خوشم میاد با فونت سایز هزار نوشتی، کسی هم جواب نداده
اخیرا دیگه بدون کارت سبز 6 ماه نمیدن، بسیج فعال خالی نهایتا 4 ماه میدن، به ازای کارت سبز هم 2 ماه که مجموعا میشه 6 ماه
خوشم میاد با فونت سایز هزار نوشتی، کسی هم جواب نداده
اخیرا دیگه بدون کارت سبز 6 ماه نمیدن، بسیج فعال خالی نهایتا 4 ماه میدن، به ازای کارت سبز هم 2 ماه که مجموعا میشه 6 ماه
اونی که چند روز قبل از اعزام میاد مشخصاتت و محل پادگان اموزشی توش هست . اصولا بعد از معاف از رزمی برگه اعزام چند روز بعدش میره نظام وظیفه یا میاد در خونه اگرم نیومد از همون پلیس + 10 میگیری. چه تاریخی اعزام خوردید؟
یکم شهریور ماه تاریخ اعزامم و برگه ای چیزی واسه من نیومده و رفتم به پلیس + 10 گفتم که دفترچم نیومده و بهم یگ برگه به نام برگه آماده به خدمت پرینت کرد و داد.حالا سوالم اینه که دیگه دفترچم نمیاد؟ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.
دفترچه ای درکار نیست . فقط یه برگه هست که تاریخ اعزامت توش نوشته. چند روز قبل از اعزام هم برگه ای میاد که ادرس محل اموزش درونش نوشته .
آقا بخشنامه واسه متولدین 73 نیومد(ایثارگری پدر) ؟!
خیر .......
اون برگه ای که تاریخ اعزامم توش نوشته به آدرس فرد ارسال میشه؟ یا نه باید فرد بره و اونو از پلیس +10 بگیره اینو پرسیدم چون چیزی برام نیومد و رفتم از پلیس + 10 برگ آماده به خدمتو که توش تاریخ اعزامم هستو گرفتم.
با پست ممکنه دیرتر بیاد ولی اکثرا میرن از پلیس +10 میگیرن. خودمم از پلیس گرفتم. مشکلی نیست.
آقا کی گفته؟!!!! چرا شایعه میکنین آخه - من خودم بدون کارت سبز 5 ماه گرفتم فقط هم از مدت فعالم 5 ماه گرفتم دوره تکمیلی هم نرفتم.(دوماه پیش گرفتم)
کارت سبز 45 روزه فقط واسه دو ماه اموزشی هست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)