تاریخ اعزامت تغییر کرده؟
خوب اخرین وضعیتت همون زمان ارسال دفترچه هس
![]()
تاریخ اعزامت تغییر کرده؟
خوب اخرین وضعیتت همون زمان ارسال دفترچه هس
![]()
رفتم کلینیک دندانپزشکی 600 ارتش، گفتن اگر میخوای کار برات انجام بدیم برو از یگانت نامه اعزام به بیمارستان خانواده رو بگیر، اونجا اگگگگگگگگگر نتونستن کارت رو ردیف کنند اونا نامه بدن به اینجا بعد بیا اینجا نوبت بهت بدیم
رفتم یگان خدمتی ام بهم میگن اولا اصلا اعزام به بیمارستان نمیدیم (خودمون اینجا با انبردست دندونت رو در میاریم) دوما اگر هم بدیم فوق فوقش به مرکز همین استان میدیم و تهران هرگز!!!
اومدم تهران دوباره زنگ زدم دندانپزشکی نیروهوایی ارتش، میگه پدافندی یا نیروهوایی؟ میگم نیرو زمینی اممیگه بیای اینجا اصلا دفترچه تو قبول نمی کنیم 100% پول آزاد ازت میگیریم
زنگ زدم بیمارستان نیروی زمینی، میگه کدوم استان خدمت میکنی، میگم فلان، میگه ما پذیرش نمی کنیم!
زنگ زدم بیمارستان بقیه الله سپاه، میگه بیا داداش چون سپاهی نیستی 30% ازت میگیریم با همون دفترچه ارتشواسه سربازای سپاه کاملا رایگان!
میگم ما رو که انداختن ته دنیا، دهنمون هم که سرویس کردن، خدماتم بهمون نمیدن؟! باز دم سپاه گرم دفترچه ما رو قبول میکنه وگرنه با این دفترچه ارتش دو تا دونه قرص سرماخوردگی هم نمیشه گرفت!
خلاصه توصیه میکنم به همه قبل اینکه خدمتتون تموم شه، برید دنبال درد و مرض هاتون (دور از جون) حداقل از این دفترچه یه استفاده ای کرده باشید
نه برادر من اصلا اینطور نیست!
آموزشی که کاملا بی خیال شو که بیوفتی گیلان (احتمالش خیلی کمه) بعدشم خیلی بستگی داره کدوم یگان باشی، ارتش باشی که خیلی بعیده تو شعاع 600 کیلومتری هم بیوفتی
من تهرانم، آموزشی و یگانم به ترتیب 1000 و 800 کیلومتر فاصله دارم
شما بخاطر خدمات شایسته تون در دریافت کارت سبز و بسیج فعال، 6 ماه از خدمتت کسر میشه (هر سال بسیج فعال = 1 ماه) اگر هم پدرتون جبهه رفته باشند که اونم روش
بستته دیگه![]()
نه شکر خدا تغییر نکرده . اما بعد از این همه اعزام سرباز ، سایت پشمک حاج عبدالله از سایت نظام وظیفه به روز تره.
خوب حله
مگه درخواستی چیزی داشتی؟ مشکلش چی بود الان؟
میبینم که توی یکی از این سایت ها برای سربازی نوشتن که اعزامی 4/1 بودن بعد موکول شده به 6/1همینجا به کسایی که همینطوری اعزامشون عقب میوفته و دو ماه دیرتر میرن خسته نباشید عرض می کنم و امیداوم خدا بهتون صبــــــــــــــر زیاد عنایت کنه، توی خدمت میبینید که اونی که با شما دفترچه فرستاده و اعزامش عقب نیوفتاده واستون چه قری میاد و این دو ماه چقدر روی اعصابه!
![]()
به امید خدا یکماه دیگه میخاییم بریم سربازی هنوز معلوم نیست کجا هستیم ؟
ارور سایت هم که نشون میده اینجا ایرانه اصلا مهم نیست![]()
همه رو که ننداختن 6/1 ، تا اونجایی که من دیدم یک عده از لیسانس ها رو انداختن برج 6 . من خودم 27 اسفند فرستادم همون 4/1 هستم .
من خودم لیسانسم به امید خدا هنوز برج چهارم اگه عوض نکنن
ما که 10 بار فرستادیم دریغ از اینکه یه کد بیاد
کسی که 40 روز دیگه دفترچه پست کنه احتمالا چه برجی اعزام میخوره؟
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)