دوست عزیز یک جا سوال کن نه 100 جای دیگه !
این جا آموزشش هست . باید طبق این به لایو وصل شی بعدش باید مراقب سالم بودن بازی هاتون از لحاظ امنیتی باشی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یک جا سوال کن نه 100 جای دیگه !
این جا آموزشش هست . باید طبق این به لایو وصل شی بعدش باید مراقب سالم بودن بازی هاتون از لحاظ امنیتی باشی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by A.N.A.P; 26-05-2012 at 15:38.
يكي جواب بده...
من به فروشنده چي بگم؟؟؟
اول سلام کن
بعد بگو یکی ازینا بده
ihas 124 B
ihas 224 B
ihas 324 B
ihas 424 B
ihas 524 B
ihas 624 B
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان من چند روز پیش یه دسته ی با سیم Xbox 360 خریدم
صرفا برای انجام بازی FIFA 12 روی لپ تاپ
با قیمت 35000
ولی به نظر میاد دسته یه مشکلی داره و اونم اینه که مثلا در صحنه هایی که توپ به تیر دروازه برخورد می کنه و دسته ویبره می ده بعضا پیش میاد دسته یه حالتی مثل هنگ کردن بهش دست میده چراغ سبزش خاموش میشه و ویبره قطع نمیشه تا زمانی که دسته رو دوباره قطع و وصل کنم (البته دکمه ها کار می کنن)
از طرفی گفتم بهتره که این موردو روی خود 360 هم تست کنم.اول روی بازی COD MW 2 تست کردم مرحله ی No Russian به این دلیل که به خوبی میشه دسته رو تست کرد به خاطر شلیک های متوالی خوب مشکلی پیش نیومد
ولی در بازی Battle field Bad company 2 در عرض 5 دقیقه حداقل 4 - 5 بار ( با هر بار شلیک) دسته دیسکانکت و ریکانکت شد
ولی این حالت حتی در Xbox 360 هم به بعضی اوقات اتفاق میفته
لازم به ذکره آخرین ورژن درایور رو روی لپ تاپ نصب کردم
یکی دیگه از مشکلاتی هم که روی Windows بعضا پیش میاد مشکل دیسکانکت و ریکانکت شدن آنی دسته هست که در نتیجش چراغ سیز 1 خاموش میشه و چراغ سبز 2 روشن میشه
در کل می خواستم ببینم این مشکل راه حلی داره ؟
و یا اینکه پیشنهاد خاصی دارید ؟
احتمال میدم دسته تقلبی باشه
احتمالا می خوام فردا دسته رو ببرم و فروشنده پس بدم
ممنون میشم نظرتون رو بگین (یا اگه تجربه ای در این مورد دارید منو در جریان بذارید)
با سپاس فراوان
یحیی جان به نظرم دسته به تقلبی بودنش نیست با این اوصاف که می گی یه مشکلی به لحاظ داخی داره حالا یا اتصالی داره که قطع و وصل می کنم و به همین دلیل ویبره اش مشکل داره به نظرم لپ تاپتم ببر دسته دیگه رو که گرفتی پیش خودش تست کن
سلام دوستان.عمه ي من 19 تير قراره بياد ايران(سوئد زندگي ميكنه) و منم ميخوام بهش بگم واسم از اونجا يه ايكس باكس بياره.اولا اينكه از لحاظ خراب نشدن و دوام اين جديد ها(اسليم) با دوام تره يا همون سري قبل ها؟(چون يه بار آركيد گرفتم 9 ماه بعد سوخت)دوم هم اينكه وقتي بياره آكبند مياره،من خودم ميتونم هكش كنم تا بازي هاي كپي اينجا رو باز كنه؟يا بيرون بدم ميكنن اين كارو واسم؟(من اروميه هستم و اينجا هم آنچنان سر در نميارن ها!) اگه آره خرجش چقدره؟فكر ميكنين سوئد قيمتش چقدر باشه اسليم 250 گيگ؟(بدون كينكت)دركل بگين من به عمه م بگم چي بگيره بياره ؟(مثلا رجيونش پال باشه و ...)خودتون نكات ايمني رو بگين ديگه آخه من يه بار شكست خوردم
Last edited by AC_POP; 28-05-2012 at 09:28.
سلام.
اولا : عمر کنسول ها به چگونگی و نحوه کار خودتون با اون ها ربط داره!به یک سری عوامل کلی که هر وسیله برقی عمر مفیدش به اونها بستگی داره، مطمئنا کنسول هم بستگی داره! اما خدمت شما عرض کنم که در حال حاضر در کشور های خارجی همگی کنسول اسلیم میگین و همینطور در ایران هم ۹۵٪ افراد همین اسلیم رو میگیرن!به دلیل اینکه اولا الیت و آرکید دیگه کم پیدا میشه و خب امکانات اسلیم خیلی خیلی میارزه!
ببینید مثلا همین وای فای که درش بصورت Built in هست، نزدیک ۸۰ دلار میارزه که شما باید وقتی الیت یا آرکید میگیرید ، خودتون یک روتر برای وایرلس بگیرید نزدیک ۷۰ الی ۱۲۰ هزار تومان!
دوما مصرف برق اسلیم خیلی کمتره! سوما کم صدا تر و در کل کنسول به صرفه تری هست! در ضمن در خارج از کشور اصلا دیگه الیت و آرکید نیست! و الان وقتی میگن الیت، منظورشون همون اسلیم هست با کنترلر وایرلس و ...
( آرکید هم موجود هست، اما ۹۰ درصد شون Refurbished هستن،یعنی خراب شدن و دوباره درستشون کردن که فرق قیمت مثلا الیت Refurbished با الیت جدید ۵۰ دلار هست! و همینطور آرکید Refurbished هم ۱۵۰ دلار هست قیمتش! در ضمن یک اکس باکس الیت ۲۵۰ گیگ اسلیم الیت قیمتش ۲۹۹ دلار هست! )
در مورد -- کردنش هم طبق اطلاعات ضعیفی که من دارم اکس باکس های اسلیمی که بعد از آگوست ۲۰۱۱ تولید شدن هنوز نمیشه کپی خور کرد (اینو من زنگ زدم همین الان پرسیدم و مطمئن نیستم). و در ضمن بدونید که قیمتش هم گفتن ۶۰ هزارتومان میشه کپی خور کردنش!
در کل در نظر داشته باشید که :
اولا خرید اسلیم کاملا به صرفه هست.
دوما خرید از خارج از کشور به شرط اینکه دوستان حرف بالای من رو تایید کنن (اینکه بعد از آگوست ۲۰۱۱ کپی خور نمیشه) به شرطی میارزه که قبل این تاریخ تولید شده باشه.
سوما اگر خواستید خریداری کنید، Region دستگاه مطمئنا pal خواهد بود (چون اروپا هست) و اینکه مشکلی در ایران از نظر اجرای بازی نخواهد بود.
موفق باشید.
چرا امکانش هست.
کسی نیس جواب بده؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)