پست جدیدجایگزین شد
پست جدیدجایگزین شد
Last edited by #soreNa#; 19-05-2015 at 08:30. دليل: حذف ایجادپست جدید
دوست عزیزم mani6606 چیزی که من از فایل زیر( لینکشو قرار دادم ) متوجه شدم اینه که مصلی خودش یه ارگان جداگانه و همچنین زیر مجموعه نزسا هست.. حالا دوباره ازشما و دوستان نظرتونو در رابطه با ماهیتی که احتمال میدین سرباز امریه توی مصلی تهران داشته باشه میپرسم ؟؟ یعنی واقعایه امریه اونجا چ کاری انجام میده؟؟؟ و اینکه درکل بنظرتون خوبه؟ یا بد؟ ضمنا ممنون میشم دلیلتون رو هم بدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزسا مخفف نيروي زمينى سپاه پاسداران است اگر مصلى زير مجموعه ان باشد پس ارگان مجزايى نيست ، امريه گرفتن از سپاه سخته يعنى بايد شما بايد دوره تكميلى گذرونده باشيدممكنه ان مكان دست سازمان عقيدتى و سياسى سپاه باشه يا اينكه براى بدافند هوايي استفاده كنند، در ضمن شما رشته تحصيلى رو نيز مد نظر داشته باشيد به هر رشته اي امريه نميدن بايد حداقل تناسبى بين انها باشد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
نبود سه ماه دیگه !!
سلام
من تابستان سال 90 درست یک هفته بعد از اینکه کنکور دادم به آموزشی سربازی اعزام شدم. محل آموزشی پادگان محمد رسول الله نیروی انتظامی بیرجند بود. آموزشی اواخر شهریور ماه همون تابستون تمام شد و یگان خدمتی من در همون پادگان نیروی انتظامی بیرجند افتاد. اما چون کنکور قبول شده بودم از معافیت تحصیلی استفاده کردم و خلاصه تا الان که دانشجوی سال آخر لیسانس هستم ادامه دارد.
من برای ادامه سربازی می خوام بعد از ارشد اقدام کنم چون از طرف قرارگاه خاتم الانبیا که وابسته به سپاه است می خوام امریه بگیرم.
حالا سوال بنده اینه که آیا بعد از اینکه ارشد گرفتم الزاما باید به همون نیروی انتظامی برگردم؟ یا اینکه همه چی صفر و دوباره باید مدرک پست شود؟
اگر الزامی وجود داشته باشه به برگشتن آیا در صورت امریه گرفتن می تونم از نیروی انتظامی برای امریه شدن در خاتم به سپاه متقل شوم؟
دوستان حداکثر زمانی که بعد از فارغالتحصیلی وارد غیبت نمیشی چن ماه هستش؟
تا یکسال بعد از تاریخ فارغ التحصیلی وقت دارید دفترچه رو بفرستید
Last edited by vahid_1987; 19-05-2015 at 23:26.
یک سال دقیقن
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)