تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3055 از 3195 اولاول ... 20552555295530053045305130523053305430553056305730583059306531053155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,541 به 30,550 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازی های روز هم دیگه همشون XGD3 هستند دیگه ...؟
    بازی های غیر XGD3 رو میشه با LT3 رو هارد نصب کرد؟
    آره میشه همه ی XGD2 هارو میشه رو هارد نصب و اجرا کرد مثل:
    فیفا استریت - سایلنت هیل رگبار - RE ORC - و ... آهان تیکن در مقایل استریت فایتر هم بود.
    بازم هست فغلا یادم نمیاد

2. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

آره دیگه همشون هستن... ( البته تا اونجایی که من میدونم ) اگه بازی xgd3 نباشه میشه نصب کرد

من برای آنلاین زدن رفتم یه 360 دیگه خریدم ولی یک بار هم لایو نرفتم ! چون مجانی نیست .
    راستش خوشم هم نیومد ازش - قدیمها بهتر بود .
    منم از لایو رفتن خاطره بدی دارم ( چندین نوع بلای مختلف!) اصلا نتونستم یه بار لایو بازی کنم! البته زیاد برام مهم نیست!

4. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من برای آنلاین زدن رفتم یه 360 دیگه خریدم ولی یک بار هم لایو نرفتم ! چون مجانی نیست .
    راستش خوشم هم نیومد ازش - قدیمها بهتر بود .
    خب براي خود من هم در ابتدا لايو جالب نبود! من ميخواستم كلا بيخيال لايو بشم تا يك روز شانسي ديدم يك سري تو بازي فارسي حرف ميزدن!!! وقتي دوستان إيراني رو در لايو پيدا كنيد ديگه محاله بيخيال شيد!!! من چند تا دوست ايراني از آلمان و اتريش بود فكر كنم ميشناسم كه واقعا بچه هاي خوبي هستن! ببينيد در لايو دوستي هايي پيش مياد كه كمتر در زندگي عادي هست! من خيلي وقتا فقط ميرم لايو و تو يك پارتي ميرم تا با دوستان حرف بزنم و بازي نميكنم و ميرم I heart radio يا خود دشبورد!!! ما حتي يك ازدواج هم داشتيم بين ٢ تا از بچه هايي كه تو لايو اشنا شدن! Kyle و Stepheny بودن! الان پسرشون هم ٢ ساله شده فكر كنم! اسمشم josh هست! در كل ميگم لايو محيط واقعا سرگرم كننده و سالمي هست! البته نظر شما كاملا محترمه و من هم با پولي بودن لايو واقعا مخالفم!!!! أميد وارم مايكرو تجديد نظري در اين سياست بكنه!!

Sent from Amir's iPhone using Tapatalk

6. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان من از روزی که xbox slim خریدم نتونستم برم لایو تا الان
    علت : وقتی می خوام اکانت لایو رو وارد کنم پسوورد رو که می زنم این پیغام رو می ده و دیگه نمی شه
    Download Profile
    this windows live id is associated with a diffrent gamertag. enter another windows live id and password .
    اینم بگم تا حالا 3 تا اکانت تست کردم نشده

لطفا کمکم کنید
    از طریق وایرلس وصل می شم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من از روزی که xbox slim خریدم نتونستم برم لایو تا الان
    علت : وقتی می خوام اکانت لایو رو وارد کنم پسوورد رو که می زنم این پیغام رو می ده و دیگه نمی شه
    Download Profile
    this windows live id is associated with a diffrent gamertag. enter another windows live id and password .
    اینم بگم تا حالا 3 تا اکانت تست کردم نشده

لطفا کمکم کنید
    از طریق وایرلس وصل می شم
    شما داريد يك ايميلي رو وارد ميكنيد به عنوان windows live id تون كه يكي ديگه اين ايميل رو براي ثبت نام زده! ايميل شخصي خودتون رو بزنيد و يا به نظر من بريد در live.com يك ايميل و لايو آيدي جديد بسازيد و هم براي اكس باكس لايو بزنيد و هم به عنوان ايميل شخصيتون با امكانات فوق العاده اين ايميل ها استفاده كنيد!

ببخشید در این رابطه من حواسم نبود و دوستان گفتن بازی های xgd3 نصب نمیشه!‌نصب میشه این بازی ها هم روی هارد، البته اگر دیسک هاتون به اصطلاح 100% رایت شده باشه که قیمتش هم ۳ هزار تومان تا ۷ هزار تومان میشه (بسته به نوع دیسک و کیفیت و خود فروشنده) باید بگید دیسک هاتون burner max باشه! توجه هم داشته باشید که برای لایو بهتره ۱۰۰٪ باشه دیسک هاتون!
    Last edited by gap; 31-05-2012 at 10:31.

9. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من LT2 با داشبورد 2.0.13146.0 دارم

میخوام کینکت بگیرم و بازی های جدید رو اجرا کنم باید چیکار کنم ؟ LT3 بریزم ؟ یا داشبورد رو آپدیت کنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من LT2 با داشبورد 2.0.13146.0 دارم

میخوام کینکت بگیرم و بازی های جدید رو اجرا کنم باید چیکار کنم ؟ LT3 بریزم ؟ یا داشبورد رو آپدیت کنم ؟
    شما بهتره برید و بدید کنسول رو به یک جای معتبر در شهرتون و بگید براتون ال تی ۳ بریزن، خودشن آپدیت میکنن دشبورد رو ال تی ۳ هم میریزن.

12. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببخشید در این رابطه من حواسم نبود و دوستان گفتن بازی های xgd3 نصب نمیشه!‌نصب میشه این بازی ها هم روی هارد، البته اگر دیسک هاتون به اصطلاح 100% رایت شده باشه که قیمتش هم ۳ هزار تومان تا ۷ هزار تومان میشه (بسته به نوع دیسک و کیفیت و خود فروشنده) باید بگید دیسک هاتون burner max باشه! توجه هم داشته باشید که برای لایو بهتره ۱۰۰٪ باشه دیسک هاتون!
    آره اینو که میدونم. ببینید من بعضی بازی های قدیمی رو مثل Red Dead رو هنوز بازی نکردم. میخواستم بدونم اگر LT3 بریزم میتونم اون رو رو هارد نصب کنم. بازی که قدیمیه و مسلما XGD3 نیست ولی 100% هم نیست. آیا میشه بازی غیر XGD3 که 100% هم نیست رو روی LT3 نصب کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

آره اینو که میدونم. ببینید من بعضی بازی های قدیمی رو مثل Red Dead رو هنوز بازی نکردم. میخواستم بدونم اگر LT3 بریزم میتونم اون رو رو هارد نصب کنم. بازی که قدیمیه و مسلما XGD3 نیست ولی 100% هم نیست. آیا میشه بازی غیر XGD3 که 100% هم نیست رو روی LT3 نصب کرد؟
    بله
    من خودم این رو رو هارد دارم و بدون مشکل بازیش میکنم

15. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ببخشيد بچه ها يه سوال داشتم.j-tag چيه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •