منم سیمکارتم دایمیه ولی چنین طرحی برام ظاهر نشد و طرحهای دیگه اومد؟!!!![]()
منم سیمکارتم دایمیه ولی چنین طرحی برام ظاهر نشد و طرحهای دیگه اومد؟!!!![]()
نمیدونم چرا چیزی رو که پولش رو هم داریم میدیم رو باید با محدودیت استفاده کنیم من امروز یه بسته 3 گیگی زدم 3 ساعته 8 تا 2 صبح روز بعد بعد از دانلود 2 گیگ با سرعت تقریبآ 4 مگابایت
پیام زیر اومد .من اصلآ بسته نامحدود نداشتم که بسته 3 گیگی زده بودم آخه من نمیدونم وقتی توانشون نمیرسه سرویس درست بدن چرا محدودیت میزارن مسخره تر از اینا خودشونن فقط
سرعت بسته هدیه "اینترنت نامحدود" شمابه 256kbps تغییر یافته است. شما میتوانید باهمین سرعت از بسته ی هدیه خود
استفاده کنید یا باخرید بسته اینترنتی به سرعت نامحدود بازگردید. #5*555*
سلام
100 درصد تایید میشه
تاجایی که توان داری اطلاع رسانی کن تا دست این شیادهای دروغگو روبشه
این مربوط به بستهای که خریدی نیست. مربوط به بستهی هدیهی سیمکارتهای جدیده. اگر سیمکارت جدید بخری و بیشتر از ده تومن شارژ کنی، یک هفته اینترنت نامحدود جایزه میده. اما فقط اسمش نامحدوده، اگر هر روز از یه مقدار مشخصی بیشتر مصرف کنی، سرعتت محدود میشه. ساعت ۱۲ شب سرعت به حالت عادی برمیگرده.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
درسته من سیم کارت جدید خریدم ولی هیچ بسته اینترنت هدیه ای برای من فعال نشده من خودم بسته 3 گیگی 8 صبح تا 2 صبح روز بعد خریدم اونم با دانلود تموم شد و هیچ بسته هدیه ای نداشتم من دوباره یه بسته 12 گیگی گرفتم 3 ماهه که دوباره سرعتم مثل قبل شد. الان یعنی با سیم کارت های جدید این محدودیت ها اعمال میشه؟
البته الان 10800 تومن دارم چجوری این هدیه رو میتونم ببینیم
Last edited by post98; 03-09-2017 at 15:45.
ایرانسلی
قسمتی که بولد کردم درموردش هم تبلیغات نکنید چون دروغی بیش نیست
کجاش تبلیغ بود؟ گفتم که به اصطلاح نامحدوده.
من اطلاعی ندارم، چون سیمکارت دائماً تو مودم بود و تو گوشی ننداختمش. تو اپلیکیشن هم چیزی نشون نمیداد. این محدودیت فقط در طول این یک هفته و در صورتی که از سهم روزانه بیشتر مصرف کنی اعمال میشه. بستهی یکهفتهای اسماً نامحدود (اینو نوشتم که به کسی برنخوره) فقط به سیمکارتهایی که تو تابستان خریده شدن و بیشتر از ده تومن شارژ شدن تعلق میگیره.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
دوستان، مزیت استفاده از باند های فرکانس پایین در شهر ها بسیار حائز اهمیت است.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 03-09-2017 at 22:21.
برام پیامک اومده از قربان تا غدیر اگر با *555# شارژ بخرید شانس برنده شدن آیفون دارید
مگه با *555# میشه شارژ خرید؟ من دیدم این کد برای خرید اینترنته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)