دوستان لطفا اموزش دقیق پچ کردن بازی برای lt3 رو بزارید و ایا میشه ی بازیو تو دو تا dvd ریخت?
دوستان لطفا اموزش دقیق پچ کردن بازی برای lt3 رو بزارید و ایا میشه ی بازیو تو دو تا dvd ریخت?
لطفا راهنماییم کنید آیا می شه بازیهای lt2 را با برنامه به lt 3 تبدیل کنم . ( فقط واسه لایو )
چون زورم میاد واسه 1 بازی 7 تومن بدم . درایوم هم برنرمکس کردم .
LT 3 رو باید از فروشنده بپرسی . ورژن دشبرد هم از System settings گزینه آخر( همیشه اسمش یادم میره)
واسه کینکت فقط آپدیت دشبرد لازمه !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوستان با title update یه بازی که نمیشد اورد رو اوردم میره تو بازی load هم میشه تا مخاد شروع شه میگه: please install the latest title update من هم جدیدترینو ریختم هم تک تک کچ هم پاک کردم title update هارم هردفه پاک کردم دوباره رختم نشد که نشد لطفا کمک کنین![]()
اولا، لازم نیست شما ۷ هزارتومان برای هر دیسک بدید، ببینید اگر دیسک ویبراتن بخواید که با کیفیت ترین هست فکر کنم، میشه ۷ هزار ت. میتونید روی دیسک های معمولی بگیرید با قیمت ۳ الی ۳۵۰۰.
اما میتونید از این لینک استفاده کنید، سوالی بود همینجا یا در تاپیک مربوطه بپرسید. حتما جواب داده میشه.
اولا بهتره چند تا TU با هم نصب نباشن، اگر میشه اسم بازی رو بگید و ورژن TU رو تا من هم چک کنم ببینم جدید تر از اون نیومده، این کار بدلیل اینکه غیر قانونی نیست نباید مشکل جدی باشه مشکلی که شما دارید و به راحتی حل میشه.
خب ببینید شما اگر بری بدی واست خودشون هم آپدیت کنن، باز هم باید ال تی ۳ بریزن و پولشو میگیرن! در ضمن الان شما وقتی LT3 بریزید کپی خور میشه دیگه! واسه کپی خور شدن و LT3 پول جدا نباید داد که!البته الان هم کپی خور هست کنسول،اما بازی های جدید اجرا نمیشه!شما اصلا این واژه کپی خور رو بزارید کنار! کسی از شما واسه این پول نمیگیره الان!واسه LT ها میگیرن! برای Clear Cache هم مراحل زیر را طی کنید:
چند تا با هم نریختم اسم بازی هم batman arkham city هست
1سوال پیش اومد خیلی عجیبه !!!
بازی رو ایمیج میگیرم یه قسمتش 8.3 گیگ نشون میده و یه قسمتش 7.96 !!!!!!!!!!!!!!!!!
طبق عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کمک..........
وقتی دارم بازی میکنم یهو کنسول خاموش میشه و سه چراغش روشن میشه و چشمک میزنه ولی باز روشنش که میکنم دیگه مشکلی نداره تا دفعه بعد که باز یهو خاموش میشه.....
داره زیاد میشه.چشه؟؟؟
ضمنا بابت جوابهای قبلیتون ممنونم.....![]()
سلام.
من دو تا بازی Prototype 2 و Dirt show down رو تازه گرفتم. تو بازی که می رم قسمت Loading بازی که میاد پیغام Disk Unreadable می ده. بره بقیه بازی ها درسته. مثلا Max Payne و Ghost Reckon رو بدون هیچ مشکلی اجرا می کنم.
به نظر شما مشکل چیه؟
مرسی
هر درو بازی XGD3 هستند و اگر بخوای نصب کنی باید برنر مکس شو بگیری.
اما قضیه برای Dirt showdown یه خورده پیچیده تره.
شما اگه بخوای این بازی رو حتی از روی دیسک هم بازی کنی باید برنر مکس بگیری.
احتمالا یه چیز جدیدی ریختن توش که برنرمکس فراگیر بشه
ولی Prototype 2 رو میشه از روی دیسک اجرا کرد.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)