اونجا رو که حفظم میخام ببینم کسی سابقشو داشته؟ یا نه؟ !!!
اونجا رو که حفظم میخام ببینم کسی سابقشو داشته؟ یا نه؟ !!!
یه سوال فوری
کسر بسیجی بدون کارت سبز (با سابقه فعال بودن بالا)، میشه 6 ماه رو گرفت
دوستان
یه نفر راجع به کسر خدمت توضیح بده ممنون
مثلا کارت سبز چطوریه؟
بسیجی فعال و ...؟
اگه کسی لینک هم داره معرفی کنه ممنون
سلام.دوستانی که مثل من بعد از این گروهبان1 میشن.بدونن که تو ارتش فرقی بین سرباز صفر و تو نمیزارن اصلا.مخصوصا تو پیاده.2هفتس تو یگانمم برام 2 ماه گذشته.باهاشون میخوابی باهاشون غذا میخوری کلا
فقط منتظرم مهر بیاد ایست خدمتی بزنم برم درسمو ادامه بدم:(
خیلی دلم گرفته از بد شانسیم ستوان کجا گروهبان کجا
توی ایین نامه جدید دیگه نیست. دکتر بیمارستان هم بلند نمیشه معاینه کنه فقط ام آر آی نگا میکنه و میگه برو چون اصلا وقتشو نداره و خیلی ها هستن که باید ببینه. کمیسیون هم معاف از رزم میده.
مینیسک فقط معاف از رزم. پارگی رباط هایی که گفتید باید کامل باشه و مشخص تا معاف دائم بدن. البته کلا سخت گیری که میکنن حتی برای موارد مشخص..
سلام دوستان سوال داشتم.من یه بار آموزشی رو ناقص تو ارتش رفتم. 19 روز چون کارشناسی ارشد قبول شدم، ترخیص شدم.
حالا دوباره می خوام برم آموزشی این بار امریه برای سپاه.اما تو دفترچه نوشته افرادی که سابقه ی آموزشی دارند نمی تونند امریه بگیرند.
می خواستم بدونم آموزش قبلیم جزو سابقه حساب میشه یا نه ؟
سلام دوستان
خواستم بپرسم، کمسیون برای من لاغری و استرس را زده، میتونم ازمایش برم و تیروییدم اگر پرکار باشه، در کمسیون ارایه بدم یانه؟
چون دکتر که رفتم دیروز، گفت احتمال داره تیروییدت مشکل داشته باشه.
بله شما اگر يك روز هم در اموزشى بوده باشيد جز خدمت حساب مى شود
به همراه داشتن ازمايش ضررى ندارد اما گاهى پزشكان به ازمايش ها نگاه نمى كنند اگر لازم باشد شما را به بيمارستان ناجا معرفى مى كنند تا از شما ازمايش مجدد بگيرند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Last edited by mani6606; 18-05-2015 at 11:02.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)