تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3057 از 3195 اولاول ... 20572557295730073047305330543055305630573058305930603061306731073157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,561 به 30,570 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

سلام!

اولا ; آیا کنسولتون رو آپدیت نکردید و بعد از اون این اتفاق شروع به وقوع نکرده؟ یک بار Clear Cache کنید لطفا!
    دوما ; اگر خیر، دیسک هاتون رو چک کنید که سالم باشن و با کیفیت باشن. در صورت امکان یک دیسک اوریجینال رو هم تست کنید.
    سوما ; پس از چک دیسک ها، با لیزری چیزی ببینید که لنزتون کثیف نباشه!‌اگر خاک گرفته بود و یا هرچی، خیلی ملایم باشید باهاش! خیلی آروم و با ملاحظه و با یک چیز نرم (مثلا گوش پاک کن بچه ) تمیزش کنید!
    چهارما ; متاسفانه دیسک های کپی زمانی که روی هارد نصب نشوند، پدر لنز و درایو کنسول رو در میارن!‌من یکی از دوستانم برای همین لنز رو عوض کرد!
    پنجما ; در صورت اینکه با این مشکل هم چنان روبرو شدید، باید لنز رو عوض کنید که باید بدید جایی انجام بده و هزینش کم هست. (چند ماه پیش فکر کنم ۲۰ هزار تومان شد - یا کمتر)
    ششما ; فروش کنسول به خودتون مربوطه! اما پیشنهاد من : خیر!‌نفروشید!‌لذت ببرید!
    هفتما ; فعلا بهتره نخرید Kinect for windows رو!‌شاید بعدا بشه از کینکت معمولی هم استفاده کرد روش! شاید!
    نهما ; اعصابتون رو به خاطر اینگونه مطالب به هم نریزید!
    دهما ; خواهش میکنم و موفق باشید!

لینک های زیر مفید میباشند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کنسویو اپدیت جدید کردم !!!!!(lt+3)
    ولی بازی ghost recon اپدیت خواست !!!! مگه lt+4 اومده؟؟؟؟
    همیشه بیشتر بازیارو نمی خونه؟؟؟؟؟
    clear cash چیه وچه اتفاقی میفته؟؟؟؟چی کار میکنه؟؟؟؟خودم میتونم انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟
    لنزو تمیز کردم نشد!!!!(xbox رو باز کردم)
    وقتی بازش کردم هیچی پیچ توش نبود همه یه پیچاشو اونیکه اپدیت کرده بود برداشته حتی پیچ درایو رو برداشته بود و اونم باز کرده بود حتما لنزشم برداشته و رفته یه بدرد نخورشو گذاشته چون خیلی راحته!!!
    فکر کنم باید لنزو بخرم و خودم عوضش کنم!!!!!!!!!!
    اگه بخوام درایو رو عوض کنم چه مارکی بهتره؟؟؟؟؟liteon یا samsong یا................
    خودتون تا حالا اینجوری شدید ؟؟؟؟ لنز عوض کردید؟؟؟؟؟ اگه لنزو عوض کنم درست میشه؟؟؟؟همه ی بازیا رو نصب میکنه؟؟؟
    کلی بازی اومده و من در حسرتم!!!!
    مرسی از راهنماییاتون
    Last edited by shayan2626; 01-06-2012 at 23:04.

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

بله،‌میتونید به راحتی هر ریجنی رو از روی هارد اجرا کنید،‌اما باید از لایو خداحافظی کنید! تنها عیبش همین امکان وصل نشدن به لایو هست!

درباره سوال دومتون:
    اگر انگلیسی تون خوبه، از لینک های زیر استفاده کنید:
    اگر هم نه، بگید تا ترجمه کنم و تا ۲-۳ ساعت دیگه یک آموزش کامل بزارم. موفق باشید!

مطمئنا دوستان نمیتونن بصورت عمومی بهتون بگن کجا! چون تبلیغ غیر مجاز هست! من پ.خ میکنم، با اینکه تهران نیستم اما تهران رو مثل کف دستم میشناسم خب به دلایلی مجبور بودم بیام مشهد، کلا من زیاد مهاجرت میکنم خارج و داخل کشور شاید بعدا برم نیجیریه همینجوری واسه خنده
    منم نگفتم که همینجا بزارن بچه ها .... واسم پ خ کن مرسی....

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این bathman arkham city harleys revenge جدا میشه بازی کرد ؟ یعنی اگه از لیو دان کنم نیازی به خود arkham city اصلی نداره؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این bathman arkham city harleys revenge جدا میشه بازی کرد ؟ یعنی اگه از لیو دان کنم نیازی به خود arkham city اصلی نداره؟
    خیر متاسفانه فعلا میتونید از شبکه لایو دانلود کنید.
    کنسویو اپدیت جدید کردم !!!!!(lt+3)
    ولی بازی ghost recon اپدیت خواست !!!! مگه lt+4 اومده؟؟؟؟
    همیشه بیشتر بازیارو نمی خونه؟؟؟؟؟
    clear cash چیه وچه اتفاقی میفته؟؟؟؟چی کار میکنه؟؟؟؟خودم میتونم انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟
    لنزو تمیز کردم نشد!!!!(xbox رو باز کردم)
    وقتی بازش کردم هیچی پیچ توش نبود همه یه پیچاشو اونیکه اپدیت کرده بود برداشته حتی پیچ درایو رو برداشته بود و اونم باز کرده بود حتما لنزشم برداشته و رفته یه بدرد نخورشو گذاشته چون خیلی راحته!!!
    فکر کنم باید لنزو بخرم و خودم عوضش کنم!!!!!!!!!!
    اگه بخوام درایو رو عوض کنم چه مارکی بهتره؟؟؟؟؟liteon یا samsong یا................
    خودتون تا حالا اینجوری شدید ؟؟؟؟ لنز عوض کردید؟؟؟؟؟ اگه لنزو عوض کنم درست میشه؟؟؟؟همه ی بازیا رو نصب میکنه؟؟؟
    کلی بازی اومده و من در حسرتم!!!!
    مرسی از راهنماییاتون
    ببینید، ال تی 3 ، 2 و. .. خودشون آپدیت نیستن و تنها چیزی هستن که باعث میشه شما بتونید بازی ها یکپی رو بازی کنید با آپدیت جدید دشبورد. شما احتمالا الان دشبوردتون آپ شده و بازی های جدید رو نمیتونید بازی کنید، لطفا برید و ورژن دستگاه رو از settings, ببینید و بگید. اگر بازیهارو اجرا نمیکنه یا از ورژن ال تی هست و یا از لنز. از فرکشنده ها بعید حیست هنچین کاری، شما برید به یک جای مطمءن بدید تا عوص کنه، درایو رو لازم نیست عوص کنید. لنز رو عوص کنید با ال تی 3 نصب شده رو کنسول، هنه بازی ها اجرا میشه. البته بهتره بازی هارو روی هارد نصب کنید تا دوباره اینطودی نشه.
    رفیق...یعنی نیازی به کارت صدا برای پردازش هر چه بهتر صدا نیست؟؟؟اصلا میشه وصلش کرد...
    من هزینه برام مهم نیست...میخوام صدا به بهترین نحو ممکن پردازش بشه...
    مونیتور من صدا رو میده بیرون و با کنسول من فقط از طریق کابل HDMI در ارتباطه...
    بله...سوراخ واسه هدفون دیدم داره کنارش...حالا چی تو اون سوراخه فرو کنم؟؟چه کابلی؟؟کابل خود اسپیکر من 3 عدد هستش...آخه کدوم یکی باید بره اون تو؟؟؟
    از همون rca to 3.5 mm استفاده کنید، یک طرفش میره به خروجی هدفون و طرفدیگش که 2 خروجی داره بخ پشت اسپیکروصل میشه

Sent from my GT-P7300 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

5. 3 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

ببینید، ال تی 3 ، 2 و. .. خودشون آپدیت نیستن و تنها چیزی هستن که باعث میشه شما بتونید بازی ها یکپی رو بازی کنید با آپدیت جدید دشبورد. شما احتمالا الان دشبوردتون آپ شده و بازی های جدید رو نمیتونید بازی کنید، لطفا برید و ورژن دستگاه رو از settings, ببینید و بگید. اگر بازیهارو اجرا نمیکنه یا از ورژن ال تی هست و یا از لنز. از فرکشنده ها بعید حیست هنچین کاری، شما برید به یک جای مطمءن بدید تا عوص کنه، درایو رو لازم نیست عوص کنید. لنز رو عوص کنید با ال تی 3 نصب شده رو کنسول، هنه بازی ها اجرا میشه. البته بهتره بازی هارو روی هارد نصب کنید تا دوباره اینطودی نشه.
    سلام دستتون درد نکنه
    اینم از ورژن ولی فکرکنم داشبردم ورژن جدید نیست:
    dashbord:2.0.13599.0
    شکلش همونیه که مربع ها روی هم هستند و گزینه ها مربعیه!!!!!
    اون شکلیکه مستطیله نیست که تو سایت xbox هست و جدیده!!!(میدونم بد گفتم فکر کنم هیچی نفهمیدید!ببخشید)
    لطفا بهم بگید برم بهش بگم چه اپدیتی بریزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه اپدیت با lt فرق داره پس من اپدیتم جدید نیست!!!!چون lt+3 دارم!
    فقط بگم چه اپدیتی بریزن؟؟؟؟یه بار خودم خواستم اپدیت کنم کپی خورش پرید به خاطر همین دیگه میترسم
    مرسی

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دستتون درد نکنه
    اینم از ورژن ولی فکرکنم داشبردم ورژن جدید نیست:
    dashbord:2.0.13599.0
    شکلش همونیه که مربع ها روی هم هستند و گزینه ها مربعیه!!!!!
    اون شکلیکه مستطیله نیست که تو سایت xbox هست و جدیده!!!(میدونم بد گفتم فکر کنم هیچی نفهمیدید!ببخشید)
    لطفا بهم بگید برم بهش بگم چه اپدیتی بریزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه اپدیت با lt فرق داره پس من اپدیتم جدید نیست!!!!چون lt+3 دارم!
    فقط بگم چه اپدیتی بریزن؟؟؟؟یه بار خودم خواستم اپدیت کنم کپی خورش پرید به خاطر همین دیگه میترسم
    مرسی
    خب، الان ورژن شما چند ورژن قدیمی تره. الان ورژن آخر 2.0.14719.0 هست. به نطر من خودتون آپ کنید و بعد برید بدید ال تی 3 بریزن.

8. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بطور ساده بفرمایید که ال تی 3 بودن و ورژن داشبورد رو از کجا میتونم ببینم از ایکس باکس هیچی نمیدونم ! کنسول هم اسلیم 4 گیگ هست ، کینکت هم نیاز به اپدیت فریمور داره یا نه ؟

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام بچه ها.يه سوال داشتم.توي مجله همشهري جوان خوندم نوشته بود مايكروسافت آپديت جديد براي SDK كينكت ارائه كرده و نسخه 1.5 رو معرفي كرده كه باهاش ميشه كينكت رو به كامپيوتر وصل كرد.حالا چند تا سوال داشتم :1.اولا اين SDK يعني چي؟خيلي جاها ديدمش2.واسه اين كار مايكروسافت يه كينكت جديد مخصوص پي سي ساخته يا همون كينكت ايكس باكسه كه ميشه به پي سي وصل كرد؟(مثل دسته ايكس باكس كه راحت به پي سي وصل ميشه)3.ايران اومده يا رسيده اين قضيه؟4.يعني قراره گيم هاي كينكت واسه پي سي هم بياد؟اگه كسي چيزي راجع به اين قضيه ميدونه خواهشا يه توضيح كلي بدهآخه من ايكس باكس ندارم ميخواستم ببينم اگه ميشه به لپ تاپ وصلش كنم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

خب، الان ورژن شما چند ورژن قدیمی تره. الان ورژن آخر 2.0.14719.0 هست. به نطر من خودتون آپ کنید و بعد برید بدید ال تی 3 بریزن.

اگه خودم انجام بدم کپی خور می پره!!!!
    بعد هم باید پول lt+3 بدم هم کپی خور کردن!!!
    حالا اگه بخوام خودم اپدیت کنم چی کار باید بکنم و از کجا بگیرم اپدیت جدیدرو؟؟؟؟
    راستی clear cash چیه؟؟؟؟
    مرسی
    Last edited by shayan2626; 02-06-2012 at 15:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام بچه ها.يه سوال داشتم.توي مجله همشهري جوان خوندم نوشته بود مايكروسافت آپديت جديد براي SDK كينكت ارائه كرده و نسخه 1.5 رو معرفي كرده كه باهاش ميشه كينكت رو به كامپيوتر وصل كرد.حالا چند تا سوال داشتم :1.اولا اين SDK يعني چي؟خيلي جاها ديدمش2.واسه اين كار مايكروسافت يه كينكت جديد مخصوص پي سي ساخته يا همون كينكت ايكس باكسه كه ميشه به پي سي وصل كرد؟(مثل دسته ايكس باكس كه راحت به پي سي وصل ميشه)3.ايران اومده يا رسيده اين قضيه؟4.يعني قراره گيم هاي كينكت واسه پي سي هم بياد؟اگه كسي چيزي راجع به اين قضيه ميدونه خواهشا يه توضيح كلي بدهآخه من ايكس باكس ندارم ميخواستم ببينم اگه ميشه به لپ تاپ وصلش كنم
    1. اگر اشتباه نکنم مخفف Source development kit هست. همون کیت لازم برای ساخت برنامه ها و ابزار ها برای یه وسیله خاص هست. مثلا مایکروسافت SDK ویندوز فون رو میده به طراح های نرم افزار و اونا بر اساس اون میتونن نرم افزار و بازی بسازن.
    2. خیر کینکت ویندوز جداست. البته شاید در آینده مایکروسافت با آپدیتی چیزی اجازه بده از کینکت کنسول رو پی سی هم استفاده کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •