الان دکل همراه اول با اینکه از منزل ما دورتره 4 آنتن پر هست اما ایرانسل با اینکه خیلی نزدیکه 2 آنتن داره آیا ممکنه همراه اول قدرت رو زیاد کرده که ما سرطان بگیریم ؟
یا ایرانسل آشغال بسته روی دکل هاش ؟
الان دکل همراه اول با اینکه از منزل ما دورتره 4 آنتن پر هست اما ایرانسل با اینکه خیلی نزدیکه 2 آنتن داره آیا ممکنه همراه اول قدرت رو زیاد کرده که ما سرطان بگیریم ؟
یا ایرانسل آشغال بسته روی دکل هاش ؟
من سیمکارت تبدیل به نسل 4 رو توی همراه من زدم 8000 تومن کم کرد و سیمکارت نفرستاد
.. همین پروسه شما رو رفتم به جایی نرسیدم ...
کلا دزده ایرانسل ..... 700 هم الکی جواب داد مشکل حل شده و خودش رو راحت کرد
حرومت باشه ایرانسل![]()
کلا دزدیه ایرانسل مودم گارانتی دارم رو عوض یا تعمیر نکرد و گفت مشکل حل شده
توی خواب حتما درستش کرده![]()
خیر، گمون نمیکنم توان رو از حد مجاز بالاتر برده باشن، مگه از دست سازمان انرژی اتمی در رفته باشه، تعداد مشترکین هرچه بیشتر باشه، مقدار سیگنال کمی ضعیفتر میشه، کما که ظاهرا مورداتی از کم کمتر توان آنتن ها توسط ایرانسل دیده شده.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام، خواهش میکنم. در مورد این موضوع اطلاعی ندارم، لطفاً اگر منبعی در مورد این خبر هست لینک بدید. TDD LTE ایرانسل فقط باند ۴۲ ، یعنی ۳۵۰۰ مگاهرتز فقط میدونم هست.
در مورد 3G باند ۹۰۰ ایرانسل تهران از دوستان پرسیدم، گفتند موجود هست.
ممنون. بله راستش هرچی سرچ کردم تو گوگل پیدا نکردم منبعی که قبلا دیده بودم که ایرانسل هم به دنبال مذاکره برای ۲۳۰۰ بود. و فکر میکنم بهش واگذار هم نشه، چون ظاهرا به ۳ شرکت دیگر واگذار کردن.
و باند ۸ 3G هم راستش من بر خلاف تمام شهرها در تمام تهران نتونستم بهش وصل شم شاید تازگی تو این یکی دوروز اومده که منزل ما هنوز نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
چه راحت دزد دزد میکنید
منم سیم جدید گرفتم تا مدتی نزدیک به 3 هفته این پیغام رو میداد هفته چهارم پس از خرید بعد از فرستادن پیامک به 2112 سیم جدید به من تعلق گرفت
تو سیستم ایرانسل باید صبر داشته باشید
فقط به دور بودن و نزدیک بودن دکل نیست
به فرکانس هم مربوط میشه
مثلا فرکانس 1800 معمولا سیگنالش قوی تره
و 2600 ضعیف تر
ممکنه گوشی شما برای همراه اول 1800 رو انتخاب کرده باشه
به مناسبت راه اندازی تجاری شاتل موبایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همرا ه اول بهتره ایرانسل هم اسکل ه نمیدونه دکل هاشو کجا بزنه ، دزد هم نیست فاشیسته ، یعنی بروجن 4.5 برده علی آباد کتول غیره و ذلک کلان شهر ما نیورده ، آخه اونجا تو روستاهای آبادان کی 4.5 جی استفاده میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)