سلام داداش
بدون سیستم میشه با مودم کارهای تخصیص کرد
مثلا تغییر باند و نمایش تجمیع
با کاستوم فریمور یا تغییر وب یو ای
که کلا به سیستم نیاز ن داشته باشی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام داداش
بدون سیستم میشه با مودم کارهای تخصیص کرد
مثلا تغییر باند و نمایش تجمیع
با کاستوم فریمور یا تغییر وب یو ای
که کلا به سیستم نیاز ن داشته باشی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
کسی از این یک هفته اینترنت رایگانی که به سیم کارت های جدید میدن استفاده کرده؟ محدودیتی داره؟
سلام
فقط توی یه فرم ویر 5186 هست که توی پنل مودم میشه 1800 2600 یا اتومات رو انتخاب کرد ..
اما جاییش فعال بودن تجمیع رو نشون نمیده
تجمیع فقط توی فرم ویر ال ام تی نمایش داده میشه
کسی تونسته بیشتر از ۴۳ گیگ با اینترنت شبانه ایرانسل دانلود کنه (سه ساعته ) ؟
من دیشب ۴۳ گیگ دانلود کردم تا ساعت ۴ و ۱۰ دقیقه صبح بعد از اون اینترنت قطع شد و پیجی اومد که گفته شده بود اینترنت تمام شده !!!
واقعا این ایرانسل ابرقدرتیه که هر چی هم کلاه برداری کنه هیچ کس نمیتونه جلوش یگیره !
حالا هر چی میخوای شکایت کن به ۱۹۵ و ...![]()
نه حدش:
3 ساعته : همون 43 گیگ و 2 ساعت و نیم هست
2 ساعته: همون 40 گیگ و یک ساعت و نیم هست
1 ساعته: همون 20 گیگ و یک ساعته هست
![]()
دوستان من میخوام همراه اول دایمی رو به ایرانول ترادبرد کنم،
یک ساله منتظرم مشکل انتن دهی همراه اول حل شه و گویا نمیشه.... در کل توصیه میکنید یا برم رایتل؟
سه روز پیش ۲۰۰۰ تومان خطمو شارج کردم یک ساعت پیش چک کردم ۳۴۷ شارج داشت الانم چک کردم میبینم شارجم ۴۷۶ ریال هست خط خاموش بوده و هیچ نوع سرویسی نظیر اهنگ پیشپاز یا غیر روی ان فعال نبوده
نتیجه گیری : این کار یعنی دوزدی مدارک هم موجوده جهت اثبات حرفم ایرانسل من که راضی نیستم حرومت بشه این اتفاغ داره برای هزارومین بار تکرار میشه خاستم بغیه در اطلاع باشید دوستان
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
سلام شما کد
ستاره 800 مربع رو بزنید شاید سرویس پیامکی برای شما فعال باشه خودتون اطلاع نداشته باشید
برای همه اپراتور ها هست ..
خدمات مبتنی بر محتوا رو قطع کنید...
اگر در تهران نیستید قطعا، ولی اگر در تهران هستید، فقط در صورتی که تست کنید و جواب بگیرید در منطقه مورد نظر توصیه میشه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ی مشکل عجیب!!!
الان بعد مدت ها ی بسته زدم بعد سیم کارتو گذاشتم تو مودم دیدم پیام می ده که بسته بخرید!!! درصورتی که تو مای ایرانسل ثبت شده!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)