واسه منم اوایل اینطوری بود. الان که بیشتر از یه ماه گذشته پیامک زدم تاییدیه کد پستی اومد. باید یه چند هفته ای بگذره عجله نکن
واسه منم اوایل اینطوری بود. الان که بیشتر از یه ماه گذشته پیامک زدم تاییدیه کد پستی اومد. باید یه چند هفته ای بگذره عجله نکن
سلام. اقا من یک بسته یک ماهه 4 گیگ داشتم و یک 12 ماهه 120 گیگ هم گرفتم. قبل اینکه یک ماهه تموم بشه دیدم دوباره تمدید کرده خودش رو و نرفته روی یکساله. مگه یک ماهه ها هم تمدید حودکار دارن؟ کد رو هم که میزنم میگه بسته با قابلیت تمدید خودکار ندارید
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره که چطور باید از ایرانسل شارژ عمده خرید کرد که در صد تخفیف بالایی هم داره؟
اگر کسی اطلاعی داره یا فروشندس (حداقل 35 درصد) اطلاع بده لطفا
ممنون
Last edited by TRACKER; 02-09-2017 at 12:53.
دوستان یه سوال
استفاده از قندشکن مصرف اینترنت رو زیاد می کنه؟
یعنی اگه یه سایت رو به صورت معمولی باز کنیم یا با قندشکن باز کنیم میزان حجمی که مصرف میشه فرق می کنه یا نه؟
حالا هر نوع فیلترشکنی چه در ویندوز چه اندروید و ios و...
هر قند شکنی خیر باید اینکاره باشی
وگرنه ما ------ داریم کل پهنای باند دکل رو میکشه طرفش و چنین چیزی رو باید از خارج تهیه کنی تو ایران کسی نداره که بفروشه چه به استفاده
ظاهرا درست متوجه نشدید
من دوست دارم حجم اضافی مصرف نکنه نه اینکه کل پهنای باند رو بکشه طرف خودش
دیشب یه بسته 1 ساعتی گرفتم یه 4-5 گیگ چیز دانلود کنم دیدم سرعت دانلود رو 15 مگابایته همه 20 گیگ رو مصرف کردم.حالا نمیدونم اون وقتا که سرعت پایین تره خوده ایرانسل خل بازی درمیاره یا ترافیک شبکه بالاست
دوستان اینجا کسی اعتباریشو به دائمی تبدیل کرده؟
چقدر حد اعتبار میده؟
با تشکر
سلام
من تبدیل کردم. ۱۰۰ تومن دادم، ۱۰۰ تومنم حد اعتبار گرفتم.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
آه بله خوب خیر نه تاثیری نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)