دوماه از خدمت هم کم میکنه البته اگه سرباز ناجا و ارتش باشی![]()
دوماه از خدمت هم کم میکنه البته اگه سرباز ناجا و ارتش باشی![]()
سلام دادا
حرف شما کاملا درسته ولی من مجبورم برای اینکه تو خدمت بعدا به مشکل نخورم
من جدای از استرس شدید که برای تصمیم گیری ها دردسر سازه، افسردگیم تا حدودی دارم که ارثیه که حالت و رفتارام در هر پروسه تغییر میکنه و ثبات روحی و روانی ندارم.
میتونستم در حین خدمت ، مراجعه کنم ولی دوستام از بس گفتم تو خدمت ادم سالم خودشا به دیونگی و افسردگی میزنه تا معاف رزم بشه، شاید تویی که باید بهت رسیدگی کنند را ، ول میکنن.
خلاصه مجبورم وگرنه من ظرف سه روز کارای خدمتو انجام دادم ...
دیگه نمیدونم چی میشه...پدرمم ی دوره زندگی دو قطبی شدید گرفته بود، حالا نمیدونم این تغییر حالات و رفتار مال دو قطبی یا افسردگی و استرسه.
جالا شما براى اضطراب و استرس و افسردگى مى خواهيد اقدام كنيد اما توجه داشته باشيد ابن موارد زير مجموعه بخش اعصاب و روان دسته بتدى مى شوند و به افرادى كه معافيت دائم اعصاب و روان مى گيرند كارت قرمز معافيت مى دهند كه كلا دست انها در زندگى اينده بسته مى شود و محدوديت هاى زيادى دارند به عبارتى مثل از چاله در امدن و در چاله افتادن است يعنى نمى توانيد گواهينامه پاسپورت جواز كسب بگيريد در مشاغل دولتى نيز با محدوديت مواجه هستيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
همین دیگه. فقط 2 ماه کسری اموزشی داره
سلام دوستان اگه من مهرماه ایست خدمتی بزنم برم واسه ارشد بعد اینکه بیام.خدمتم بازم21 ماهه یا اگه مثلا اون موقع 24 ماه شده باشه.24 ماه محسوب میشه؟؟؟
کسر خدمت چی؟الان اقدام کنم یا بعد اینکه ارشدو خوندمو اومدم خدمت دوباره؟؟؟
خب بنظرتون چیکار کنم؟
طول دوره درمان میتونه کمک کنه؟
من نمیخام زرنگ بازی دربیارم ، بلکه میخوام سرهمین بیماری تو خدمت به مشکل برنخورم.
مشخص نيست تا هنگامى كه شما فارغ التحصيل شود ٢١ ماه باشد ممكنه ٢٤ ماه هم بشه اما بچه هايي بودند كه هنگامى خدمت ١٨ ماه بود فوق قبول شده بودند اما در ٢١ ماه خدمت برگشته بودند و براشون از ٢١ ماه حساب كردند ، كسر خدمت هم مى تونيد الان اقدام كنيد
بحث زرنگ بازي نيست ، من اينها رو گفتم تا با اين نوع معافيت اشنا باشيد گرچه به راحتى به كسى معافيت ان هم اعصاب و روان نميدن شايد ابتدا يك طول درمان دريافت كنيد ، البته نوع مدرك تحصيلي نيز در معافيت دخيل است
سلامتی اعزامیای برج 6حاضری بزنید
آقادمتون گرم این سوال منم اگه میدونین جواب بدین
مصلى زير مجموعه كدام سازمان يا ارگانه؟ شهردارى يا سازمان تبليغالت اسلامى
مصلى مكان بزرگيه كه بخش از ان نمايشگاه و يك بخش هم با زير بنا بزرگ براى اقامه نماز است اگر زير مجموعه شهردارى باشه كه بخش هاى مختلفى رو شامل ميشه
شما خيلى بسته سوال كرديد ابتدا خودتون مشخص كنيد كه مربوط به چه ارگانى است تا بيشتر بتوان به شما كمك كرد،
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)