تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3055 از 3347 اولاول ... 20552555295530053045305130523053305430553056305730583059306531053155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,541 به 30,550 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

لعنت به ایرانسل دزد
    حواستون باشه که این بسته‌های اینترنتی که تو قسمت "طرحهای تشویقی" و با قیمت ارزون تر فروخته میشن اولویت مصرف بالاتری از بقیه بسته ها دارن و تا وقتی تموم نشن از اینترنت دیگه ای استفاده نخواهد شد
    مثلا من که همیشه علاوه بر بسته‌ی معمولیم، بسته های 5 گیگی 6-12 صبح هم میگیرم، الان یک بسته‌ی یک تشویقی یک هفته ای 10 گیگی گرفتم (17 تومنی) و یک بسته‌ی 5 گیگی 6-12 صبح
    و اصلا از اون بسته 6-12 استفاده نمیکنه
    تو سایتشون به اپراتور پیام دادم، میگه بسته های هدیه اولویتشون اوله و اول اونا مصرف میشن
    یعنی عملا من برای بسته ای پول دادم که اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم!
    فکر کنم با این حساب تا وقتی چنین بسته ای داشته باشین بسته های نامحدود شبانه هم غیر قابل استفاده خواهند بود (هرچند موقع فروشش بهتون چیزی نمیگن، پولتونو میگیرن ولی بعد از خرید میبینید اون بسته غیر قابل استفاده اس و از بسته‌ی ویژه استفاده میشه)

2. 5 کاربر از Torch Bearer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان این دکل فکر کنم ایرانسل و رایتل هم زدن تنگش شایدم وایمکس لامصب دیگه جا نداره نظرتون چیه

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

دوستان این دکل فکر کنم ایرانسل و رایتل هم زدن تنگش شایدم وایمکس لامصب دیگه جا نداره نظرتون چیه

سلام. سایت مشترک هست. دکل مال ایرانسله و آنتن های رایتل هم روش نصبه. ایرانسل RRU
    B7 و B1 روش داره. B1 قدیمی را با B1 جدید پر ظرفیت با پورت نوری 10G تعویض کرده. متریال اریکسون هست. وایمکس هم هست.
    متریال رایتل هوآوی. B8 و B1 داره برای 3G فقط.

6. 13 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام. سایت مشترک هست. دکل مال ایرانسله و آنتن های رایتل هم روش نصبه. ایرانسل RRU
    B7 و B1 روش داره. B1 قدیمی را با B1 جدید پر ظرفیت با پورت نوری 10G تعویض کرده. متریال اریکسون هست. وایمکس هم هست.
    سلام، شما میدونید، چرا ایرانسل در تهران از باند۸ 3G استفاده نمیکنه؟ و اگر اطلاع دارید کی باند۲۰ برای lte آزاد میشه؟
    و یه سوال دیگر اینکه جدیدا با mtn قرار داد احتمالا ایشالا داره بسته میشه برای فیبر نوری ۸ شهر، این باعث میشه که بستر ایرانسل هم فیبر نوری بشه؟
    Sent from my SM-G950F using Tapatalk

8. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ظرفیت اینو داره که رایتل فورجی هم اضافه بشه؟
    ایرانسل و رایتلش پهنای باند خیلی کمی داره نهایت ایرانسل ۱۸ مگابیت
    باید لینک اضافه کنن ؟ اصلا ایرانسل میاد برای ارتقاش یا نهایت کار همین بوده؟

Last edited by amirbrad; 31-08-2017 at 22:31.

10. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

سلام، شما میدونید، چرا ایرانسل در تهران از باند۸ 3G استفاده نمیکنه؟ و اگر اطلاع دارید کی باند۲۰ برای lte آزاد میشه؟
    و یه سوال دیگر اینکه جدیدا با mtn قرار داد احتمالا ایشالا داره بسته میشه برای فیبر نوری ۸ شهر، این باعث میشه که بستر ایرانسل هم فیبر نوری بشه؟
    سلام. در مورد جواب سوال اول شما تحقیق میکنم. باند ۲۰ را هم تا جایی که میدونم نگاه خدمات روستایی و امدادی بهش هست و پهنای باند کمی براش در نظر گرفته میشه تا تجهیزات اصلی توانایی هدایت ترافیک را داشته باشند به خاطر نفوذ بالای این باند. کما اینکه ما این موضوع را در مورد 3G باند ۸ (۹۰۰) هم شاهد هستیم و عملاً در برابر باند ۱ (۲۱۰۰) پهنای باند کمتری داره.
    در مورد سوال آخر بحثی با دوستان اریکسون داشتم که گفتند قبلاً قرار بوده لینک دکل ها از مایکروویو به فیبر نوری تغییر کنه و توافق هایی در این زمینه با مخابرات انجام شده، ولی به دلایلی این کار هنوز انجام نشده و همچنان لینک بسیاری از دکل های ایرانسل مایکروویو هست. لینک دکل های روی مراکز مخابراتی ایرانسل فیبر نوری هست.
    قطعاً با شروع پروژه‌ی فیبر نوری تا منازل ام تی ان ایرانسل، گشایش های بیشتری در این زمینه انجام خواهد شد.

ظرفیت اینو داره که رایتل فورجی هم اضافه بشه؟
    ایرانسل و رایتلش پهنای باند خیلی کمی داره نهایت ایرانسل ۱۸ مگابیت
    باید لینک اضافه کنن ؟ اصلا ایرانسل میاد برای ارتقاش یا نهایت کار همین بوده؟

خواهش میکنم. بله ظرفیت 4G را هم با اضافه کردن RRU باند ۳ برای شروع داره. رایتل با باند ۳ یا همان ۱۸۰۰ در حال 4G کردن سایت هاش هست.
    در مورد ایرانسل، لینک اصلی در حالت حداقلی حدود ۴۵۰ مگابیت بر ثانیه پهنای باند را میتونه انتقال بده و البته میتونند نرم افزاری به مقادیر کمتری محدودش کنند.
    به هر حال سایت های ایرانسل مشکل پهنای باند ندارند و طراحی خوبی دارند و دستگاه کاربر و کیفیت سیگنال دریافتی بیشترین تاثیر را روی سرعت دارند.
    ایرانسل همیشه بیشترین توجه را به وضعیت شبکه داشته و داره از لحاظ تقویت کردن و ارتقاء. RRU های پرظرفیت باند ۱ و باند ۳ جدیداً در سایت های جدید یا ارتقای سایت های قبلی استفاده میشند که در مورد تصویر مورد نظر شما باند ۱ یعنی ۲۱۰۰ 3G نصب شده. باند ۳ را هم خود کارت های RUS دستگاه RBS اریکسون سیگنال سازیش را انجام میدند و RRU اون بالا براش اضافه نشده.

12. 6 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

این Ipv6 چرا رو ایفونا کار نمیکنه اصلا؟
    فقط از طریق مودم و وایفای میشه گوشی ipv6 میگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مواظب باشید که لااقل برای من جریان سیم کارت هدیه برای سیم کارت جدید دروغ و کلاهبرداری بوده و اصلآ سیم کارت هدیه ای در کار نیست. دو نفر از خانواده ی ما تا حالا هر کدام یکی دو تا سیم کارت جدید توی این ماه خریده اند ولی وقتی به 2112 پیامک خالی می فرستیم، جواب میده سیم کارت هدیه به شما تعلق نمی گیرد. جالب اینجاست که وقتی با 700 تماس می گیریم، شماره پرونده تشکیل میدن و یکی دو روز بعد بدون حل مشکل به دروغ پیامک میاد که مشکل شما برطرف شد ولی دوباره همون آش و همون کاسه و دوباره که به 700 زنگ که می زنیم دوباره چرخه ی بالا تکرار میشه. دوباره شماره پرونده و دوباره پیامک دروغی حل شدن مشکل. برای کنجکاوی هم که شده، من حداقل برای هر شماره 3-4 بار این چرخه رو امتحان کردم.
    Last edited by mohammad59mm; 01-09-2017 at 13:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لعنت به ایرانسل دزد
    حواستون باشه که این بسته‌های اینترنتی که تو قسمت "طرحهای تشویقی" و با قیمت ارزون تر فروخته میشن اولویت مصرف بالاتری از بقیه بسته ها دارن و تا وقتی تموم نشن از اینترنت دیگه ای استفاده نخواهد شد
    مثلا من که همیشه علاوه بر بسته‌ی معمولیم، بسته های 5 گیگی 6-12 صبح هم میگیرم، الان یک بسته‌ی یک تشویقی یک هفته ای 10 گیگی گرفتم (17 تومنی) و یک بسته‌ی 5 گیگی 6-12 صبح
    و اصلا از اون بسته 6-12 استفاده نمیکنه
    تو سایتشون به اپراتور پیام دادم، میگه بسته های هدیه اولویتشون اوله و اول اونا مصرف میشن
    یعنی عملا من برای بسته ای پول دادم که اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم!
    فکر کنم با این حساب تا وقتی چنین بسته ای داشته باشین بسته های نامحدود شبانه هم غیر قابل استفاده خواهند بود (هرچند موقع فروشش بهتون چیزی نمیگن، پولتونو میگیرن ولی بعد از خرید میبینید اون بسته غیر قابل استفاده اس و از بسته‌ی ویژه استفاده میشه)
    به نظر من این دزدی نیست، به هر حال سیستمشون این طوریه. یا باید اول تشویقی رو اولویت قرار بدن یا اصلی رو و اون ها این رو انتخاب کرده اند و به نظر من کار درستیه. مثلآ یکی یک بسته ی سالیانه و یک بسته تشویقی یک هفته داره ، درستش اولویت استفاده از تشویقیه دیگه. من خودم هیج وقت دو بسته رو روی یک سیم کارت فعال نمی کنم.
    Last edited by mohammad59mm; 01-09-2017 at 13:50.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام. در مورد جواب سوال اول شما تحقیق میکنم. باند ۲۰ را هم تا جایی که میدونم نگاه خدمات روستایی و امدادی بهش هست و پهنای باند کمی براش در نظر گرفته میشه تا تجهیزات اصلی توانایی هدایت ترافیک را داشته باشند به خاطر نفوذ بالای این باند. کما اینکه ما این موضوع را در مورد 3G باند ۸ (۹۰۰) هم شاهد هستیم و عملاً در برابر باند ۱ (۲۱۰۰) پهنای باند کمتری داره.
    در مورد سوال آخر بحثی با دوستان اریکسون داشتم که گفتند قبلاً قرار بوده لینک دکل ها از مایکروویو به فیبر نوری تغییر کنه و توافق هایی در این زمینه با مخابرات انجام شده، ولی به دلایلی این کار هنوز انجام نشده و همچنان لینک بسیاری از دکل های ایرانسل مایکروویو هست. لینک دکل های روی مراکز مخابراتی ایرانسل فیبر نوری هست.
    قطعاً با شروع پروژه‌ی فیبر نوری تا منازل ام تی ان ایرانسل، گشایش های بیشتری در این زمینه انجام خواهد شد.

خواهش میکنم. بله ظرفیت 4G را هم با اضافه کردن RRU باند ۳ برای شروع داره. رایتل با باند ۳ یا همان ۱۸۰۰ در حال 4G کردن سایت هاش هست.
    در مورد ایرانسل، لینک اصلی در حالت حداقلی حدود ۴۵۰ مگابیت بر ثانیه پهنای باند را میتونه انتقال بده و البته میتونند نرم افزاری به مقادیر کمتری محدودش کنند.
    به هر حال سایت های ایرانسل مشکل پهنای باند ندارند و طراحی خوبی دارند و دستگاه کاربر و کیفیت سیگنال دریافتی بیشترین تاثیر را روی سرعت دارند.
    ایرانسل همیشه بیشترین توجه را به وضعیت شبکه داشته و داره از لحاظ تقویت کردن و ارتقاء. RRU های پرظرفیت باند ۱ و باند ۳ جدیداً در سایت های جدید یا ارتقای سایت های قبلی استفاده میشند که در مورد تصویر مورد نظر شما باند ۱ یعنی ۲۱۰۰ 3G نصب شده. باند ۳ را هم خود کارت های RUS دستگاه RBS اریکسون سیگنال سازیش را انجام میدند و RRU اون بالا براش اضافه نشده.
    ممنون، راستی قرار بود ایرانسل برای افزایش ظرفیت روی فرکانس ۲۳۰۰ هم tdd بده، اون بکجا رسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •