آرت یا اکو؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آرت یا اکو؟
پارس آنلاین ترافیکش در طول ایام نوروز رایگان بود.آیا شاتل هم اینطور بود؟
جان؟
آرت چيه اكو چيه؟!
بعد من ispپارس آنلاينه
مي خوام ببينم تغييرش بدم چون خيلي تعريف شاتل رو شنيدم
بعد در صفحات قبل دوستان مي گفتن 100گيگ150گيگ تو عيد دانلود داشتن!!!!!!!
من خيلي خوشحال بودم تو عيد 12گيگ دانلود كردم(فكر كنم20برابرش هم پول برق بايد بدم چون13روز كامپيوتر روشن بود
)
ممنون ميشم راهنمايي مختصر كنيد
Last edited by ARASH119; 02-04-2011 at 21:17.
شاتل دو نوع سرویس داره
سرویسای آرت مثلا نامحدوده و سرعت قرار داد رو میدن. مثلاً آرت 1 که سرعتش 128 هست میتونی با 16 دانلود کنی. در ضمن آرت 1 در واقع 18 گیگ محدودیت داره. اگه بیشتر دانلود کنی سرعتت در حد دایال آپ میشه. قیمتش هم ماهی 28 تومن.
سرویسای اکو محدودیت دارن. اکو 128 ماهی 3 گیگ نزدیک 14 تومن. در ضمن اکو 128 تو روز و شب سرعتش برای من 60 بود. ولی برای بعضی دوستان ظاهراً شبا محدود میکنن.
شما بدخواه زیاد داری مثل اینکه !مي خوام ببينم تغييرش بدم چون خيلي تعريف شاتل رو شنيدم
بعد در صفحات قبل دوستان مي گفتن 100گيگ150گيگ تو عيد دانلود داشتن!!!!!!!
بیخودی از پارس شاتل نیا . اینجا هم خبری نیست.
بعد عیدی دوباره آرتی ها میشن حداکثر 1.4 گیگ در روز ( 24 ساعت دانلود آرت 1 )
یه مطلب میخواهم بنویسم اما امیدوارم به دوستان بر نخوره...........
مدیرا و پرسنل شرکت شاتل نه دوستام هستم نه فامیلام......................
دوستان عزیز بهتر نیست بجای این همه بد گفتن از شرکت ... یه نامه بزنید و یکبار هم شده تشکر خشک وخالی ازشون کنید.
دست کم از پرسنل فنی که واقعا زحمت میکشن و مجبورن 24 ساعته خطوط رو مونیتور کنن .. واقعا مسولیت سنگینی هست.
من خودم کارم نگهداری فنی وپشتیبانی خطوط اینترنت هست در شرکت دیگری ... اما این کار این قدر هم که فکر میکنید اسون نیست روزی باید با 1000 نفر سر و کله بزنید .. حواستون به یک عده خرابکار باشه.. حواستون باید به مخابرات و به هزار جای دیگه باشه تا بتونید یک سرویس قابل قبول ارائه کنید... مطمئنا اگر شرکت دستش باز بود و برخی مقررات ونامه ها جلوی کارش رو نمیگرفت فضای رقابت بین شرکت ها سالم تر وبهتر میبود
یکبار هم شده اون یکی نصفه لیوان پر لیوان رو خواهشا ببینید
شما هیچ میدانید پول در آوردن از راه سالم در جهنم ایران چه سخت است ؟!دوستان عزیز بهتر نیست بجای این همه بد گفتن از شرکت ... یه نامه بزنید و یکبار هم شده تشکر خشک وخالی ازشون کنید.
دست کم از پرسنل فنی که واقعا زحمت میکشن و مجبورن 24 ساعته خطوط رو مونیتور کنن .. واقعا مسولیت سنگینی هست.
ما با پرداخت و واریز این پول بی زبان به حساب شرکت شاتل رسالت و تشکر خود را نسبت به این شرکت بجا می آوریم !
اگر بجای پول تشکر قبول می کنن من حاضرم هر روز زنگ بزنم تشکر کنم ! هفته ای هم یک بار حضوری میرم تشکر می کنم ! دیگه از این بیشتر می خوای تشکر کنم ؟
اگر هم پول می خوان وتشکری قرار رد و بدل بشه که اونا باید بعد از واریز پول به حسابشون زنگ بزنن تشکر کنن از ما و ما هم از روی احترام جواب تشکرشون رو میدیم !
اگه شرکت مشتری رو خوب راضی کنه و کارش رو درست انجام بده مطمئنن ازش تشکر میشه . دیدین که بعضی از دوستان آرتی از عیدی تشکر کردن .
Last edited by mhv_kntu; 03-04-2011 at 09:36.
سلام
من میخوام از شاتل سرویس یک ساله اکو 128 بگیرم به قیمیت 87900 تومان ، اگر من آنلاین (-5000) سفارش بدم و کارت طلایی (-10000) هم داشته باشم 15000 تومان از مبلغ فوق کسر میشه درسته ؟
بعد من مودم هم دارم و راه اندازیش رو هم خودم میتونم انجام بدم آیا هزینه راه اندازی رو هم باید بپردازم ؟
اول از همه طرف شاتل نیا
اگر امدی به هیچ وجه یک ساله نگیر.حد اکثر 3 ماهه
کارت طلایی فکر نمی کنم دیگه قبول کنن
اون هزینه هم مربوط به هزینه اینترنت هست و هزینه راه اندازی جدا هست.خودتون هم انجام بدید باید هزینه رو بدید
بله 5 تومان تخفیف میخوره و کارت طلایی هم قبول می کنند. منتها 2500 پول پیک باید بدی که قرارداد رو میارن تحویل شما میدن. با مالیات ارزش افزوده و عوارض شهرداری جمعا 111 تومن پرداخت میکنید. البته منهای 10 تومن که میشه 101 . برای 1 سال. سرعت هم فعلا روی 160 بسته میشه.(بسته به منطقه شاید فرق بکنه) زمان راه اندازی با مودم خودشون تست می کنند و تحویل میدن . دیگه بقیش با خودتونه. در حقیقت سال اول ماهی حدود 9200 درمیاد.
هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)