منم 1تا 3 محدود دوباره 3 تا 6 درست میشه از 6 تا 7 دوباره محدود میشه.از شیراز کسی میتونه منو راهنمائی کنه شرکت سرویس دهندمو عوض کنم؟
ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم 1تا 3 محدود دوباره 3 تا 6 درست میشه از 6 تا 7 دوباره محدود میشه.از شیراز کسی میتونه منو راهنمائی کنه شرکت سرویس دهندمو عوض کنم؟
ممنون
سلام
سرعت تو روز کم شده یا شب یا هردو؟
اهل دانلود شبانه هم بودی تو این مدت؟
ربطی به دوری و نزدیکی از مخابرات نداره
از دو حالت خارج نیست یا ترافیک منطقه تون رفته بالا و سرعت رو به حالت قانونیش برگردوندن
یا شب ها زیاد دانلود کردی و الان دچار محدودیت شدی
اگه می تونی نگاه کن ببین داون استریمت الان رو چنده
تو ادرس بار مرورگر 192.168.1.1 بزن یوزر و پسوورد هم admin
تو همون صفحه ی اولی که باز می شه هست
از شاتل که هیچ تو ایران کلا این پینگ عجیبه !!!
![]()
دوستان من میخوام ISP اییم رو تغییر بدم از اسیاتک میگرفتم الان میخوام از شاتل بگیرم کسی میدونه کدوم بهتره نظری؟!
چیزی؟!
ممنون.داون استریمم الان روی 160 است.اگر دانلود زیاد باشد و محدود کنند و میزان دانلود را هم کاهش دهم، به نظر شما تقریبا بعد از چه مدت به حالت عادی برمی گردد؟
برا اولين بار تو اين يه سالي كه شاتل دارم پنگم اومده زير 300
![]()
عجب....!!!
والا اره تو ساری نت موج (قصد تبلیغ ندارم) نامحدود داشتم یک ساله فوق العاده خوب بود تازه 256 بود! 300 تومن! کلا حدود 400 گیگ دانلود کردم ولی من همچین پولی ندارم که بخوام از نت موج سرویس بگیرم وگرنه یه لحظه درنگ نمیکردم،تازه همین اینترنت رو هم با چه مصیبتی وصل کردم!پول تلفن و کرایه تاکسی من بیشتر از پول سرویس شد
راستی این سرویس های ارت شاتل سالیانه هست قیمتاش؟مثلا 1024 چهارصد تومن؟
![]()
نه داداش همه ي قيمت هاش ماهيانه س!
1024 هم 220 تومنه![]()
یعنی 220 ماله یک ماهه؟؟؟!!
12*220=2،640
اوه خدای من![]()
عزیز داون استریم اصلی شما باید 128 باشه
شاتل واسه اینکه ترافیک زود تموم شه خودش بالاتر می بنده
اما الان شما به خاطر ترافیک بالای منطقه تون سرعتتون رو کم کردن
اما هنوز از قراردادتون بیشتره و حتی ممکنه از 160 به 128 هم برسه و ربطی به دانلود زیاد نداره
تنها راه اینه که تغییر سرویس بدین و مثلا 256 یا 512 بگیرین
هم اکنون 361 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 361 مهمان)