تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3056 از 3195 اولاول ... 20562556295630063046305230533054305530563057305830593060306631063156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,551 به 30,560 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ببخشيد بچه ها يه سوال داشتم.j-tag چيه ؟
    چه چیزایی با جی تگ به کنسول شما اضافه میشه:

وقتی جی تگ می کنید می تونید DVD Key و CPU Key رو ببینید روی صفحه مانیتور
    بازی هایی که روی هارد هستند میشه بدون دیسک اجرا کرد
    هر کاری هر برنامه ای بخواهید می تونید نصب کنید روی کنسول من وینذوز اوبونتو نصب کردم روش حتی باهاش اومدم نت
    باازی های کنسولای قدیمی رو می تونی اجرا کنی اگه برنامه هاشون رو بریزی تقریبا میشه PC چون ترینر هم می تونی پیدا کنی و استفاده کنی البته من تا الان ترینری ندیدم ولی اگه باشه ساپورت میکنه
    خیالت واسه همیشه راحت میشه از بابت اجرای بازیها دیگه قفل معنی نداره
    نقل قول از آرمین

2. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خوب اين داستان jtag جالبه.
    يعني با يه هزينه ي 80 تا 100 تومني ميشه هر ديسكي رو اجرا و به طور كامل نصب كرد و بدون دردسر از لايو استفاده كرد ديگه . درسته؟؟؟
    -

راستي. من چند روزه هركاري ميكنم نميتونم برم لايو. از طريق واي فاي ميخوام به مودم وصل بشم. تو بخش اول كانكت پيغام خطا ميده كه يعني پسورد اشتباهه . ولي اينطور نيست دو سه بار پسورد وايرلس رو عوض كردم ولي نميتوني به مودم وصل بشه. داستان چيه؟؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان یکی یه جای مطمئن توی تهران برای حیتگ سراغ داره ؟؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب اين داستان jtag جالبه.
    يعني با يه هزينه ي 80 تا 100 تومني ميشه هر ديسكي رو اجرا و به طور كامل نصب كرد و بدون دردسر از لايو استفاده كرد ديگه . درسته؟؟؟
    -

راستي. من چند روزه هركاري ميكنم نميتونم برم لايو. از طريق واي فاي ميخوام به مودم وصل بشم. تو بخش اول كانكت پيغام خطا ميده كه يعني پسورد اشتباهه . ولي اينطور نيست دو سه بار پسورد وايرلس رو عوض كردم ولي نميتوني به مودم وصل بشه. داستان چيه؟؟
    بله،‌میتونید به راحتی هر ریجنی رو از روی هارد اجرا کنید،‌اما باید از لایو خداحافظی کنید! تنها عیبش همین امکان وصل نشدن به لایو هست!

درباره سوال دومتون:
    اگر انگلیسی تون خوبه، از لینک های زیر استفاده کنید:
    اگر هم نه، بگید تا ترجمه کنم و تا ۲-۳ ساعت دیگه یک آموزش کامل بزارم. موفق باشید!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان یکی یه جای مطمئن توی تهران برای حیتگ سراغ داره ؟؟
    مطمئنا دوستان نمیتونن بصورت عمومی بهتون بگن کجا! چون تبلیغ غیر مجاز هست! من پ.خ میکنم، با اینکه تهران نیستم اما تهران رو مثل کف دستم میشناسم خب به دلایلی مجبور بودم بیام مشهد، کلا من زیاد مهاجرت میکنم خارج و داخل کشور شاید بعدا برم نیجیریه همینجوری واسه خنده
    Last edited by gap; 31-05-2012 at 21:28.

6. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان شرمنده اگه اینجا جاش نیست ولی چون فوریه اینجا هم مطرح کردم :
    من دارم با ایمیج برن از ac:revelations ایمیج میگیرم واسه لایو می خوام

ایمیجم رو از بازی گرفتم که مخصوص lt2 هستش . چطوری ببرمش روی lt3 لطفا راهنماییم کنید .
    درایوم هم ihas524 B liteon هستش .

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما داريد يك ايميلي رو وارد ميكنيد به عنوان windows live id تون كه يكي ديگه اين ايميل رو براي ثبت نام زده! ايميل شخصي خودتون رو بزنيد و يا به نظر من بريد در live.com يك ايميل و لايو آيدي جديد بسازيد و هم براي اكس باكس لايو بزنيد و هم به عنوان ايميل شخصيتون با امكانات فوق العاده اين ايميل ها استفاده كنيد!
    Sent from Amir's iPhone using Tapatalk
    ممنون دوست عزیز ایمیلم مال خودم بود
    ولی باید یه کار دیگه می کردم download profile رو از روی دکمه home زدم درست شد

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

سلام تورو به خدا کمک کنید!!!!
    این xbox من دیگه اعصاب منو خورد کرده همش میگه بازی رو نمی تونم بخونم (همه ی بازی هارو)!!!! پولام همش حروم شد!!!!!
    چیکار کنم ؟؟؟؟لنزو تمیز کنم ؟؟؟یا درایو عوض کنم؟؟؟؟
    یاااااااااااااااااااا بفروشمش؟؟؟؟؟
    اگه بفروشم چند میشه؟؟؟؟؟
    اگه لنز یا درایو بخوام درست کنم چند میشه؟؟؟؟؟
    اصلا میشه درستش کرد یا بفروشمش کامپیوترمو ارتقا بدم؟؟؟؟؟
    راستی kinect ام به windows می خوره یا باید kinect for windows بخرم؟؟؟؟؟؟؟
    اگه راهی برای درست کردنش هست بگین؟؟؟؟
    انقدر اعصابم ازش خورده که دلم می خواد لهش کنم!!!!
    چی کار کنممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممم؟؟؟؟
    مرسیییییییییییییییییییییی ییییییی؟؟؟؟؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام تورو به خدا کمک کنید!!!!
    این xbox من دیگه اعصاب منو خورد کرده همش میگه بازی رو نمی تونم بخونم (همه ی بازی هارو)!!!! پولام همش حروم شد!!!!!
    چیکار کنم ؟؟؟؟لنزو تمیز کنم ؟؟؟یا درایو عوض کنم؟؟؟؟
    یاااااااااااااااااااا بفروشمش؟؟؟؟؟
    اگه بفروشم چند میشه؟؟؟؟؟
    اگه لنز یا درایو بخوام درست کنم چند میشه؟؟؟؟؟
    اصلا میشه درستش کرد یا بفروشمش کامپیوترمو ارتقا بدم؟؟؟؟؟
    راستی kinect ام به windows می خوره یا باید kinect for windows بخرم؟؟؟؟؟؟؟
    اگه راهی برای درست کردنش هست بگین؟؟؟؟
    انقدر اعصابم ازش خورده که دلم می خواد لهش کنم!!!!
    چی کار کنممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممم؟؟؟؟
    مرسیییییییییییییییییییییی ییییییی؟؟؟؟؟
    سلام!

اولا ; آیا کنسولتون رو آپدیت نکردید و بعد از اون این اتفاق شروع به وقوع نکرده؟ یک بار Clear Cache کنید لطفا!
    دوما ; اگر خیر، دیسک هاتون رو چک کنید که سالم باشن و با کیفیت باشن. در صورت امکان یک دیسک اوریجینال رو هم تست کنید.
    سوما ; پس از چک دیسک ها، با لیزری چیزی ببینید که لنزتون کثیف نباشه!‌اگر خاک گرفته بود و یا هرچی، خیلی ملایم باشید باهاش! خیلی آروم و با ملاحظه و با یک چیز نرم (مثلا گوش پاک کن بچه ) تمیزش کنید!
    چهارما ; متاسفانه دیسک های کپی زمانی که روی هارد نصب نشوند، پدر لنز و درایو کنسول رو در میارن!‌من یکی از دوستانم برای همین لنز رو عوض کرد!
    پنجما ; در صورت اینکه با این مشکل هم چنان روبرو شدید، باید لنز رو عوض کنید که باید بدید جایی انجام بده و هزینش کم هست. (چند ماه پیش فکر کنم ۲۰ هزار تومان شد - یا کمتر)
    ششما ; فروش کنسول به خودتون مربوطه! اما پیشنهاد من : خیر!‌نفروشید!‌لذت ببرید!
    هفتما ; فعلا بهتره نخرید Kinect for windows رو!‌شاید بعدا بشه از کینکت معمولی هم استفاده کرد روش! شاید!
    نهما ; اعصابتون رو به خاطر اینگونه مطالب به هم نریزید!
    دهما ; خواهش میکنم و موفق باشید!

لینک های زیر مفید میباشند:

11. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خواهش میکنم، وظیفه ی منه!
    پس شما گلد نیستید، باید گلد خریداری کنید (به نظر من ۲ روزه خریداری کنید که هم قیمتش پایینه و هم اگر خوشتون اومد یک ۳ ماهه بگیرید تا اینکه رایگان بشه گلد (احتمالا) ) میتونید با سرچ در گوگل به سایت های مختلف فروش دسترسی پیدا کنید که البته در قیمت های پایین مثل ۴۸ ساعته تفاوت قیمت چندان نیست و فرق چندانی نداره از کجا بگیرید، اما باز هم اگر خواستید پ.خ بدید تا یکی از دوستان در لایو که سایت هم داره و از همه ارزون تر میده رو به شما پیشنهاد بدم.البته اگر کنسولتون الیت و یا اسلیم الیت هست، میتونید یک اکانت یا همون گیمر تگ دیگه برای لایو بسازید و ۱ ماه هم رایگان داره ۲ باره، کلا الیت و اسلیم الیت قابلیت چند تا اکانت گلد ۱ماهه رایگان دارند!

در مورد Online Pass هم باید گفت که :
    در آمریکا و کلا کشور های خارجی که گیمر باید اریجینال بگیره، معمولا چند تا دوست مثلا یکیشون یک بازی میگیره، یک دوست دیگه یکی دیگه و .... و خب بازیهاشون رو به همن میدن و یا اغلب بازی ها رو اجاره میکنن در خارج از کشور. این امر یک امر قانونی هست اما شرکت های مثل یوبی و EA و ... سیاستی گذاشتن که همراه هر بازی اوریجینال ۱ آنلاین پس هم وجود داره برای نفر اولی که بازی رو میگیره! حالا اگه اجاره بدن بازی رو یا .... باید دوباره نفر دوم هم آنلاین پس بخره، پس کسی که اوریج بگیره لازم نیست دوباره پول آنلاین پس بده!‌ من در پست قبلیم فراموش کردم بگم! ببخشید!

سلام،

اولا مبارک باشه و ایشالله بوم بومش واست ببوم بومه
    در این رابطه باید بگم که خیلی از افراد خیلی این کار رو پیچیده نشون میدن! در صورتی که اصلا کاری نداره! من یک راه خیلی ساده و کم خرج پیشنهاد میکنم! البته راه های دیگه ای هم هست که بعضی سخت تر و بعضی پر خرج تر هستن! به این روش میگن 3mm to RCA (HeadPhone Port) (البته اگر مانیتور شما هم پورت ورودی صدا و هم خروجی داره میشه از این روش استفاده کرد، اگر نه بگید تا روش دیگه ای رو بگم)
    چجوری هست حالا؟
    ببینید اول شما کل پورت های صدا ی اکس باکس رو به مانیتور کانکت کنید.
    مطمئنا مانیتورتون پورت هدفون داره! خب حالا 3.5mm to stereo RCA رو به پورت هدفون وصل کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میگم!
    حالا با سیم پورت های RCA رو به ساب های اسپیکر وصل کنید!
    از این روش شما میتونید هر چیزی که به تلویزیون وارد میشه رو از طریق اسپیکر بشنوید!
    البته لینک بالا از روش RCA TO RCA استفاده کرده که از پورت خروجی هدفون استفاده نکرده!‌ میشه از این روش هم استفاده کرد!
    سوالی بود در خدمتم!
    موفق باشید!
    رفیق...یعنی نیازی به کارت صدا برای پردازش هر چه بهتر صدا نیست؟؟؟اصلا میشه وصلش کرد...
    من هزینه برام مهم نیست...میخوام صدا به بهترین نحو ممکن پردازش بشه...
    مونیتور من صدا رو میده بیرون و با کنسول من فقط از طریق کابل HDMI در ارتباطه...
    بله...سوراخ واسه هدفون دیدم داره کنارش...حالا چی تو اون سوراخه فرو کنم؟؟چه کابلی؟؟کابل خود اسپیکر من 3 عدد هستش...آخه کدوم یکی باید بره اون تو؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان شرمنده اگه اینجا جاش نیست ولی چون فوریه اینجا هم مطرح کردم :
    من دارم با ایمیج برن از ac:revelations ایمیج میگیرم واسه لایو می خوام

ایمیجم رو از بازی گرفتم که مخصوص lt2 هستش . چطوری ببرمش روی lt3 لطفا راهنماییم کنید .
    درایوم هم ihas524 B liteon هستش .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •