تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3059 از 3347 اولاول ... 20592559295930093049305530563057305830593060306130623063306931093159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,581 به 30,590 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

7 گیگ و ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ماهانه فقط ۲ تومن
    منم سیمکارتم دایمیه ولی چنین طرحی برام ظاهر نشد و طرحهای دیگه اومد؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نمیدونم چرا چیزی رو که پولش رو هم داریم میدیم رو باید با محدودیت استفاده کنیم من امروز یه بسته 3 گیگی زدم 3 ساعته 8 تا 2 صبح روز بعد بعد از دانلود 2 گیگ با سرعت تقریبآ 4 مگابایت
    پیام زیر اومد .من اصلآ بسته نامحدود نداشتم که بسته 3 گیگی زده بودم آخه من نمیدونم وقتی توانشون نمیرسه سرویس درست بدن چرا محدودیت میزارن مسخره تر از اینا خودشونن فقط

سرعت بسته هدیه "اینترنت نامحدود" شمابه 256kbps تغییر یافته است. شما میتوانید باهمین سرعت از بسته ی هدیه خود
    استفاده کنید یا باخرید بسته اینترنتی به سرعت نامحدود بازگردید. #5*555*

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مواظب باشید که لااقل برای من جریان سیم کارت هدیه برای سیم کارت جدید دروغ و کلاهبرداری بوده و اصلآ سیم کارت هدیه ای در کار نیست. دو نفر از خانواده ی ما تا حالا هر کدام یکی دو تا سیم کارت جدید توی این ماه خریده اند ولی وقتی به 2112 پیامک خالی می فرستیم، جواب میده سیم کارت هدیه به شما تعلق نمی گیرد. جالب اینجاست که وقتی با 700 تماس می گیریم، شماره پرونده تشکیل میدن و یکی دو روز بعد بدون حل مشکل به دروغ پیامک میاد که مشکل شما برطرف شد ولی دوباره همون آش و همون کاسه و دوباره که به 700 زنگ که می زنیم دوباره چرخه ی بالا تکرار میشه. دوباره شماره پرونده و دوباره پیامک دروغی حل شدن مشکل. برای کنجکاوی هم که شده، من حداقل برای هر شماره 3-4 بار این چرخه رو امتحان کردم.

سلام
    100 درصد تایید میشه
    تاجایی که توان داری اطلاع رسانی کن تا دست این شیادهای دروغگو روبشه

4. 2 کاربر از p30g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

نمیدونم چرا چیزی رو که پولش رو هم داریم میدیم رو باید با محدودیت استفاده کنیم من امروز یه بسته 3 گیگی زدم 3 ساعته 8 تا 2 صبح روز بعد بعد از دانلود 2 گیگ با سرعت تقریبآ 4 مگابایت
    پیام زیر اومد .من اصلآ بسته نامحدود نداشتم که بسته 3 گیگی زده بودم آخه من نمیدونم وقتی توانشون نمیرسه سرویس درست بدن چرا محدودیت میزارن مسخره تر از اینا خودشونن فقط
    این مربوط به بسته‌ای که خریدی نیست. مربوط به بسته‌ی هدیه‌ی سیم‌کارت‌های جدیده. اگر سیم‌کارت جدید بخری و بیشتر از ده تومن شارژ کنی، یک هفته اینترنت نامحدود جایزه میده. اما فقط اسمش نامحدوده، اگر هر روز از یه مقدار مشخصی بیشتر مصرف کنی، سرعتت محدود میشه. ساعت ۱۲ شب سرعت به حالت عادی برمی‌گرده.

Sent from my Honor 3C using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این مربوط به بسته‌ای که خریدی نیست. مربوط به بسته‌ی هدیه‌ی سیم‌کارت‌های جدیده. اگر سیم‌کارت جدید بخری و بیشتر از ده تومن شارژ کنی، یک هفته اینترنت نامحدود جایزه میده. اما فقط اسمش نامحدوده، اگر هر روز از یه مقدار مشخصی بیشتر مصرف کنی، سرعتت محدود میشه. ساعت ۱۲ شب سرعت به حالت عادی برمی‌گرده.

درسته من سیم کارت جدید خریدم ولی هیچ بسته اینترنت هدیه ای برای من فعال نشده من خودم بسته 3 گیگی 8 صبح تا 2 صبح روز بعد خریدم اونم با دانلود تموم شد و هیچ بسته هدیه ای نداشتم من دوباره یه بسته 12 گیگی گرفتم 3 ماهه که دوباره سرعتم مثل قبل شد. الان یعنی با سیم کارت های جدید این محدودیت ها اعمال میشه؟
    البته الان 10800 تومن دارم چجوری این هدیه رو میتونم ببینیم
    Last edited by post98; 03-09-2017 at 15:45.

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ایرانسلی
    قسمتی که بولد کردم درموردش هم تبلیغات نکنید چون دروغی بیش نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ایرانسلی
    قسمتی که بولد کردم درموردش هم تبلیغات نکنید چون دروغی بیش نیست
    کجاش تبلیغ بود؟ گفتم که به اصطلاح نامحدوده.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

درسته من سیم کارت جدید خریدم ولی هیچ بسته اینترنت هدیه ای برای من فعال نشده من خودم بسته 3 گیگی 8 صبح تا 2 صبح روز بعد خریدم اونم با دانلود تموم شد و هیچ بسته هدیه ای نداشتم من دوباره یه بسته 12 گیگی گرفتم 3 ماهه که دوباره سرعتم مثل قبل شد. الان یعنی با سیم کارت های جدید این محدودیت ها اعمال میشه؟
    البته الان 10800 تومن دارم چجوری این هدیه رو میتونم ببینیم
    من اطلاعی ندارم، چون سیم‌کارت دائماً تو مودم بود و تو گوشی ننداختمش. تو اپلیکیشن هم چیزی نشون نمی‌داد. این محدودیت فقط در طول این یک هفته و در صورتی که از سهم روزانه بیشتر مصرف کنی اعمال میشه. بسته‌ی یک‌هفته‌ای اسماً نامحدود (اینو نوشتم که به کسی برنخوره) فقط به سیم‌کارت‌هایی که تو تابستان خریده شدن و بیشتر از ده تومن شارژ شدن تعلق می‌گیره.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان، مزیت استفاده از باند های فرکانس پایین در شهر ها بسیار حائز اهمیت است.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Last edited by greatpouya; 03-09-2017 at 22:21.

11. 6 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برام پیامک اومده از قربان تا غدیر اگر با *555# شارژ بخرید شانس برنده شدن آیفون دارید
    مگه با *555# میشه شارژ خرید؟ من دیدم این کد برای خرید اینترنته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •