هم میبرم)
    مرسی از اینکه راهنمایی میکنید
    دوستان ممنون میشم به این سوال بنده پاسخ بدید. یک هفته بیشتر فرصت ندارم کارام رو ردیف کنم.
    سپاسگزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •