تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3053 از 3195 اولاول ... 20532553295330033043304930503051305230533054305530563057306331033153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,521 به 30,530 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

میخوام یه کینکت بخرم نوشو قیمت کردم 220 تومن

یکی از دوستان یکی داره با این مشخصات می ارزه ؟

کینکتم اصله و از این عربیا هم نیست.
    همون هفته ی اول که اومد ایران خریدمش به قیمت 270 هزار تومان.
    با توجه به این که کینکت اصل قدرت سنسور بالاتری داره پس بیشتر هم دوام داره.
    با حدود شیش هفت تا بازی 150 هزارتومان میدمش.

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

کلید باز شدن درش اتصالی داره ببر بده واست درستش کنن نگران نباش برای درایو کامپیوتر هم گاهی پیش میاد

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من در اين رابطه يك سوال برام ايجاد شد: مگه كينكت هم اصل و فيك داره؟ اولا تمام اينها چيني هستند!! نه اينكه بي كيفيت باشن، اما الان ٩٠٪ بازار بهترين محصولات رو هم چين تامين ميكنه! عربي نداريم!!! كينكت عربي؟! عرب ها چي از خودشون دارن؟فكر نكنم حتي بتونن جلوش بالا پايين بپرن!!! احتمالا منظورشون اين بوده كه از كشور هاي عربي مثل إمارات وارد شده!!! كه عموما اينجور وسايل از كشور سازنده و يا فروشنده و از طريق كشور هاي عربي توسط وارد كننده ها وارد ميشه!!!
    كيفيت كينكت و يا سنسورش مطمئنا كاهش نيافته!! مگه ميشه؟ ٥-٦ بازي كلا اگر ٢٠ هزار ت بيارزن!
    اگر به شخص اطمينان داريد به شرط تست براي يك هفته بخريد!! كينكت ميارزه! هر چقدر ارز انتر هم بهتر!!
    Last edited by gap; 29-05-2012 at 08:26.

4. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

کلید باز شدن درش اتصالی داره ببر بده واست درستش کنن نگران نباش برای درایو کامپیوتر هم گاهی پیش میاد
    من که با دکمه در باز کن درشو باز نمیکنم که با خود دسته اینکارو میکنم یعنی خود به خود مشکل پیدا کرده؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من X360 دارم اما با یه سری چیزهاش آشنا نیستم.
    2 تا سوال دارم :

1) این پوینت قضیه اش چیه و دوستان چه جوری پوینت می گیرند ؟ آخه پولیه که. چه جوری پولش رو پرداخت می کنند ؟

2) چرا نمی تونم مولتی بازی کنم ؟ مثلا من Gears of War 3 اوریجینال دارم و امروز خواستم مولتی رو امتحان کنم اما موفق نشدم. وقتی می خواستم مولتی رو انتخاب کنم می گفت که باید از آپشن انتخابش کنی. تو آپشن هم که گزینه ای که مربوط بخ مولتی بود خاموش بود و روش نمیشد و پیغام میداد که پروفایل شما این اجازه رو نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عربی؟! اصل؟!نگاه کن تورو خدا مردم برای رسیدن به اهدافشون چه دروغهایی که نمیگن!
    اگه همون اولش خریده یعنی یکسال و نیم کارکرده به نظر من که بیشتر از 120 نمی ارزه.البته این سنسور مثل دسته کنسول نیست که خیلی مورد استفاده قرار گرفته باشه چون موقع بازی کردن خیلی زود خسته میشی(از نظر جسمی) ولی خوب هر چیزی یه قیمتی داره دیگه!راستی اگه بازباز حرفه ای هستی اصلا کینکت رو بهت پیشنهاد نمیکنم چون خیلی زودتر از اون چیزی که فکر میکنی دلت رو می زنه! بازیهاش فقط به درد دور همی میخوره یا اگه میخوای لاغر کنی هم به درد میخوره!

8. این کاربر از samad_sr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

من که با دکمه در باز کن درشو باز نمیکنم که با خود دسته اینکارو میکنم یعنی خود به خود مشکل پیدا کرده؟
    بله بازم احتمالش هست

10. این کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

2 تا سوال دارم :

1) این پوینت قضیه اش چیه و دوستان چه جوری پوینت می گیرند ؟ آخه پولیه که. چه جوری پولش رو پرداخت می کنند ؟

2) چرا نمی تونم مولتی بازی کنم ؟ مثلا من Gears of War 3 اوریجینال دارم و امروز خواستم مولتی رو امتحان کنم اما موفق نشدم. وقتی می خواستم مولتی رو انتخاب کنم می گفت که باید از آپشن انتخابش کنی. تو آپشن هم که گزینه ای که مربوط بخ مولتی بود خاموش بود و روش نمیشد و پیغام میداد که پروفایل شما این اجازه رو نداره.
    برای خرید کردن تو XBL و آنلاین بازی کردن بشتر بازیها به پوینت مایکروسافت احتیاج دارید.....................
    شما اول باید تویه داشبرد به XBL کانکت بشید و بعد از تویه بازی برید توی قسمت آنلاین،من خودم GeOW3 رو آنلاین امتحان نکردم،ولی فکر کنم اینجور که شما میگید معلومه که بازی به پوینت احتیاج داره...............................

12. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من خيلي بازي نميكنم. روزي شايد نيم ساعت.
    ولي كنترلرم خيلي زود باطري تموم ميكنه. ويبره اش هم خاموشه.
    ميتونه مشكل از دسته باشه؟‌يا باطري؟
    -
    راسني نگفتين. با ال تي 3 بريم تو لايو داغون ميشيم؟‌

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خيلي بازي نميكنم. روزي شايد نيم ساعت.
    ولي كنترلرم خيلي زود باطري تموم ميكنه. ويبره اش هم خاموشه.
    ميتونه مشكل از دسته باشه؟‌يا باطري؟
    -
    راسني نگفتين. با ال تي 3 بريم تو لايو داغون ميشيم؟‌
    بسته به نوع باتری که میزارید هست، چه باتری میزارید؟ فکر نکنم مشکل از دسته باشه.
    در مورد لایو هم مشکلی نیست، الان ۹۰ درصد ایرانی ها از بن ویو قبلی حدود ۲ سال هست که تو لایو هستن و اتفاقی نیفتاده، اون تعدادی هم که بن شدن یا ساسپند هستن به دلیل خلاف های دیگه هست که در لایو انجام میدن. حتما به محیط لایو بیاید! واقعا لذت بخشه!

2 تا سوال دارم :

درود بر شما که یک گیمر اکس باکس ۳۶۰ دار هستید. همه در ابتدا اینجور سوال ها رو دارن.

۱. Microsoft Points همون واحد پول در لایو هستند، که میتونید باهاشون مپ های جدید ، دی ال سی ، تم و .... خریداری کنید، البته باید ذکر کنم که بعضی از بازی ها (اکثرا بازی هایی که توسط EA , ubisoft منتشر میشن) برای مولتی به Online pass نیاز دارن که ۸۰۰ پوینت هست. البته Geow 3 به آنلاین پس نیازی نداره.
    چندین راه برای خرید و یا بدست آوردن MSP وجود داره:
    • خرید مستقیم از اکس باکس لایو به وسیله کارت اعتباری و یا pay pal که اکثر ایرانی ها نمیتونن و نمیکنن!
    • خرید از واسطه هایی که در ایران هستن و اگر پ.خ بدید میتونم بهترینشون رو که با بهترین قیمت گلد و مایکروسافت پوینت میفروشه رو بهتون بگم.
    • استفاده از سرویس Xbox Live Rewards از طریق این لینک که بعد از عضویت در لایو میتونید پوینت رایگان به صورت کاملا قانونی جایزه بگیرید بر اساس خرید هایی که از لایو میکنید و فعالیت هاتون
    • استفاده از سرویس bing.com که خب اغلب اکانت های ایرانی رو میبنده
    • شرکت در give away های لایو که اکثرا تنها آمریکایی ها میتونن شرکت کنن

و اما سوال دومتون:
    آیا شما به لایو وصل هستید؟ اگر نیستید طبق لینک زیر این کار رو انجام بدید و از امکانات این شبکه فوق العاده برخوردار بشید!
    آموزش های بالا توسط ساپورت خود لایو ساخته شده و کاملا مطمئن و قدم به قدم هست.

خب وقتی به لایو کانکت شدید و گیمرتگ ساختید باید Gold Membership داشته باشید که اگر کنسولتون الیت و یا اسلیم الیت باشه ۱ ماه رایگان دارید، و اگر هم نه باید خریداری کنید!( این گلد ممبرشیپ برای آنلاین بازی کردن نیاز هست + احتمال زیاد تا ۲ ماه آینده اکس باکس لایو مجانی میشه)
    بعد از اون میتونید آنلاین بازی کنید.
    لازم به ذکر هست که:
    اولا تعدادی از بازی ها ایران رو بلاک کردن و یک سری ترفند برای آنلاین بازی کردنشون وجود داره، از جمله Geow که خب ایرانی ها الان به راحتی با ترفند های بسیار ساده بازی میکنن!
    دوما اگر کپی بازی میکنید سعی کنید دیسک هاتون تمام فاکتور های امنیتی رو داشته باشه.

در ضمن میتونید من رو در اکس باکس لایو اد کنید : (Guide => Friends => add a new friend ) و گیمر تگ من :‌ The FamousS One
    ببینید هر کس به محیط لایو وارد میشه چه ایرانی و چه خارجی یک سری مشکل داره در ابتدا و نا آشنا هست، مخصوصا ایرانی ها! من تنها Xbox Ambassador فارسی زبان هستم و در رنکینگ جهانی هم رتبه ۷۳۴ ام رو دارم ( ۵۰۰ هزار نفر) و میتونید از لینک زیر از این باره مطمئن بشید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گیمرتگ من : imlookin4anewgt ( گیمرتگ قبلی من هست که به دلیل تازه عوض کردن گیمرتگم به The FamousS One هنوز در امبسدرز ثبت نشده و تا ۱۵ ام ماه جدید میشه)
    حتما من رو اد کنید تا بتونم در هر موردی که مشکلی دارید در اکس باکس لایو کمکتون کنم! وظیفه ما اینه تا محیط اکس باکس لایو رو برای شما راحت تر کنیم!
    موفق باشید!

15. 4 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •