چه سرویسی دارید و سرعتتون چند شد؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
چه سرویسی دارید و سرعتتون چند شد؟
درود
دوستان این سرویس صبحانه اسیاتک که میگین کدومه؟
من هر چقدر سرویسهارو میبینم همچین سرویسی نداره!!![]()
(اينترنت حجميصبحانه آسياتکـي ) 12گيگ +12ماه با سرعت 6مگ + از ساعت6 تا 10 صبح 1395 گيگ رايگان
با قیمت 20 تومن
البته دیگه ارایه نمیشه
این طرح از کی شروع شده بود که الان ارائه نمیشه نداشتیم همچین سرویسی
امروز نت اسیا تک تو شهرستان ما هی قطع و وصل میشد و نویز میرفت رو 9 و پهنای باند هم که هیچ رو 40 . الانم بعد سه ساعت قطعی اومده ولی اوضاع خرابه داغون داغون . 2 بار هم زنگ زدم میگه مشکل پهنای باند داریم صبور باشید در حال رفع هستش گفتم چقدر طول میکشه گفت معلوم نیست شاید 2 یا سه ساعت شاید هم 2 یا 3 روز . اینم سرعت دانلود سرویس 10 مگ من که این بلا رو آوردن رو سرش . قبلا از همین سافت 98 با 1 مگ دانلود میزدم .
![]()
من نمیگم شما بگین این چه وضعیه آخه ؟ پولو که میگیرن تعریف تمجید از خودشون و سرویس هاشون میکنن رسید به خدمات و سرویس دهی دهن آدم رو سرویس میکنن . مگه من پول این نویز و این پهنای باند رو دادم ؟ تا دیروز درست بود ها یکدفعه ریدن بهش . اینها کرم دارن باید هی برن تو این سوراخ های پهنای باند و بیان بیرون .
![]()
خیلی پر رو تشریف دارن . آخه شما گه میخورین وقتی پهنای باند ندارین هی زرت مشتری جمع میکنین و سرویس اینترنت میفروشین . خجالت هم خوب چیزیه . دزدی از ترافیک . دزدی از پهنای باند . تبلیغ کذب و گول زننده . اجباری کردن استفاده از اینترنت اسیا تک در بیشتر مراکز مخابراتی و برج ها و اپارتمان ها . عدم توجه و رسیدگی به حق و حقوق مشتری . هر چی بگم کمه . کم مونده با مشت برم تو مانیتور .
این تست ها رو برای اون دوستی میزارم که گفت تایم رایگان از سرورای غیر آسیاتک تست بگیر
وضعیت تایم رایگان سرویس صبحانه آسیاتک من
1 - سرور ایران - آسیاتک
2- سرور آمریکا - واشنگتن
3- سرور ایران - ایرانت
4- سرور آلمان - فرانکفورت
خط روی 12 مگ بسته شده
همه سرورا به غیر آسیاتک برام رو 6 مگ محدودن
و سرورای آسیاتک محدودیت سرعت ندارن
بنظرم خیلی از جشنواره میکس صبانت بهتره که فورا سرعتش رو 1 مگابیت محدود میشه!
حدود یک ربع اولش سرعت سرور خارجی بالا هست بعدش رو 250 تا قفل میشه
من الان سرویس صبحانه دارم سرویس رزروم هم 8 ماه دیگر شروع میشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)