سلام
دوستان قبلا بسته روزانه و هفتگی و ماهانه رو که با هم می گرفتم به ترتیب مصرف می شد ولی الان اینظوری نیست و مستقیم میره و بسته ماهانه رو مصرف می کنه جریان چیه ؟
سلام
دوستان قبلا بسته روزانه و هفتگی و ماهانه رو که با هم می گرفتم به ترتیب مصرف می شد ولی الان اینظوری نیست و مستقیم میره و بسته ماهانه رو مصرف می کنه جریان چیه ؟
شما ظاهرا قبلا این کار رو کردی الان 50 درصد تخفیف خورده شده 50
پس کلا 100 حد اعتبار میده
بعد تو سایت و همین طور برنامه ایرانسل من گزینه ای هست برای افزایش حد اعتبار این چجوریه باید مبلغی رو که انتخاب میکنیم پرداخت کنیم یا خودش بدون پرداخت افزایش میده
بله، قبلاً این کارو کردم. الان که با ۶۰ تومن انجام میشه، احتمالاً ۶۰ تومن حد اعتبار میده.
بله، امکان افزایش حد اعتبار از طریق ایرانسل من هست.
با افزایش حد اعتبار، باید مبلغ افزایش رو پرداخت کنی. فکر کنم یه مهلت مشخصی برای پرداخت میده.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
Last edited by امیر انصاری; 02-09-2017 at 18:31.
بله خودشون مقداری مصرف دارند که بسته به نوعش خیلی هم متفاوت هست بهترین هاش حدود 15 درصد از مصرف رو بخودشون اختصاص میدن اما بعضیشون بیش از دو برابر اینهم مصرف دارند مثلا من یولترا نسخه موبایل رو مدتی استفاده کردم کارکردش خوب بود اما مصرف بک گراندش خیلی زیاد که پاکش کردم. در موبایل قسمت data usage رو که نگاه کنید متوجه مصرف برنامه های مختلف از جمله همینها میشید. ویندوز هم قاعدتا نباید غیر از این باشه.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سیم کارت های ۶۰ ت هم ۱۰۰ ت اعتبار دارن من چند وقت پیش تبدیل کردم ۶۰ ت دادم الان حد اعتبارم ۱۰۰ ت هستش
بله من با 50 ت تبدیل کردم به دائمی . دقیقا مکالمه 33/3 ریال رو با همه خطوط برام فعال کرد اینترنت 20گیگ و مکالمه یکماهه رایگان ایرانسلی و تا 6 ماه یک گیگ اینترنت هدیه رو بهم داد. حد اعتبار رو برای من 100 هزار ت زده بود بدون اینکه پولی بدم .واقعا هم تو مکالمه به همه خطوط به صرفه هست .الان هزینه تماس هام شده یک سوم.به دوستان ایرانسلی هم پیشنهاد میکنم تا مهلتش تموم نشده اقدام کنند.
Last edited by abi2056; 03-09-2017 at 01:47.
7 گیگ و ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ماهانه فقط ۲ تومن
![]()
Last edited by rahman0158; 03-09-2017 at 10:23.
فقط واسه سیمکارت دائمی من این پیشنهاد بود.
![]()
بله، فقط واسه سیمکارت دائمیه. حیف شد، نمیشه بندازم تو مودم.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
سلام
دو روزه ایرانسل برا من مشکل DNS داره، کسی همچین مشکلی نداره؟
تو کامپیوتر dns رو عوض میکنم درست میشه اما رو گوشی اندروید با چند تا برنامه امتحان کردم نشد.
مودمم هم هواوی 8372 هست ، ظاهرا تو تنظیمات مودم جایی واسه تغییر dns نذاشتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)