سیستم قاطی داره چند بار دیتا قطع و وصل کنید یا مودم ریست یکم طول میکشه بسته فعال بشه این ساعت اوج خرید همه از این بسته های شبانست
Sent from my iPhone using Tapatalk
سیستم قاطی داره چند بار دیتا قطع و وصل کنید یا مودم ریست یکم طول میکشه بسته فعال بشه این ساعت اوج خرید همه از این بسته های شبانست
چرا بسته های روزانه 25 مگی یا 50 مگی رو نمیشه خرید؟ امروز بسته نداشتم.. میخاستم بسته کم حجم 25 مگی رو بگیریم تا وقتی wifi رو اوکی کنم...
من کردم. اولش خوب بود اما بعد از یک گیگ دانلود، پیامک اومد که سرعت شما به 256 کیلو محدود شد. سرعت دانلودم هم با idm شد حدود 30 کیلو. تازه خط به خط هم قبول نکرد و فقط با خرید شارژ فعال میشه.
نشنیده بودم تاحالا ایرانسل با پیامک بگه سرعت محدود شده، محدودت با پیامک مخصوص این بستهدهستش یا بسته های نامحدود هم محدودیت داره؟
شبانه ها بعد از چند گیگ محدود میکنن چون من اهل دانلود نیستم شرایطش نمیدونم کسانی که محدود شدن اطلاع بدن لطفا.
این نوع محدودیت سرعت رو فقط این یک هفته رایگان داره.
بسته هایش شبانه نامحدود یک ساعته محدودیت 20 گیگ دانلود، دو ساعته محدودیت 40 گیگ و سه ساعته محدودیت 60 گیگ دانلود داره و بعدش اینترنت قطع میشه
یه ایرانسل اعتباری دارم همه جای خونه انتن میده و مشکلی نداره
اما ایرانسل سابقه خوبی تو محاسبات نداره، به خاطر همین میپرسم که مشترکین دایمیش، راضی هستین؟
تهرانم، و هم رایتل درسته هم ایرانسل، فقط همراه ابتره که بعد چند سال هنوز درستش نکرده
سه ساعته محدودیت اسمی 60 گیگ هست بعد از 43 گیگ اینترنت قطع میشه من خودم دو شبه تست کردم ...
هر کی 60 گیگ دانلود کرده با اینترنت 3 ساعته نامحدود اعلام کنه ...
نه، دائمی من مشکلی نداشته و راضیم ازش.
از پوشش نسل ۳ش هم برای مکالمات مطمئن شید، قبل خرید دایمی. هرچند قیمت هاش خیلی خوب شده.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دیشب بسته 3 ساعته نامحدود گرفتم که 11 گیگ دانلود کنم اما از ساعت 2 شب تا 5 صبح کلا 1 گیگ و سیصد دانلود کرد در حالیکه روز یاهمین الان 2تا3 مگ در ثانیه ثابت دانلود میکنم
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
سلام دوستان
کسایی که وقت دارند، اگه میتونند برن توی سایت سازمان تنظیم مقررات و از این مواردی که مشکل دارید ثبت شکایت کنید بلکه حداقل یه پیگیری بشه و شاید هم رفع بشه مشکل. هر چی بیشتر شکایت ثبت بشه، احتمال پیگیری بیشتره
Last edited by babriman; 30-08-2017 at 23:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)